Assassins Creed 2

poruka: 2.779
|
čitano: 533.203
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Assassins Creed 2

The truth: iz "JG WUGF KV VQ FGXGNQR C DQVVQONGUU UQWTEG QH GPGTIA. VGNGHWPMGP YKTGNGUU UVCVKQP." Dobio "He used it to develop a bottomless source of energy. Telefunken wireless station." Wikipedia (na sredini teksta, podnaslov "After life")

God is an American
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.6.2010 0:19 (trackmanijak).
Moj PC  
2 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

baš sam sad opet poceo igrati ispočetka...i zaključio sam da su mi 1. i 2. sekvenca najdraže baš nekako realan rrenesansni život...poslje se več izgubi sav smisao i igra postane hladna

nothing is true, everything is permitted
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.6.2010 18:05 (decko1987).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Modern era

Despite their defeat at the hands of the assassin Ezio Auditore da Firenze, the Templar order continued to exist within the shadow. Infiltrating or starting up countless corporate entities, the Templars positioned its members in several world-defining positions, improving the planets technological level significantly. The Templars also worked to stiffle world progress however; Adolf Hitler used a Piece of Eden to rise to power in Germany, and subsequently started a world-wide conflict. He was "fought" by his Templar counterparts Winston Churchill and Joseph Stalin, who ultimately won the conflict though it appears that FDR was an assassin[3].

hitler imao piece of eden...blago njemu

...svi ovi koji su davali glas nekome u igri liče na te tipove...posebno lucy koju su vjerojatno i napravili po kristen bell...i giovanni

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.6.2010 12:48 (decko1987).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Meni je igra super, nesto naj sto sam ikad igro. sad sam na memory sequenceu 8 i osvojio sam Altairov oklop, na jednoj stranici sam vidio da u igri ima i Altairov mač. gdje da ga nabavim?

Welcome to Liberty City
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
RE: Assassins Creed 2

mislim da ga dobiješ kod kovača 

http://www.erepublik.com/hr
15 godina
neaktivan

Jesi siguran?

Welcome to Liberty City
15 godina
neaktivan
sovac_ri kaže...

Jesi siguran?

ma je kod kovača ga moraš kupit i to ti je najjači mač...sam kaj trebaš bit na 8-moj sekvenci da ga mozes kupiti

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

ja sada igram drugi put prelazim...i ovaj put mi je antonio dao kavu a ne da vinci...jell moze bit da sam ovaj put napravio nesto drugo u igri pa promijenio tok igre????

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...
caky kaže...

Može li mi tko pomoć zapeo sam na djelu kad mi Paola da onaj nož kojeg treba popraviti , a ja moram doći do Leonarda , pa može li mi tko reći gdje je Leonardo jer nema nikakve ikone , možda je nisam otkrio neznam, dali tko zna??

Mislim da bi trebalo da mu je radionica označena ikonom sa znakom uzvika ili tako nečim i da ti kompas pokazuje u tom pravcu. U svakom slučaju, radionica mu je na istom mestu kao i na početku igre, kada si išao da pokupiš slike.

mislim da moras imati i codex page sa uputstvima da bi on to mogao popraviti,to bi trebalo biti slijedeća stvar, i tek onda ide leonardo , i njegova fora sa rezanjem prsta  radi te ostrice.....

That Jesus Christ guy is getting some terrible lag... it took him 3 days to respawn!
16 godina
neaktivan
decko1987 kaže...

ja sada igram drugi put prelazim...i ovaj put mi je antonio dao kavu a ne da vinci...jell moze bit da sam ovaj put napravio nesto drugo u igri pa promijenio tok igre????

hmm cudno meni je kavu dao antonio (valjda je to onaj vođa lopovaNeodlučan) al fora mi je kad ti ti(Ezio) kazes jesi probo stavit mlijeka ili secera i on kaze da nije to za tvoj ukus a danas se stalno pije kava sa mlijekom i seceromSmijeh

Moja graficka je 100% pamuk!!
15 godina
neaktivan

evo vidio sam ga za kupit(altairov mač) . košta 47500f. odma mi se zgrči u želudcu.

P.S. kavu mi je dao antonio. možda je to zato jerna jednom djelu nisam zagrlio leonarda ili ovisi o konzoli na kojoj se igra

Welcome to Liberty City
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.6.2010 18:34 (sovac_ri).
17 godina
neaktivan
sovac_ri kaže...

evo vidio sam ga za kupit(altairov mač) . košta 47500f. odma mi se zgrči u želudcu.

P.S. kavu mi je dao antonio. možda je to zato jerna jednom djelu nisam zagrlio leonarda ili ovisi o konzoli na kojoj se igra

N znam na kojoj si sekvenci, ali ako si novac trošio na izgradnju vile, na jedno pola igre imati ćeš toliko love da ćeš se pitati zašto nema još tako skupih stvari.

