ARMA II DayZ mod

poruka: 2.707
|
čitano: 424.043
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
13 godina
neaktivan
Re: ARMA II DayZ mod
luxxxfromhell kaže...

Ljudi, imam problem.. Sinoć sam preko commandera skinuo pantheru, i sada nemogu ući niti u jednu mapu..Svaki put dođe do reciving, i nakon toga se crasha.. Do jučer je sve bilo fine.. Koristim Windows 8..

moras otic u expansions i onda iskljucit pantheru i restart game

15 godina
PeTaR_HR kaže...
luxxxfromhell kaže...

Ljudi, imam problem.. Sinoć sam preko commandera skinuo pantheru, i sada nemogu ući niti u jednu mapu..Svaki put dođe do reciving, i nakon toga se crasha.. Do jučer je sve bilo fine.. Koristim Windows 8..

moras otic u expansions i onda iskljucit pantheru i restart game

Nije do panthere nego do battleya koji je failo instalirati novi patch.. Dakle, ako vam se to IKAD dogodi napravite ovo:

1.Odite u steam folder, steamapp, common, arma operation arrowhead, expansion i obrisati folder koji se zove battleye.

2. Otići u AppData, Local, i u Arma 2 OA folderu izbrisati folder Battleye.

3. Otići nazad u steam, steamapp, common, arma 2 operation arrowhead, i otići u besetup.

4. Ponovo instalirati Battleye.

5. Opet pokrenuti DayZ i pričekati da se opet crasha.

6. Otići opet u AppData, local, i ući u Arma 2 OA folder.

7. Unutra ćete vidjeti 2 fajla: BEclient. dll, i BEclient.dll.new

8. Izbrišite BEclient.dll, i ovaj BEclient.dll.new preimenujte u BEclient.dll

9. Sada bi mogli bez problema igrati dalje.

Uživajte!{#}

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
ARMA II DayZ mod

Nemogu se prestat smijat {#} 

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
ARMA II DayZ mod

Kako je frajer oduzet to nisu istine :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ARMA II DayZ mod

Što reći o novom patchu....

Igra više nije PvP s izbjegavanjem grupice zombije, nego je to sada prava survivor igra. Gradovi su krcati s njima. Sviđa mi se to što kamperi s M107 sada s velike udaljenosti privlače zombije na sebe {#}  S vozilom je puno teže odlazit u gradove po supply jer privučeš sve u krugu kilometra. Meni se sviđa patch.

Neki dan sam ukrao 5 helića od manjih do većih i sve sam ih srušio {#}.  Onak vozim se nekim poljskim putem u gornjem dijelu mape (NE od elektra) i samo vidim kako ljudi jedan za drugim  u daljini spuštaju heliće na sred šume na neku livadu. Sve ih potamanio i uđem u heli i samo s padobranom van i tako u krug. Nije mi xfire htio uzet SS (neznam zašto, nekad ne želi u Dayz) ali to mi je bio jedan od boljih dana u dayz. Isto tako jučer neki likovi spuštaju heli i idu provjerit helicrash site, ja se iz obližnje šumice spustim do ceste s winchesterkom i sredim obojicu i opet imam heli sam za sebe pa go opet srušim jer šta će mi kad frendovi trenutno neigraju.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
ARMA II DayZ mod

Opet sam odlučio igrati i u šoku sam u kakvom stanju je dayz, gorem nego u sedmom mjesecu prošle godine kada sam prestao igrati,

od količine hackera, pa večina servera je military loot i 10000 vehicles spawn... igra je postala još veći besmisleni deatchmatch a i zombiji se mnogo mnogo lakše izgube

no našao sam par servera koji imaju normalne spawnove i dobre anticheatove (kad je velika populacija svaki čas piše nešto tipa ... player x teleported... banned...) pa ako je netko interesiran za klasičan dayz černo neka mi se javi xD

0 0 hvala 0
13 godina
ARMA II DayZ mod

Igraj na private hive DayZ balkan. Svi skoro tamo igramo. Slozil ismo grupu od 10 ljudi i ima par svaba s kojima se kacimo i rokaona. Nema hackera... spawn vozila je broj od oko 170. 

A ja ne znam o kakvom lako bjezanju od zombia pricas po ovom patchu zombi te moze iz auta izvuc, ako nemas stakla i ubit. Alt+f4 ne postoji vise, combat mod je ukljucen i ako je neki igrac kraj tebe i tako dalje... i tako dalje. Puno su poboljskali sa ovom novom verzijom. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
ARMA II DayZ mod

Evo jedan odličan video. {#}

Žrtva:

Žrtva nije jedina koja je snimala gameplay :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.2.2013 14:52 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
ARMA II DayZ mod

Eo da malo i od mene cujete :) 

Igram na ovo dayz balkan to je najbolji server na kojem sam ikad igrao pvp je odlican i sve auta koliko hocete admini su aktivni stalno pa eto udjite i zabacite s nama ;)

1 0 hvala 0
16 godina
SimeKZ kaže...

Igraj na private hive DayZ balkan. Svi skoro tamo igramo. Slozil ismo grupu od 10 ljudi i ima par svaba s kojima se kacimo i rokaona. Nema hackera... spawn vozila je broj od oko 170. 

