Assassins Creed 2

poruka: 2.779
|
čitano: 532.929
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Assassins Creed 2
mindstorm kaže...

lol grafika je zvjerska...

jel se mogu upustit u traženje igre, tj. jer postoji engleska verzija koja radi i uglavnom nema problema ???

Prosto nevjerojatno. Pa jel ti čovjek napisao nešto gore??

16 godina
neaktivan
mindstorm kaže...
Arai kaže...

Svi znamo da novi Assassin donosi i nova oružja: Koplja, bodež, sjekire, maljevi... Ali ništa od navedenog se nemože mjeriti s metlom.

lol grafika je zvjerska...

jel se mogu upustit u traženje igre, tj. jer postoji engleska verzija koja radi i uglavnom nema problema ???

Naravno, evo link:

Assassin's Creed 2 full verzija (ENG) 100% radi

3D Designer
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Vrlo često ovdje na forumu ljudi ne kuže sarkazam pa ga moraš napomenut posebno. Onda te još popljuju kak si ti ovo ili ono

tako je svugdje

vidim da sve novije igrice,pa tako i assassins creed 2 traže više od 2gb rama,moram si ja svoj ram nadograditi vrlo brzo

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
milanji kaže...

moze li mi netko pomoci kad pokrenem autorun ili setup pojavi se ovo http://img9.imageshack.us/img9/4984/732010.jpg i non stop pise da mi postavke blokiraju otvaranje datoteka...koje to postavke,gdje to mogu iskljuciti...hvala

i dalje isti problem...novi windows instaliran...somebody to help?

16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

skini igricu s onog gore linka

Im But the blade in the Crowd
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

sry na offtopic

@djdragon95 nemogu te kontaktirat i odgovoriti ti na pitanje na pp jer si valjda onemogucio da ti neko šalje privatne poruke

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.3.2010 21:19 (TopForumaš).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

sad možeš

15 godina
neaktivan

Pošteni crack se još nije pojavio, za sad se samo može free roamat.

Ja u međuvremenu počeo štedjeti za Ps3 verziju AC2 pa ću je odigrat kod susjeda jer kad vidim kakvo su sra** napravili od PC verzija, nemam neku želju da kupujem PC verziju baš zbog te jeb*** zaštite.

Užasno sam ljut na Ubisoft.

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

anketa....

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Moj PC  
5 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

LOLSmijeh!Pogledajte samo komentare na oficijalnom forumu.

S tim tzv. "DRM-om"će više izgubit nego dobitCool.

Punk's not dead!!!!
17 godina
neaktivan
doctor_crash kaže...

LOLSmijeh!Pogledajte samo komentare na oficijalnom forumu.

S tim tzv. "DRM-om"će više izgubit nego dobitCool.

Da, na forumu su ljudi skroz poludili. LOL

Those who believe in telekinetics, raise my hand.
16 godina
neaktivan
Sad ce vjerojatno i sam Ubisoft izbacit sam svoj crack kad vide kakvo sranje im je zastita. A tek kad pocnu isprike...
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
Assassins Creed 2

Samo je pitanje vremena kad će ova zaštita pasti, vec se nalaze neki cra*kovi na netu, koji nekima čak i rade.

Ova "utvrda" od ubisoft je dobra, ali sad će se protiv nje boriti i kupci igre, a da ne spominjem tešku artiljeriju (razor i reloaded skidrow)

Malo su se umislili, ali neka, znalo se da će im se to kad-tad obiti o glavu. 

http://www.e-castig.com/index.php?r=Fikv
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Šef kaže...
Sad ce vjerojatno i sam Ubisoft izbacit sam svoj crack kad vide kakvo sranje im je zastita. A tek kad pocnu isprike...

Ne svoj, ukrast će Reloadedov ;=)

Those who believe in telekinetics, raise my hand.
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

S neke strane je i dobro da sve šteka i ne radi.

Zamislite da je sve radilo ko podmazano i da su svi developeri odlucili staviti tu zastitu.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doctor_crash kaže...

A kao treće:Većina ljudi ima tj.skoro svi koji imaju piratsku igru imaju problema s igrom.Znači white screen,nemogu igrat misije itd.,znači samo Free roam kao što je kolega par postova iznad rekao.

Znači nešto kao Jerusalem u jedinici.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ako ništa drugo sa padom servera su se barem riješili pirata.

Vidite da je ova zaštita ipak efikasna. lool

16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Eh... Baš su krasni ovi dani... Ubi fail, Fermi fail, HR vlada fail... Belji se

3D Designer
Moj PC  
7 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
wyks kaže...
doctor_crash kaže...