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
15 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...
decko1987 kaže...

hmm cudno meni je kavu dao antonio (valjda je to onaj vođa lopovaNeodlučan) al fora mi je kad ti ti(Ezio) kazes jesi probo stavit mlijeka ili secera i on kaze da nije to za tvoj ukus a danas se stalno pije kava sa mlijekom i seceromSmijeh

meni je dao leonardo, a nisam ga zagrlio Smijeh

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

ja sam ga tio zagrlit al nisam stigo haha...i nevjerujem da je mač 47 000 f...ja sam ga platio negdje oko 15 000  f ako se ne varam

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
decko1987 kaže...

ja sam ga tio zagrlit al nisam stigo haha...i nevjerujem da je mač 47 000 f...ja sam ga platio negdje oko 15 000  f ako se ne varam

Hm... varaš se.

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
17 godina
neaktivan
Looka kaže...
decko1987 kaže...

Hm... varaš se.

Ima neki popust kod kovača u Vili, možda je tamo jeftinije.

Iako taj mač uopće nije potreban, tako da se za njega uopće ne treba trošiti lovu.

Ako igraš kako je igra zamišljena (stealth) izbjegavati ćeš situacije u kojima je taj mač potreban.

Ja sam oko 70-ak% posto neprijatelja ubio s hidden bladeom.

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
16 godina
neaktivan
wyks kaže...

Iako taj mač uopće nije potreban, tako da se za njega uopće ne treba trošiti lovu.

Ako igraš kako je igra zamišljena (stealth) izbjegavati ćeš situacije u kojima je taj mač potreban.

Isto tako i ja  ali ja sa hidden blade koristil i u fightu npr. 1 vs 7 Belji se

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
15 godina
neaktivan
Looka kaže...
wyks kaže...

Isto tako i ja  ali ja sa hidden blade koristil i u fightu npr. 1 vs 7 Belji se

pa svi su...i uvijek kad hodam ulicom imam selektiran hidden blade...

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Ej ljudi , ima li kakav trainer ili cheat za infinite throwing knives ? Igram se ninje malo haha , a dosadno mi je jer sam preso igru .

Nemam lijep rukopis .

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Assassins Creed 2

A jest mi krivo,AC2 u bugu ocenili 87%.A splinter cell conviction 88%.

A conviction je smece i nije asasinu ni do koljena.

CAPETAN PRICE

6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CAPETAN PRICE kaže...

A jest mi krivo,AC2 u bugu ocenili 87%.A splinter cell conviction 88%.

A conviction je smece i nije asasinu ni do koljena.

Zato je barem AC2 prvi na Games mastersu.Smijeh

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

jel mi ko može pomoć kod instalacije skino sam od skidrowa (prije sam pokušava i nije išlo)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kuba kaže...

jel mi ko može pomoć kod instalacije skino sam od skidrowa (prije sam pokušava i nije išlo)

Hm... stvarno ne znam kako bi mogli riješit taj problem... Belji se Ili je možda još bitniji ovaj dio "skino sam" ...

15 godina
neaktivan

???

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

IMA JEDNA IGRA....(KUČNA PROODUKCIJA)...stavljamo screenshootove i onda drugi mora nac to mjesto u igri i slikat i pokazat nam tako skupljamo bodove i ko ima najvviše pobjednik....tko je za??

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.6.2010 19:20 (decko1987).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A kaj sa onima koji nemaju igru a svejedno znaju to mjesto ili nešto? Npr. ja Smijeh

15 godina
neaktivan
Looka kaže...

A kaj sa onima koji nemaju igru a svejedno znaju to mjesto ili nešto? Npr. ja Smijeh

napišeš npr. to mjesto je kod kuće od barbariga...ocemo igrat onda igru

16 godina
neaktivan
decko1987 kaže...
Looka kaže...

A ... zakaj ne, ajd, ja pogađam da je tvoja prva slike kod Vile tvog ujaka Smijeh (jer pretpostavljam da kad si dal kao primjer "kod kuće od barbariga" da će tvoje bit nešto blizu nečije kuće pa pogađam tak)

15 godina
neaktivan
Looka kaže...
decko1987 kaže...
Looka kaže...

A ... zakaj ne, ajd, ja pogađam da je tvoja prva slike kod Vile tvog ujaka Smijeh (jer pretpostavljam da kad si dal kao primjer "kod kuće od barbariga" da će tvoje bit nešto blizu nečije kuće pa pogađam tak)

ma nisam jjos pripremio sliku hahaa...a inemam toliko screenova i neda mi se sad u igru igral sam cijeli dan...evo nes lagano za početak

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice