The truth: iz "JG WUGF KV VQ FGXGNQR C DQVVQONGUU UQWTEG QH GPGTIA. VGNGHWPMGP YKTGNGUU UVCVKQP." Dobio "He used it to develop a bottomless source of energy. Telefunken wireless station." Wikipedia (na sredini teksta, podnaslov "After life")
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
baš sam sad opet poceo igrati ispočetka...i zaključio sam da su mi 1. i 2. sekvenca najdraže baš nekako realan rrenesansni život...poslje se več izgubi sav smisao i igra postane hladna
Modern era
Despite their defeat at the hands of the assassin Ezio Auditore da Firenze, the Templar order continued to exist within the shadow. Infiltrating or starting up countless corporate entities, the Templars positioned its members in several world-defining positions, improving the planets technological level significantly. The Templars also worked to stiffle world progress however; Adolf Hitler used a Piece of Eden to rise to power in Germany, and subsequently started a world-wide conflict. He was "fought" by his Templar counterparts Winston Churchill and Joseph Stalin, who ultimately won the conflict though it appears that FDR was an assassin[3].
hitler imao piece of eden...blago njemu
...svi ovi koji su davali glas nekome u igri liče na te tipove...posebno lucy koju su vjerojatno i napravili po kristen bell...i giovanni
Meni je igra super, nesto naj sto sam ikad igro. sad sam na memory sequenceu 8 i osvojio sam Altairov oklop, na jednoj stranici sam vidio da u igri ima i Altairov mač. gdje da ga nabavim?
mislim da ga dobiješ kod kovača
Jesi siguran?
Jesi siguran?
ma je kod kovača ga moraš kupit i to ti je najjači mač...sam kaj trebaš bit na 8-moj sekvenci da ga mozes kupiti
ja sada igram drugi put prelazim...i ovaj put mi je antonio dao kavu a ne da vinci...jell moze bit da sam ovaj put napravio nesto drugo u igri pa promijenio tok igre????
Može li mi tko pomoć zapeo sam na djelu kad mi Paola da onaj nož kojeg treba popraviti , a ja moram doći do Leonarda , pa može li mi tko reći gdje je Leonardo jer nema nikakve ikone , možda je nisam otkrio neznam, dali tko zna??
Mislim da bi trebalo da mu je radionica označena ikonom sa znakom uzvika ili tako nečim i da ti kompas pokazuje u tom pravcu. U svakom slučaju, radionica mu je na istom mestu kao i na početku igre, kada si išao da pokupiš slike.
mislim da moras imati i codex page sa uputstvima da bi on to mogao popraviti,to bi trebalo biti slijedeća stvar, i tek onda ide leonardo , i njegova fora sa rezanjem prsta radi te ostrice.....
ja sada igram drugi put prelazim...i ovaj put mi je antonio dao kavu a ne da vinci...jell moze bit da sam ovaj put napravio nesto drugo u igri pa promijenio tok igre????
hmm cudno meni je kavu dao antonio (valjda je to onaj vođa lopova) al fora mi je kad ti ti(Ezio) kazes jesi probo stavit mlijeka ili secera i on kaze da nije to za tvoj ukus a danas se stalno pije kava sa mlijekom i secerom
evo vidio sam ga za kupit(altairov mač) . košta 47500f. odma mi se zgrči u želudcu.
P.S. kavu mi je dao antonio. možda je to zato jerna jednom djelu nisam zagrlio leonarda ili ovisi o konzoli na kojoj se igra
evo vidio sam ga za kupit(altairov mač) . košta 47500f. odma mi se zgrči u želudcu.
P.S. kavu mi je dao antonio. možda je to zato jerna jednom djelu nisam zagrlio leonarda ili ovisi o konzoli na kojoj se igra
N znam na kojoj si sekvenci, ali ako si novac trošio na izgradnju vile, na jedno pola igre imati ćeš toliko love da ćeš se pitati zašto nema još tako skupih stvari.
hmm cudno meni je kavu dao antonio (valjda je to onaj vođa lopova) al fora mi je kad ti ti(Ezio) kazes jesi probo stavit mlijeka ili secera i on kaze da nije to za tvoj ukus a danas se stalno pije kava sa mlijekom i secerom
meni je dao leonardo, a nisam ga zagrlio
ja sam ga tio zagrlit al nisam stigo haha...i nevjerujem da je mač 47 000 f...ja sam ga platio negdje oko 15 000 f ako se ne varam
ja sam ga tio zagrlit al nisam stigo haha...i nevjerujem da je mač 47 000 f...ja sam ga platio negdje oko 15 000 f ako se ne varam
Hm... varaš se.
Hm... varaš se.
Ima neki popust kod kovača u Vili, možda je tamo jeftinije.
Iako taj mač uopće nije potreban, tako da se za njega uopće ne treba trošiti lovu.
Ako igraš kako je igra zamišljena (stealth) izbjegavati ćeš situacije u kojima je taj mač potreban.
Ja sam oko 70-ak% posto neprijatelja ubio s hidden bladeom.
Iako taj mač uopće nije potreban, tako da se za njega uopće ne treba trošiti lovu.
Ako igraš kako je igra zamišljena (stealth) izbjegavati ćeš situacije u kojima je taj mač potreban.
Isto tako i ja ali ja sa hidden blade koristil i u fightu npr. 1 vs 7
Isto tako i ja ali ja sa hidden blade koristil i u fightu npr. 1 vs 7
pa svi su...i uvijek kad hodam ulicom imam selektiran hidden blade...
Ej ljudi , ima li kakav trainer ili cheat za infinite throwing knives ? Igram se ninje malo haha , a dosadno mi je jer sam preso igru .
A jest mi krivo,AC2 u bugu ocenili 87%.A splinter cell conviction 88%.
A conviction je smece i nije asasinu ni do koljena.
A jest mi krivo,AC2 u bugu ocenili 87%.A splinter cell conviction 88%.
A conviction je smece i nije asasinu ni do koljena.
Zato je barem AC2 prvi na Games mastersu.
jel mi ko može pomoć kod instalacije skino sam od skidrowa (prije sam pokušava i nije išlo)
jel mi ko može pomoć kod instalacije skino sam od skidrowa (prije sam pokušava i nije išlo)
Hm... stvarno ne znam kako bi mogli riješit taj problem... Ili je možda još bitniji ovaj dio "skino sam" ...
???
IMA JEDNA IGRA....(KUČNA PROODUKCIJA)...stavljamo screenshootove i onda drugi mora nac to mjesto u igri i slikat i pokazat nam tako skupljamo bodove i ko ima najvviše pobjednik....tko je za??
A kaj sa onima koji nemaju igru a svejedno znaju to mjesto ili nešto? Npr. ja
napišeš npr. to mjesto je kod kuće od barbariga...ocemo igrat onda igru
A ... zakaj ne, ajd, ja pogađam da je tvoja prva slike kod Vile tvog ujaka (jer pretpostavljam da kad si dal kao primjer "kod kuće od barbariga" da će tvoje bit nešto blizu nečije kuće pa pogađam tak)
A ... zakaj ne, ajd, ja pogađam da je tvoja prva slike kod Vile tvog ujaka (jer pretpostavljam da kad si dal kao primjer "kod kuće od barbariga" da će tvoje bit nešto blizu nečije kuće pa pogađam tak)
ma nisam jjos pripremio sliku hahaa...a inemam toliko screenova i neda mi se sad u igru igral sam cijeli dan...evo nes lagano za početak