Assassin's Creed : Brotherhood

poruka: 1.970
|
čitano: 565.245
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Assassin's Creed : Brotherhood
SUPER :) kaže...

Ja mislim da ovaj treci dio nece ispasti dobro jednostavno ne mogu zamisliti ac u normalnom vremenu.Ali isto jedva cekam

neznam...posto je ezio na onoj slici i kompanija nema tu bas logike...i ja mislim da ce biti ovakko...ono sve isto ezio u animusu izvan animusa desmond koji se bori samo u laboratoriju...di nemaju vatreno oruzje...misllim da ce biti igre i van laba gdje ce desmond susretat drugee assassine koji ce se zajedno borit...ono sto svi mi mislimo kako ce biti u realnom vremenu ako sad postoje puske i pistolji...vjerojatno ce biti silent assassin gdje ga nitko nece skuziti...mozda cak bude imao piece of eden sa sobom...i ovaj teaser je totalno glup

The Truth Is Writen In Blood.And I am an Assassin Like my Father and Brother...Fight for True...
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.5.2010 13:48 (decko1987).
14 godina
protjeran

zašto velika većina misli da će radnja u trojci biti smještena u modernom dobu? Zapravo možda bi i mogli nešta tu smiksati, npr. Desmonda obuku u crni smoking i daju mu springfild snajper umjesto onog njegovog bodeža :). Tko kaže da npr ne ubace novog lika i mjesto radnje u englesku u doba križarskih ratova?  Ili po meni osobno npr, mislim da bi savršeno mjesto radnje bilo doba američkog rata za nezavisnost, i tamo su templari iz tadašnjeg doba imali veliku ulogu na visokim položajima u vladi, crkvi društvu. A osim toga Desmond je amer sa europskim/talijanskim korijenima zar ne? a Ezio njegov predak talijan? e pa mogao bi u tom dobu biti glavni lik još jedan Desmondov predak, odnosno potomak Eziov, npr jedan od prvih Desmondovih predaka koji je došao u novi svijet (Ameriku). Dobra ideja zar ne? :)) nekad sam sebe iznenadim lol, idem zvat ubisoftovce da im ideju predložim hahahh

http://www.impactguns.com/store/media/spr_aa9126.jpg

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
markomarko kaže...

Prvi video za Assasins creed Brotherhood - TEASER

http://crotrailers.co.cc/2010/05/11/assassins-creed-brotherhood/

Taj teaser je intro sa sajta ka kome sam okačio link u postu iznad.  Osmijeh

Ne znam otkud toliko ubeđenje na ovom forumu da je reč o isključivo multiplayer igri?!

@Oblomir Gombalo: Najavili su već da ćemo u sledećem nastavku igrati kao Ezio u Rimu. Takođe, trebalo bi da igramo kao Desmond u sadašnjosti jer bi valjalo sprečiti Abstergo da lansira onaj svoj satelit. Ako si igrao prvi deo i pročitao mailove u Abstergovim kompjuterima, znaš da je Desmond otet u 9. mesecu 2012., a da 21.12.2012. Abstergo planira lansiranje nekog satelita koji bi im omogućio da ostvare sve svoje ciljeve, čak i bez pieces of Eden. To je zapravo glavna priča trilogije, tako da bismo u poslednjem nastavku morali da se pozabavimo time.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.5.2010 15:12 (Ivan(4)).
15 godina
protjeran

Koliko sam ja iz trailera shvatio, pokrenuli su veliku masinu onih masina.

Vjerovatno ce se boriti u proslosti, mozgom u sadasnjosti u MP-u.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Ivan(4) kaže...
markomarko kaže...

Prvi video za Assasins creed Brotherhood - TEASER

http://crotrailers.co.cc/2010/05/11/assassins-creed-brotherhood/

Taj teaser je intro sa sajta ka kome sam okačio link u postu iznad. Osmijeh

Ne znam otkud toliko ubeđenje na ovom forumu da je reč o isključivo multiplayer igri?!

@Oblomir Gombalo: Najavili su već da ćemo u sledećem nastavku igrati kao Ezio u Rimu. Takođe, trebalo bi da igramo kao Desmond u sadašnjosti jer bi valjalo sprečiti Abstergo da lansira onaj svoj satelit. Ako si igrao prvi deo i pročitao mailove u Abstergovim kompjuterima, znaš da je Desmond otet u 9. mesecu 2012., a da 21.12.2012. Abstergo planira lansiranje nekog satelita koji bi im omogućio da ostvare sve svoje ciljeve, čak i bez pieces of Eden. To je zapravo glavna priča trilogije, tako da bismo u poslednjem nastavku morali da se pozabavimo time.

developeri raznoraznih videoigara su znali svašta najavljivati kroz godine, i puno toga su do samog izlaska igre znali i promjeniti, nitko nemože garantirati da će biti kako sad stvari stoje, nagledao sam se raznih najava svakojakih igara da bi za godinu dana nakon najave priča znala bit potpuno drugačija

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.5.2010 15:28 (Oblomir Gombalo).
15 godina
neaktivan

jel itko zna sigurno oce li biti samo multiplayer ili i singleplayer...ja bih volio da bude samo multiplayer pa da naprave ac 3 sp...i da radnja ostane u renesansi samo da promjene lika

The Truth Is Writen In Blood.And I am an Assassin Like my Father and Brother...Fight for True...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mentalist kaže...

Koliko sam ja iz trailera shvatio, pokrenuli su veliku masinu onih masina.

Vjerovatno ce se boriti u proslosti, mozgom u sadasnjosti u MP-u.

Tako izgleda, ali to nema previše smisla. U animusu se ne može izmeniti prošlost i preterano udaljavanje od tačnog sleda događaja vodi desinhronizaciji. S druge strane, veći broj ljudi u animusima znači efikasnije pretraživanje prošlosti i brže pronalaženje željenih informacija.

decko1987 kaže...

jel itko zna sigurno oce li biti samo multiplayer ili i singleplayer...ja bih volio da bude samo multiplayer pa da naprave ac 3 sp...i da radnja ostane u renesansi samo da promjene lika

Iz najave s početka godine: "We have a new Assassin's Creed that we expect will be a very high quality product that as well as an offline component will have a multiplayer component," Ubisoft CEO Yves Guillemot said today. Dakle, i single i multišplayer.

15 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

prve slicice 

luda ekipa luda ekipa
nas koloseum nas koloseum
Moj PC  
3 0 hvala 3
14 godina
neaktivan

assassins creed: brotherhood je najvaljen i izlazi u 11 mjesecu ove godine, ako netko čita ili ima gameplay na facebooku znao bi, radnja će opet pratiti ezia koji vodi skupinu drugih assasiana koliko ja znam.

EDIT: bit će i multiplayer, navodno žele iskoristiti mapu

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.5.2010 23:18 (amadeeeej).

0 0 hvala 0
16 godina

Hoće li ovo biti čisti nastavak ili nekakva ekspanzija?

Više bi volio da je ovo ekspanzija a da u 3-ici vodimo nekog drugog lika...

Do why me key too - pročitaj ovo brzo :)
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.5.2010 23:21 (xxxxx).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

nastavak, samo se ne zove assassins creed 3 nego ac:brotherhood

16 godina
hari85 kaže...

prve slicice

Opa, samostrel! Mada, kad malo razymislim, u dvojci je već bio pištolj.  Smijeh

14 godina
protjeran
amadeeeej kaže...
xxxxx kaže...

ja bih prije rekao ekspanzija, jer ja nidgdje nisam vidjeo da unutar nekoliko mjeseci izađu drugi i treći dio neke igre, mislim da ipak AC3 slijedi tamo negdje rani dio 2012 godine najranije

16 godina

Biće blizu ako ne i puna godina, s obzirom na to da je verzija za konzole izašla u 11. mesecu prošle godine (to što je verzija za PC kasnila skoro 4 meseca, a piratska verzija izašla nezapamćeno dugo posle nje pa je igra ovde skoro svima nova je druga stvar i ne utiče na Ubisoftov razvojni tempo).

Engine imaju i već su pravili dvojku na njemu, na priči su radili još dok je dvojka bila u razvoju, što i nije tako čudno jer se direktno nastavlja na nju, a iz istog razloga je i umetnički deo mogao da se da se osloni na već urađeno dobroj meri, dakle manje više je još u momentu izlaska drugog dela, krajem prošle godine, sve bilo spremno da se napravi nekoliko modela najznačajnijih građevina u Rimu i da programeri sednu da kodiraju i da ceo proces razvoja, za igru te veličine, bude najjednostavniji i najbrži mogući.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.5.2010 2:02 (Ivan(4)).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Oblomir Gombalo kaže...
amadeeeej kaže...
xxxxx kaže...

ja bih prije rekao ekspanzija, jer ja nidgdje nisam vidjeo da unutar nekoliko mjeseci izađu drugi i treći dio neke igre, mislim da ipak AC3 slijedi tamo negdje rani dio 2012 godine najranije

A cuj... igra je za ps3 izasla ima 6 mjeseci,a ako su oni vec tada poceli radi t na nastavku onda je sve moguce

Cro trailers :)
15 godina
protjeran

Malo mi je cudno sve ovo, kako ide ova globalizacija, cas posla se prave neke igre sumnjivog kvaliteta i kvantiteta.Sjecam se prije par godina da je jedna igrica izlazila cak godinu dana nakon izlaska predhodnika.Neznam da ne dodze do zasicenja, igraca prema AC.Mislim AC 2 je pokazao zaista dosta unaprijedzenja u odnosu na AC prvi dio, sta mozemo mi igraci ocekivati od AC3.Bojim se da se sve ne svede kao druge izdavacke kuce da AC 3 ne bude promasaj u odnosu na svoja dva predhodnika.Nadam se po nas igrace da se to nece desiti, mada me vise nista nemoze iznenadit.

http://www.balkanonline.eu/chat.html
15 godina
neaktivan

a da vidil sam ona nova oruzja,...lepeza sa siljcima, neka inekcija...bit ce zanimljivo...samo da opet ne izađe u 3 mjesecu nego u 11.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

http://www.hcl.hr/vijesti-assassins-creed-brotherhood-sluzbeno-najavljen-4204-27.html cini se super...ali nevidim razloga da ubisoft ne napravi i cetvorku ako ovo ne uspije

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.5.2010 13:31 (decko1987).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ako će biti MP bolje da ga i ne rade, od jedne dobre igre naprave rasulo i glupost... ...neka naprave normalnu igru SP ja zadovoljan...

Ah, sad čitam da će samo moći tko hoće igrati MP... Kao opcionalno riješenje.

MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.5.2010 13:36 (4ucker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Ako će biti MP bolje da ga i ne rade, od jedne dobre igre naprave rasulo i glupost... ...neka naprave normalnu igru SP ja zadovoljan...

pa imas i sp i mp...ali mp se uklapa zbog "brotherhood"naziva znaci ovaj put tijekom cijele igre nisi sam nego se boris s prijateljima u rimu...

14 godina
protjeran
decko1987 kaže...

http://www.hcl.hr/vijesti-assassins-creed-brotherhood-sluzbeno-najavljen-4204-27.html cini se super...ali nevidim razloga da ubisoft ne napravi i cetvorku ako ovo ne uspije

Pa nije ovo trojka! Sad sam sve više uvjeren u to, dodali bi oni Assassins Creed 3 : Brotherhood da to zaista jest trojka, to uglavnom developeri rade, upravo zbog takvih zabuna

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.5.2010 13:39 (Oblomir Gombalo).
15 godina
neaktivan

kaako dobro na onoj teaser stranici mozete otkljucavati oruzja...pogledajte prvo svako oruzje i cekajte znak...nakon toga odete na simbole i tamo upisite te znakove ijedan dodatni za kombinaciju i ja sam otkljucao ovo sad imam neke wallpapere...one koje je vec netko stavio hahaa onaj koloseum i abstergo...al samo da ostane hidden blade...i ostala oruzja iz dvojke...bas mi se sviđa novo odjelo

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.5.2010 14:02 (decko1987).
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan

meni bi bilo draze da je npr on bio gladjator, u doba rimskog carstva,...pa da je pobjegao, kao i u filmu,...isao osvetiti svog sina i ženu,...tak nesto,...ma da ni ovo nije lose

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
decko1987 kaže...

meni bi bilo draze da je npr on bio gladjator, u doba rimskog carstva,...pa da je pobjegao, kao i u filmu,...isao osvetiti svog sina i ženu,...tak nesto,...ma da ni ovo nije lose

Moze link!?

MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

Mogli su da uključe antialiasing kad su pravili onaj wallpaper sa Koloseumom. I otkud razapeti ljudi unutra?!

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

Mogli su da uključe antialiasing kad su pravili onaj wallpaper sa Koloseumom. I otkud razapeti ljudi unutra?!

mogli su ukljucit da....bas se vidi na ovom kamenju

16 godina
neaktivan

Ma šta neće Brotherhood biti spinoff u AC serijalu, kao Warhead u Crysis serijalu?

Premalo mi se čini jedna godina (iako puno ljudi radi na igri) za AC 3.

If they can make penicillin out of mouldy bread, they can sure make something out of you. -Muhammad Ali
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
I ja mislim da je Brotherhood spinoff, pošto je otprilike isto razdoblje, a AC3 će biti u nekom novom razdoblju
Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice