Kakav je to točno server? Nešto privatno samo za potrebe vaših klanova ili možda nešto malo otvorenije?
Otvorenije je. Doduse preporucljivo je da ljudi budu na TSu, zato je password stavljen.
Kakav je to točno server? Nešto privatno samo za potrebe vaših klanova ili možda nešto malo otvorenije?
Otvorenije je. Doduse preporucljivo je da ljudi budu na TSu, zato je password stavljen.
Prijatelju hvala na uputstvima odmah sam stavio skidat arrowhead
i ode se prijaviti na forum....
Hvala stari.....
Hm, ak skidas krekanu, ta te ja mislim nece pustiti online.
Evo skidam ARMA 2 arrowhead i na youtube vidim da je dobra igra. Koji su minimalni zahtjevi za sustav i za računalo kako bi ju pokrnili?
Evo skidam ARMA 2 arrowhead i na youtube vidim da je dobra igra. Koji su minimalni zahtjevi za sustav i za računalo kako bi ju pokrnili?
Nemoj se ni truditi igrati crackanu verziju jer će ti se zgaditi. Kupi original i uživaj.
Zašto bi se zgadila?
Zašto bi se zgadila?
Ruši se odmah na prvoj misiji i neigrivo je. To je njihova zaštita od crackiranja...
OK onda odustajen... A neznan ni bi li moj laptop igru podržavao:
Procesor: Intel core 2 duo CPU, T8100, 2,10 GHz
RAM: 3GB
32 bit. oper. sustav, windows 7 ultimate
Inače na gamersgate-u je dostupan DLC Army of the Czech Republic. KLIK
Jeli itko ima problema sa operation arrowhead?
Stalno se pojavljuje "Failed to contact key server", dok Arma II radi normalno. Čitao sam da možda Steam nema dovoljno keyeva za svaki primjerak... Ako je to istina onda zašto su omogucili prodaju igre a da je nemozes igrati? Itko uspio rijesiti ovo?
Stalno se pojavljuje "Failed to contact key server", dok Arma II radi normalno. Čitao sam da možda Steam nema dovoljno keyeva za svaki primjerak... Ako je to istina onda zašto su omogucili prodaju igre a da je nemozes igrati? Itko uspio rijesiti ovo?
Možeš li vidjeti CD-Key sa strane u Steam libray?
Možeš li vidjeti CD-Key sa strane u Steam libray?
Nekuzim gdje bi tocno pisao, ali kada stisnem desni klik na Arma OA i odaberem "view game CD key" onda izbaci isti error, dok mi za obicnu ARMU pokaze key.
Nekuzim gdje bi tocno pisao, ali kada stisnem desni klik na Arma OA i odaberem "view game CD key" onda izbaci isti error, dok mi za obicnu ARMU pokaze key.
Znači da je nestašica keyeva trenutno, pa ćeš morat pričekat koji dan.
Pogledaj sliku, kada ti se tu ispiše key onda je to to.
Ima li tko engleske fajlove za poljsku verziju?
Nemogu nikako naci za eng jezik.
Ja sam ovako uspjeo:
http://forums.bistudio.com/showthread.php?121993-Help-game-stuck-in-polish/page2
A imao si i na drugoj temi post:
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/free-keyevi-arma-2-darkmessiah-wot--/103907.aspx?page=35&jumpto=3310233&sort=asc&view=flat
Ako ces kupovati i Operation Arrowhead ne moras mijenjati jezik u Arma 2.
Combined Ops na akciji jos 6 sati https://store.bistudio.com/
Da li ima tko free cd key*
je ima ko cd key za armu2 jer mi se igra ovaj dayz mod?
Kakav je MP kod ARMA i ARMA 2?
https://www.humblebundle.com/weekly
Za arma 2 dayz mod se mora imati arma 2 i arma 2 complete colection ukljucujuci arma 2 operation arrowhead !!
Ima koga da igra ovo i el mi možete objasniti razliku između same Arme i DayZ moda? Kaj se više igra, kakve su razlike?
Hvala.
Armu 2 mislim da nitko ne igra ali igra se dosta arma 2 ace acre mod.. Jako realna vojna simulacija... Trebas isprobati meni je osobno ace/acre mod nesto najbolje jer svi igraju takticki i nema cod 4 gameplaya. Dosta planiranja, CAS.a i svega prateceg.
Ima koga da igra ovo i el mi možete objasniti razliku između same Arme i DayZ moda? Kaj se više igra, kakve su razlike?
Hvala.
Dayz je mod za armu ?
Dayz je mod za armu ?
Da, originalni DayZ je modifikacija Arme.
@Nisam Ja, Nisi Ti, pa kakva je razlika? Jedna igra je vojna simulacija (pješadija, mehanizacija, avijacija), a druga nekakava simulacija preživljavanja zombi apokalipse.
Kakav je MP kod ARMA i ARMA 2?
Neznam za druge, ali kad igram ArmA2 onda obavezno igram na UnitedOperations serverima (ACE+ACRE).
Jednom kad probas ovakvo nesto, ostali MP-i su bezvezni.
Ja sam u onom six updateru stavio modove da se skinu, ali prilikom skidanja svakoga pise mi error 404.
Ja sam u onom six updateru stavio modove da se skinu, ali prilikom skidanja svakoga pise mi error 404.
Ako je problem u igranju na UnitedOperations serverima, na njihovom forumu ces naci svu potrebnu pomoc.