A ja ne znam o kakvom lako bjezanju od zombia pricas po ovom patchu zombi te moze iz auta izvuc, ako nemas stakla i ubit. Alt+f4 ne postoji vise, combat mod je ukljucen i ako je neki igrac kraj tebe i tako dalje... i tako dalje. Puno su poboljskali sa ovom novom verzijom. 

igrao sam cijelo popodne, i na kraju dana ko za šlag... haker na sve na serveru porta u bus, izbaci van i izrešeta

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.2.2013 22:51 (acca).
14 godina
acca kaže...
SimeKZ kaže...

igrao sam cijelo popodne, i na kraju dana ko za šlag... haker na sve na serveru porta u bus, izbaci van i izrešeta

Meni je server katastrofa, dosta često se događa desinc, lagga dosta. Fps mi pada na tom serveru strašno. + hackeri koje sam primjetio da ima dosta često. Bar jednom u danu. I random restart servera također. 

Povlačim što sam rekao nakon ispravljenih bugova sad je odlično igrati na serveru.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2013 3:02 (Ivan_cno).
13 godina
ARMA II DayZ mod

Pogodio si ocito. Server je najjaci na kojem sam igro. Admini su uvijek online. A desinc je neki problem u zadnje vrijeme od onog patcha novog sta je doso, tako da se ceka neki novi beta patch da to sredi. A hackeri su svi banani a to sto neki imaju novaca pa kupuju stalno novi key pa dolaze u roku odmah poberu ban.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
SimeKZ kaže...

Pogodio si ocito. Server je najjaci na kojem sam igro. Admini su uvijek online. A desinc je neki problem u zadnje vrijeme od onog patcha novog sta je doso, tako da se ceka neki novi beta patch da to sredi. A hackeri su svi banani a to sto neki imaju novaca pa kupuju stalno novi key pa dolaze u roku odmah poberu ban.

Sve je to istina, ali koj vam je vrag bio da stavite one voice komande da klinci kao fasus i mindfucker trollaju cijeli server{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.2.2013 18:02 (bornasepic).
13 godina
ARMA II DayZ mod

To je inace nasa interna spika kad smo u autu ili negdje. Ovi ocito imaju potrebu i tako stavljat, budem reko.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ARMA II DayZ mod

Jel vas ima ikad na tom balkan serveru preko 5 kad god dodjem bude 3-4 ljudi unutra, a neda mi se halat cjeli cherno sa 5 ljudi total...

ak nisi bio tu, nisi ni tam...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ARMA II DayZ mod

Svaki dan je preko 25ljudi. I to u vecernjim satima. Uvijek ima akcije... dodi na ts, imas ga na stranici balkanskilegioneri

EDIT: Evo sad ti ima 23 covjeka gore.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.2.2013 19:12 (SimeKZ).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
ARMA II DayZ mod

server laga i desinca svaki čas, često i random crasha... i fps je koma na serveru

ajde barem realno prikazuje kvalitetu balkana {#}

8 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
acca kaže...

server laga i desinca svaki čas, često i random crasha... i fps je koma na serveru

ajde barem realno prikazuje kvalitetu balkana {#}

Server desinca zbog novog patcha, prije tog patcha sve je radilo kako treba. (patch je zafrkao sve, većina servera ima problem)

U novom patchu je dosta stvari prebaceno sa player na server side tako da server mora da obradi više podataka nego prije.

Zbog toga je citav server restartovan i vraćen na početak sa 100 vozila na mapi i jos nekoliko dodatnih zgrada. (restart svaka 3h)

Više ne desynca!

(a što se tiče hakera, mogu samo jednom uci i više nece nikad {#})

Mamija_BiH
16 godina
ARMA II DayZ mod

i tih 5-6 sati kojih sam proveo na serveru, sreo sam ih četvero...

Ajde barem smo sada našli j*bene servere sa custom modom, whitelistom i passwordom, custom antihackima, hostan od faking Dreamhacka pa nema niti laga s 50+ ljudi gore, popravljene teksture  i još optimiziran tako da imam veći FPS nego na bilo kojem drugom serveru

1 0 hvala 0
13 godina
ARMA II DayZ mod

Daj acca ne kenjaj covjece. TO nisu sigurno bili hackeri i to nemoguce da ih je bilo 4 zato jer sam i ja bio dosta online a i admini su sa kojima sam stalno na TS.u. Server je sad odlican. Presli smo na Veteran i sad je puno teze i bolje. Odlicno je sad.

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
ARMA II DayZ mod

sry, ali neserem... prvog sam vidio kod spawna, lik me naganjao 5 minuta s guile suitom i snajperom... kada sam mu se udaljio, portao se opet kraj mene, drugi nas je sve na serveru portao, oko 20 u černo, zagradio s ogradom i zrešetao nas sve, treći nas je portao u autobus, izbacio van i sve zrešetao...

I da ne govorim o javnom kanalu gdje ljudi spammaju i kunu si mater par puta u minuti... i ako disejblaš voice chat još uvijek čuješ debile koji svaki čas spamanju neke recorded voice

sry ali server jednostavno nema ono što tražim... imerzivni survival dayz... nego lag i desinc fest (s užasnim fpsom) s konstantnim chat i voice spamom (i to ono tipičnim balkanskim psovkama gdje je svatko najpametniji) i svaki čas te hacker može zrešetati...

mislim ako vam se to sviđa, samo uživajte {#}

1 0 hvala 0
13 godina
ARMA II DayZ mod

Ocito si bio na krivom serveru, posto toga nema jer odmah bananu poberu. Igraj gdje ti bolje nitko te ne tjera :) Uvijek je ljepse sa domacom ekipom.

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
protjeran
SimeKZ kaže...

Ocito si bio na krivom serveru, posto toga nema jer odmah bananu poberu. Igraj gdje ti bolje nitko te ne tjera :) Uvijek je ljepse sa domacom ekipom.

Ban poberu nakon što ubiju svakoga na serveru. Onda admini nisu u stanju vratiti backup od prije par minuta kada je sve bilo ok (ako uopče i imaju backupove).

Sad samo čekam da poberem ban sa servera jer loše o njima ovdje pišem{#}

13 godina
ARMA II DayZ mod

Ajde borna ti lagano razguli. Sta te pece sta smo te koknuli pa pljujes malo ? 

Ako necete igrat nemojte, ali nemojte blatit server koji je odlican i koji se stalno odrzava. 

Moj PC  
1 3 hvala 0
14 godina

Acca možeš ugasiti VON (voice over net) tzv voice chat. Na global chat-u. 

16 godina
Ivan_cno kaže...

Acca možeš ugasiti VON (voice over net) tzv voice chat. Na global chat-u. 

pročitaj mi još jedanput post... znam da možeš i jesam

ali svejedno se čuju njihove recodred poruke preko zvuka kada spamaju... svaki čast debili spama nešto tipa " mater vam j***m, this is sparta" i takve stvari

14 godina
neaktivan
acca kaže...

sry, ali neserem... prvog sam vidio kod spawna, lik me naganjao 5 minuta s guile suitom i snajperom... kada sam mu se udaljio, portao se opet kraj mene, drugi nas je sve na serveru portao, oko 20 u černo, zagradio s ogradom i zrešetao nas sve, treći nas je portao u autobus, izbacio van i sve zrešetao...

I da ne govorim o javnom kanalu gdje ljudi spammaju i kunu si mater par puta u minuti... i ako disejblaš voice chat još uvijek čuješ debile koji svaki čas spamanju neke recorded voice

sry ali server jednostavno nema ono što tražim... imerzivni survival dayz... nego lag i desinc fest (s užasnim fpsom) s konstantnim chat i voice spamom (i to ono tipičnim balkanskim psovkama gdje je svatko najpametniji) i svaki čas te hacker može zrešetati...

mislim ako vam se to sviđa, samo uživajte {#}

Nemoguće da je portao sve u černo i da je zagradio (zasto izmisljas) jer ja igram čitav dan na serveru i ja sam admin i niko me nije portao i zagradio, a to što se busa tiče to je istina i taj je banovan iste minute.

To sa voice chatom nema veze sa ovim sto puštaju, ako hoces to da iskljucis samo smanji "Radio" u audio opcijama do kraja.

I kao što sam već rekao server više ne desynca!

Server ima takođe custom antihack, ali ima dosta takvi ljudi kao sto si ti tj. ljubomornih, zavidnih pa im uvijek nesto smeta i to je razlog zasto ne igraju.

Svi igraci koji su dosli na nas TS prvi puta od tada svaki dan dolaze i igramo zajedno, i niko nije rekao da server ne valja(osim onih koji su banovani sa TS-a)

{#}

Mamija_BiH
14 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

napisao sam dugi post u kojemu sam sve obrazložio no na objavi je crashao site, a neda mi se natrag sve pisati...

uglavnom neznam zašto se čudim ponašanju ljudi na serveru, nije ovo prva igra u kojoj sam se pridružio isključivo balkanskom serveru ili klanu, jednostavno ste nezreli i necivilizirani u odnosu na mješane ekipe s sjevera i zapada

dosta bashanja servera... samo uživajte vi tamo ako vam je volja

ako dajem kritiku, ne morate se odmah to uzeti kao uvredu, jednostavno pišem kako sam doživio server i on ne nudi što ja tražim od igre

2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
SimeKZ kaže...

Ajde borna ti lagano razguli. Sta te pece sta smo te koknuli pa pljujes malo

Ako necete igrat nemojte, ali nemojte blatit server koji je odlican i koji se stalno odrzava. 

{#} Mene je ubio hacker, kao što i Ivan može potvrdit. I nakon što sam se spawnao, ti i ostala djeca sa servera ste ljepo ušli u homvee i gazili ljude koji nemaju ama baš ništa. Tako da ako si ti ponosan na to onda stvarno{#}

14 godina
protjeran
ARMA II DayZ mod

Server su popravili i updatali nema laga ni malo nema ni desinca nimalo vise tako da ...

eh da evo slikica jedna

1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice