Assassin's Creed : Brotherhood

poruka: 1.970
|
čitano: 564.903
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Assassin's Creed : Brotherhood
PB ban dobiješ na osnovu PBGUID-a, koji je jedinstven za taj ključ.

Dakle ako dobiješ PB ban, s novim ključem možeš normalno igrati.
Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
14 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
PB ban dobiješ na osnovu PBGUID-a, koji je jedinstven za taj ključ.

Dakle ako dobiješ PB ban, s novim ključem možeš normalno igrati.

Da ali PB mi kao razlog daje nešto multiple direct3d loaded, čitao sam da je dosta ljudi imalo takav razlog za izbacivanje sa drugim igrama (pogotovo CODom) i da nitko nije rješnje imao.........nadam se da ću moći igrati Revelations...........enivej, imal tko acc i ključ da prodaje od ACB jeftino? Htio bih da igram još malo do izlaska Revelationsa

Dinamo živi vječno
14 godina
protjeran

aj stavi neko dobar save

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2011 16:47 (BlaBlaLaLa).
14 godina
protjeran

Evo reinstalirao sam windowse da tako probam riješiti problem s punkbusterom. A prethodno sam instalirao kod frenda igru i sa svojim accountom igrao da vidim hoće li me i kod njega izbacivati i kod njega me ne izbacuje. Zatim sam probao i na svom laptopu i tamo s svojim accountom igrao. I sad nakon što sam reinstalirao windowse opet idem aktivirati ključ na svom kompjuteru gdje sam ga i prvi put aktivirao i sad neće na njemu! A već sam igrao na njemu!  Umjesto toga mi ovo napiše što je na slikama..........

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
16 godina

Moraš da kontaktiraš Ubi da ti resetuju brojač aktivacija, pa ćeš moći. Ili, ako si kupio preko GamersGatea, javi se njima, pa će oni da srede sa Ubijem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Ivan(4) kaže...

Moraš da kontaktiraš Ubi da ti resetuju brojač aktivacija, pa ćeš moći. Ili, ako si kupio preko GamersGatea, javi se njima, pa će oni da srede sa Ubijem.

Jesam, piše na netu sam pročitao kao da im moraš napisati broj ključa, dati digitalni image ključa i dokaz o kupnji. Ovo prvo dvoje sam napravio pošto sam kupio ključ sa basehosta  pa mi  je lik poslao sliku dvda sa brojem ključa na dvd kutiji, ali dokaz o kupnji nemam. Valjda će ovo bit dovoljno

Dinamo živi vječno
13 godina
neaktivan
kako da si napravim da mi asasian creed braderhou radi na multi playeru sta moram imat orginal cd key
14 godina
protjeran
ićo kaže...
kako da si napravim da mi asasian creed braderhou radi na multi playeru sta moram imat orginal cd key

Nećeš razbojniče :)))))

Dinamo živi vječno
14 godina
protjeran

Zna netko kak da posvijetlim sliku u ACB MP, jer mi je prilično tamna ne vidim nigdje u settingsima brightness za povećati a na monitoru mi je i ovako na 100 % već

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
13 godina

en.wikipedia.org/wiki/House_of_Borgia

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Kora kaže...

Zna netko kak da posvijetlim sliku u ACB MP, jer mi je prilično tamna ne vidim nigdje u settingsima brightness za povećati a na monitoru mi je i ovako na 100 % već

Pretpostavljam da ti nije problem koliko su svetli delovi svetli, već što su tamni delovi pretamni? U tom slučaju, možda možeš malo da smanjiš kontrast monitora ako je previsok (stavi na 50 pa vidi kako će da izgleda), no ono što mislim da će najbolje da urodi plodom je da podesiš Gamma-u u postavkama grafičke kartice. Za ATI, idi u CCC i pod Desktop Management idi na Desktop Color i tamo podigni vrednost Gamma-e.

EDIT: Sad vidim da je pitanje relativno staro, nadam se da je u međuvremenu rešeno.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2011 13:18 (Ivan(4)).
14 godina
protjeran
Ivan(4) kaže...
Kora kaže...

Pretpostavljam da ti nije problem koliko su svetli delovi svetli, već što su tamni delovi pretamni? U tom slučaju, možda možeš malo da smanjiš kontrast monitora ako je previsok (stavi na 50 pa vidi kako će da izgleda), no ono što mislim da će najbolje da urodi plodom je da podesiš Gamma-u u postavkama grafičke kartice. Za ATI, idi u CCC i pod Desktop Management idi na Desktop Color i tamo podigni vrednost Gamma-e.

EDIT: Sad vidim da je pitanje relativno staro, nadam se da je u međuvremenu rešeno.

E hvala, ali vjerovao ili ne, upravo sinoć sam se toga i sam sjetio haha, nakon višetjednog zahebavanja

Dinamo živi vječno
16 godina

Danas sam igrao multi prvi put posle par nekoliko meseci, i nije normalno kako su me ownovali u prvoj partiji Manhunta, i to ne u onoj rundi kad sam bio progonjeni, nego kad sam bio progonilac! Bilo je nas dvojica protiv četvorice, i ja se nameračim na jednog od njih, međutim drugi me stunuje; i taman krenem da se dignem, stunuje me sledeći, pa treći i tako u krug. Do kraja runde.   Apsolutno nije bilo šanse da bilo šta uradim. Jedino mi nije jasno šta je za to vreme radio onaj drugi tip iz mog tima, kad su pola runde kod mene bile tri od četiri mete i on se nije pojavio.  {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Moze li mi neko reci kako da besplatno nabavim product key za Assassins Creed Brotherhood?

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nikako

http://vgm.tv/
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Nek ti pokloni cura.  {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

može li se igrati mp na piratskoj verziji (SKIDROW)

NikoBagat
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 19:03 (BagyGamer).
13 godina
neaktivan
gjurki kaže...

https://base-host.com.hr/assassins-creed/125-assassins-creed-brotherhood-cd-key.html  145 kn

naručiš ga uplatiš i dođe ti u roku pola sata

mene zanima koja je razlika kada kupis igru (original naravno) u dućanu gdje dobijes igru na mediju i *ako narucis cd key preko interneta?*

ako se nevaram cijene su iste? Zar ne?

NikoBagat
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 19:19 (BagyGamer).
16 godina

Nema posebne razlike, osim što ako kupiš key ne dobijaš kutiju nego moraš negde naći igru i skinuti je. Inače, mislim da je ovo najjeftinija varijanta, st_cro kaže da je kupio nekoliko igara odatle i da je sve bilo u najboljem redu, a što se fizičke prodaje tiče, barem ovde, drže nerealno visoke cene.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Aha... Hvala... Znas li mozda koja je cijena brotherhooda original ili nekog tipa s vazecim cd keyom... Treba mi za mp
NikoBagat
16 godina

Ovo što prodaje OnlineKeyStore je u principu original. Kad kod njih kupiš igru, umesto da ti poštom šalju disk, na email dobijaš skenirani CD key sa originalne igre koji je samo tvoj, nigde nije iskorišćen, i kada njime registruješ igru, dobijaš puni pristup MP-u i svemu ostalom.

Jedina razlika je to što niti dobijaš disk, niti se taj key može aktivirati na Steamu ili nekom sličnom servisu, tako da se moraš snaći i pozajmiti instalacioni disk ako slučajno imaš od koga, ili skinuti image iz nekog "alternativnog kanala distribucije", samo što ćeš, umesto da crackuješ igru, da je najnormalnije instaliraš i registruješ keyem koji si kupio.

Samo nisam siguran koliko se isplati u ovom trenutku, jer nema više toliko aktivnih igrača kao ranije. Za sada nije nikakav problem naći partiju za neki od "glavnih" modova (Wanted i Manhunt), ali za sve ostale prilično teško pronalazim partije, a situacija bi mogla znatno da se pogorša već krajem meseca pošto tada (valjda) za PC izlazi Revelations sa svojim multiplayerom.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2011 1:54 (Ivan(4)).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

eee ljudi novi sam pa vrlo mi je važan ovaj cd key za assassin's creed brotherhood za instalaciju,skinuo sam je s interneta a nisam dobio cd key pa ako bi ko mogao odgovoriti na ovu poruku i reć mi koji je cd key

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 21:20 (maliplavi485).

0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan

4567-ghjz-5tzuj-jz545-eew2

F.C. LIVERPOOL, F.C. CHELSEA, F.C. JUVENTUS
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Probaj nac crack...
EDIT: kako zavrsava prica sa Katarinom

EDIT 2: zaboravio sam :S

NikoBagat
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.11.2011 16:47 (BagyGamer).
13 godina
neaktivan

došao sam do dijela kad sam se prerušio u   nekog lika i moran negdje odniejti kutiju sa zlatom ..a gdje zna li itko ..na mapi ništa ne piše

0 0 hvala 0
16 godina

Moraš da provališ po ovima što te prate. Ako se oni pitaju šta ti je, znači da si pogrešno skrenuo, malo se vrati i idi na neku drugu stranu (a mislim i da ima neki "merač sumnjivosti", pa prati i njega). Inače, ideš ka jednom od mostova, ali ne baš najdirektnijom putajnom.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ante5656 kaže...

došao sam do dijela kad sam se prerušio u   nekog lika i moran negdje odniejti kutiju sa zlatom ..a gdje zna li itko ..na mapi ništa ne piše

eagle vision ce ti pomoc
Nothing is true, Everything is permitted!
16 godina
neaktivan

znate možda kako riješiti problem kad se okrećem ima ko neki mikro-lag, malo je teško za objasnit. dosta sitno trza kad se okrećem.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dali je netko slučajno stigao sa igrom do Sequence 9, ja sam nešto sjebo pa ne mogu u potpunosti doživjeti kraj igre kako treba. Ako netko ima taj Save file da ga posta.

12 godina
neaktivan

jel igra jos ko to???

btw. kupit cu key ako vas ima al imam problem

ocu tu kupit key (frend mi je preporucio) http://www.cdkeyexpress.com

al tu ima  za kupit:1. Assassin's Creed Brotherhood CD Key 15.99$

2. Assassin's Creed Brotherhood Deluxe Edition CD Key 19.99$

pa me zanima koja je razlika izmedju toga jel trebam ovaj skuplji da bi mogo igrat mp ili sta?

ili ako ima neko neki host dobar neka preporuci... :)

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice