Arma III

poruka: 763
|
čitano: 171.336
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Arma III

Da li oni imaju u planu raditi optmizaciju za amd ili se ljudi bezveze zale na forumu? {#}

Posto ima i intel korisnika, vecinom najvece probleme ima amd procesori. Malo je cudno da ovako relativno jak procesor ima takve lose performanse. Prije bih rekao da je problem do samog engina nego do optimizacije. S obzirom kada usporedim sa svim ostalim igrama ovo je jako lose. 

Prvenstveno gledam na multiplayer performanse. Single player situacija je puno bolja.

Battlelog - FalloutOrigins
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Arma III

Kod mene je Intel pa opet ista situacija... Ne znam, nadam se da ce uciniti nesto po tom pitanju, nije bas malo ljudi s ovim problemom.

I possess a skill to google.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Arma III

Koliko vrijedi arma 3, tj za koliko da je stavim u prodaju? 

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Arma III

Imali netko da bacimo A3? Neku misiju sa workshopa (steam)?

Let it be

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Arma III
Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Re: Arma III

uuu me like mogli bi ovaj vikend se okupit pa malo odigrat da se pripremimo

13 godina
neaktivan

Ja sam za

Let it be
15 godina
neaktivan
Arma III

TacBF preload je omogućen:

http://www.tacticalbattlefield.net/forum/viewtopic.php?f=33&t=341

Dakle možete skinuti mod već sad ako ste nestrpljivi kao ja, a od 23h po našem vremenu će u tom istom topiku biti dostupan pass za RAR koji ste skinuli. Pass je rumble.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.12.2013 22:22 (Minoza).
Moj PC  
2 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Arma III

Odigrao upravo s Minozom i još jednim frendom dvostanu misiju.

Predobro iskustvo.

Perfomanse su bolje od Arme 2 (bez iti jednog jedinog trzaja, 50 FPS na mojoj kanti).

0 1 hvala 1
13 godina
Ranko Kukumar kaže...

Odigrao upravo s Minozom i još jednim frendom dvostanu misiju.

Predobro iskustvo.

Perfomanse su bolje od Arme 2 (bez iti jednog jedinog trzaja, 50 FPS na mojoj kanti).

Koju ono kantu imaš? :)
Rezolucija i detalji?

Ubi bene, ibi patria.
14 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...

Rezolucija i detalji?

E5200 3Ghz, 3GB RAM, HD 5670, Rez 1440x900, sve Low detalji, oko 1000m view distance - konstantno 30-50 FPS (30 u najzescoj borbi).

14 godina
Ranko Kukumar kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...

Rezolucija i detalji?

E5200 3Ghz, 3GB RAM, HD 5670, Rez 1440x900, sve Low detalji, oko 1000m view distance - konstantno 30-50 FPS (30 u najzescoj borbi).

koju ste misiju igrali? ja sa sličnim kompom gotovo svaku misiju koju sam pokrenuo (osim SP-a) nisam mogao igrati - cca. 5-10 FPS-ova bi imao.

14 godina
neaktivan
Zvonzi kaže...

koju ste misiju igrali? ja sa sličnim kompom gotovo svaku misiju koju sam pokrenuo (osim SP-a) nisam mogao igrati - cca. 5-10 FPS-ova bi imao.

Ne sjećam se, uzeli smo neku sa armaholica (coop misija). Prvo sam imao 20 FPS, nakon restarta servera 50-ak tjekom hodanja (neki bug je bio u početku).

13 godina
Ranko Kukumar kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...

Rezolucija i detalji?

Veoma skromno računalo, a pristojno vrti ARMA-u, iako je još "nova" igra, pa će samo na bolje ići. Očekivao bi barem hd 7750 za tako stabilan framerate.

Ubi bene, ibi patria.
14 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...

Veoma skromno računalo, a pristojno vrti ARMA-u, iako je još "nova" igra, pa će samo na bolje ići. Očekivao bi barem hd 7750 za tako stabilan framerate.

Je, i mene je iznenadilo. FPS je puno stabilniji nego u A2.