A kao treće:Većina ljudi ima tj.skoro svi koji imaju piratsku igru imaju problema s igrom.Znači white screen,nemogu igrat misije itd.,znači samo Free roam kao što je kolega par postova iznad rekao.

Znači nešto kao Jerusalem u jedinici.

Ne baš. Problemi u jedinici nisu bili zbog lošeg cracka nego zbog toga što je ta igra koju su svi skidali s neta bila nekakva beta pa zato nije sve funkcioniralo kako treba.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Ako vam je do čitanja postova gnjevnih forumaša na Ubisoftovom forumu, trk na link ispod.

http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/4721051016/m/7481010838/p/1

hahaha,ovo moram čitati

evo,u ovaj post ću staviti neke najzanimljivije izljeve bijesa koje nađem na forumu

You so-called piracy protection worked for a fuill 2 days! WOW! THere's pirated versions all over the net already. So all with a pirated copy now laughs their asses off, playing the game, while us paying and some very loyal costumers, are left with a bitter taste in our mouths, and wondering how this can be right...

Fix this asap or expect lawsuits for your DRM and not delivered services.

If you ask me, it actually has the reverse effect, ie. in future, I'm very likely to look for a pirated version of ANY game that has this DRM system, and if I can't find it, I just won't bother myself with it at all. I'd much prefer to miss out on a game than have to sit waiting for 40+ mins every time I want to play it

Hi! I'm from poland. I pay 115 zlotys for this game and i can't play LOL

Still a friend of mine told me: "Heyy! I'm playing AC2??" and i went "what? how could you do that?" he answered "I Torrented IT! Skidrow made up a crack! in 2 days!!"
So now the ones who steal the game they play it, we have bought it and we don't!

Hello this is N00Bisoft, thank you for buying our game... MUGS.
Establishing network connection, please wait... FOREVER!!!

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.3.2010 14:22 (patch123).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

s foruma:

Oh, come on people, just don't worry and wait a little. Patch developers are already working on it... Ubisoft is just waiting for the "Reloaded offline FIX" to be released so they can pack it onto a nice windows installer .exe and claim it as patch 1.02.

ovako ce i bit ubisoft ce ih molit za pomoc

www.gamevirt.co.cc Raj za gamere

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Evo sto sam skupio sa thepiratebay-a. Komentar je napravnjen 3.6.2010.  

I just got a mail from Razor1911 and he informed me that right now he's cracking Alice in Wonderland, whereas AC2 will be ready in 2 or 3 days..till then take care yaself :)

Steam nick: [HR]Living.Dead[HR] Addajte me svi koji igraju Left 4 Dead 2 i Team Fortress 2.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Living.Dead kaže...

Evo sto sam skupio sa thepiratebay-a. Komentar je napravnjen 3.6.2010.  

I just got a mail from Razor1911 and he informed me that right now he's cracking Alice in Wonderland, whereas AC2 will be ready in 2 or 3 days..till then take care yaself :)

hmm cini mi se da lik sere jer je alice vec skrekao reloaded 

BUCKETHEAD /// http://companyofheroesonline.tumblr.com/
15 godina
neaktivan

Ovi komentari su totalno opravdani.... Sada će mi se ovaj fail za zaštitom obit u glavu.

If you ask me, it actually has the reverse effect, ie. in future, I'm very likely to look for a pirated version of ANY game that has this DRM system, and if I can't find it, I just won't bother myself with it at all. I'd much prefer to miss out on a game than have to sit waiting for 40+ mins every time I want to play it

Potpuno se slažem sa ovim.

16 godina
Assassins Creed 2

evo ubacio sam neki novi save game i sada i misije rade :DD

Steam: CRO Hellboy

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

a di si ubacio save-ove u koj folder

ma da
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Assassins Creed 2

Jel se netko sjeća vremena kad su developeri pokušavali napraviti što bolju igru, a ne što *ebeniju zaštitu koji Reloaded ionako skine za max. 1 tjedan -.-

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
9 1 hvala 0
16 godina
protjeran
Sum_of_all_fears kaže...

Jel se netko sjeća vremena kad su developeri pokušavali napraviti što bolju igru, a ne što *ebeniju zaštitu koji Reloaded ionako skine za max. 1 tjedan -.-

hvala bogu da postoje developeri koji su samo vjerni sony-u 

BUCKETHEAD /// http://companyofheroesonline.tumblr.com/
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

mi može netko odgovoriti di da ubacim save-ove:

1.save

1.save.metadata

1.save

1.save.metadata

ma da
Moj PC