E sad vjerojatno nebi išlo tako na zescim misijama, ali meni su ovakve misije (sa 3 objectiva glavna) super zapravo, ne volim misije sa 50 igrača i 200 helikoptera u zraku i 300 tenkova na mapi.

15 godina
neaktivan
Arma III

TacBF je fantastičan! Danas sam malo odigrao i točno je ono što sam i očekivao, odličan PvP experience.

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Minoza kaže...

TacBF je fantastičan! Danas sam malo odigrao i točno je ono što sam i očekivao, odličan PvP experience.

Jesam ja to sad s vama NOBovcima (korak i ti) igrao neki Sector Capture?Malo je zbunjujuće na početku, jer nezz šta trebaš oko onih RP, ticketi, klase, bilo bi dobro ako ima netki tut o tome.

He who dares, wins
12 godina
neaktivan

da jesi bilo je zanimljivo ali timovi su bili ne izjednaceni tak da i kolko znam nema tutorila mi kaj smo doznali doznali smo u kroz igranje

13 godina
neaktivan
Arma III

Zovite i mene iduci put :)

Let it be

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
12 godina
neaktivan
Arma III

dodaj te me na steam ista slika isto ime jer ovak se mozemo dogvarat tu sto godina 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CptJackDaniels kaže...
Minoza kaže...

Jesam ja to sad s vama NOBovcima (korak i ti) igrao neki Sector Capture?Malo je zbunjujuće na početku, jer nezz šta trebaš oko onih RP, ticketi, klase, bilo bi dobro ako ima netki tut o tome.

Ma ja isto još ne kužim pola toga, nešto sam pohvatao od squad leadera šta je pričao, valjda će biti i detaljnija dokumentacija o svemu, jer definitivno je potrebna.

13 godina
Arma III

instalirao i malo se zezao na editoru... kao i uvijek dosta neoptimizirano... pogotovo u gradovima :(

zapravo općenito mi izgleda kao nedovršena igra...

http://www.youtube.com/user/SylarSilent
Moj PC  
1 4 hvala 0
16 godina
neaktivan
sylar951 kaže...

instalirao i malo se zezao na editoru... kao i uvijek dosta neoptimizirano... pogotovo u gradovima :(

zapravo općenito mi izgleda kao nedovršena igra...

Radije se malo poigraj sa grafičkim postavkama kako bi igru prilagodio da optimalno radi na tvom računalu.

Da, ArmA III je jako zahtjevna i u konstantnom je razvoju, te patchevi izlaze na redovitoj bazi i donose stalna poboljšanja. 

U igri sam još od Alphe i trenutačno stanje djeluje kao sve samo ne kao nešto nedovršeno ili neoptimizirano. Ovo se moglo reći za ArmA-u II, koja je bila totalno neoptimizirana.

Kreni igrati online (kako je igra i zamišljena), nauči sve komande i vidjeti ćeš koja je prava ljepota ArmA-e...

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2013 10:21 (Zekoslavko).
12 godina
neaktivan
Arma III

kakav je ovo novi update od 1.1gb

dobus
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dobus kaže...

kakav je ovo novi update od 1.1gb

Svaki puta nakon update-a, kada pokreneš igru, u gornjem desnom kutu piše što je novo...

14 godina
Evo i ja sam si nabavio armu 3. Nisam nesto puno igrao i mogu rec da je super. Problem mi je samo sto imam frame dropove svakih 10sec, a valjda cu popravit.
14 godina
Minoza kaže...

Kako funkcionira to ? 

15 godina
neaktivan
drahic kaže...
Minoza kaže...

Kako funkcionira to ? 

U kojem smislu? {#}

Mislis kako setupirat mod?

14 godina
Minoza kaže...
drahic kaže...
Minoza kaže...

Kako funkcionira to ? 

U kojem smislu? {#}

Mislis kako setupirat mod?

Dali je to ono,igra sa 10-15 ljudi i bas svatko dobije zadatak pa idete obavljat i u meduvremenu se napucavate protiv drugog tima ili? 

Hocu rec,dali je kao i ovi neki modovi ili bas nesto posebno? 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice