Age of Conan - Hyborian Adventures

poruka: 1.661
|
čitano: 240.611
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Age of Conan - Hyborian Adventures

Dali je dosao patch 1.05? Citao sam da cemo ako imamo lika iznad lvl 50 moc besplatno napravit bilokojeg lvl 50 lika. Ja sam krenuo sa bear shamanom došo sam do lvl 52 al nekako mi nije sjeo lik, te kombinacije silnog bufanja hilanja i mogucnosti koristenja samo malja mi se ne svidjaju. Pa sam reko da cu probat conqurera? Ili imate vi kaki drugi savijet. Onako allaround melee lik. Dobar za solo igru.

16 godina
neaktivan

@Faerdhur - igra se:) ajde se javi pa te ubacim u gild, ima sad hrpa low levela tak da ti ne bude dosadno.

sto se patcha tice, mobovi i charovi imaju vise hp-a sad, rade manji damage pa tucnjave dugo traju... Atzel Fortress sad prodjemo sa 5 ljudi, ne moraju ni nest posebno znati, ne treba tenk, posao dobro obavlja moj conq ili dt, a cak i assasin sa jednim bildom no to mi je samo rekao jedan lik, nisam vidio svojim ocima.

promijenili su kompletno statse za lika, armore i oruzja...

tier 1 (kyliki, yakhmar, vistrix) raid bossevi su isti vrag ko i prije, no u black ring citadelu su ih napravili preteske u wingu 2, za sad je samo jedan gild na serveru uspio ubiti prvog bossa u wingu 2, wing 1 je slicno ko i do sad jedino kaj na drugom bossu (yaremka) zna se zbugirat jedna stvar koja nam treba da ga ubijemo. naime, svakih 45-50 sekundi ode u enrage, e onda 4 lika kliknu na neke kugle i on ode iz enragea. stos je u tome da se jedna kugla zbugira i ne moze se stisnuti, tak da se onda treba izac iz instance na 15 min i resetirati ju. onda opet moramo klat sve nakon prvog bossa.

inace, conq je zakon i dalje, pom je postao najbolji hiler (sto je i trebao biti), bs je dobio +hp buff za grupu napokon, itd...

necra su nerfali malo, mada se ljudi zale da je i previse nerfan, al mislim da nije istina nego samo sad trebas znati sa necrom i slozit si featove dobro.

demonu na fire buildu su smanjili trajanje stunova jer je ekipa sama farmala lvl 80-82 elite mobove.

ima novi dio grada u tarantii, common district, 75+ lvl, ima jedna grupna (crows nest) i jedna solo/grupna (attilius mansion) instanca tam. u mansionu pada nova vrsta recepta, gemcutter, evo farmam to vec 4 dana i nakupio 6-7 recepata, al samo 3 razlicita za sad. idu za finu paru tak da se isplati :)

u crows nestu ima guba taktike na bossevima + na jednom (precesto) pada recept za necklace i ringove

eto, malo se raspisao al nije ni blizu onome sto bi jos mogao o ovom patchu :)

njoy

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Na kojem je to serveru? Ja sam na bivšem PvP lvl 80 ranger, al vraga ću se sad sjetit nakon mergea...

Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
16 godina
neaktivan

Crom server

inace, rangeri su bili na vrhu dps liste prva 3 dana dok ljudi nisu skuzili necroe, demoe i barbariane :)

nema vise bezumnog lupkanja po tastaturi, sad moras paziti koji combo radis jer neki imajo odlicne debuffove na mobovima, to se pogotovo vidi u raidu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne, nije Crom. Znam da smo izbjegli Crom zbog djece. A rangera sam uzeo zbog luka i strijele, ne zbog DPS-a. Znam da je gemmana oprema imala dobar DPS.

16 godina
neaktivan

ovo moje "Crom server" je odgovor na tvoje pitanje "Na kojem je to serveru?" :)

ono je bilo u pocetku, gemovi su davali preveliki dmg . . .

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Ne, nije Crom.

U pravu je on za Crom, to ti je nakon spajanja glavni non-PvP server, potraži svog rangera tamo. Tamo je i moj strijelac i barbarian.

@Snyder

Ne znam šta da radim s PoM lvl50 na Aquilonia serveru, ako tako valja sad kao healer onda bi ga nekako trebalo prebaciti među naše da se uključim, a i tenka lvl80, a nema prebacivanja na servere. Morat ću s vama lagano rangerom i barbarianom. Sad sam oko pola puta. Zanima me high-end borba zbog lijepe opreme, ako stignem na red od vas Osmijeh

Satan has been the best friend the church has ever had, as he has kept it in business all these years.
17 godina
neaktivan

Evo pojašnjena o lvl50 likovima za brzo isprobavanje promjena (screenshot dolje).

Satan has been the best friend the church has ever had, as he has kept it in business all these years.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

hehe:)

ja sam nakon 9-10 mjeseci raidanja dosao na to da mi fali samo helm da bude ful epic, bilo t1 il t2 :)

trenutno nam se po raidovima prijavljuje od 30-40 ljudi, naravno, idu najbrzi

ako nam fali neka klasa, vecinom zablokiram prijave pa onda uzmemo tu neku klasu

sto se rangera tice, njih ne fali, a idu samo 2 po raidu, barbariani isto tak nekak...

za lvl 50 likove, pazite kaj cete odabrati jer ne mozete obrisati pa napraviti jos jednog lvl 50!

to su dozvolili ljudima ako su napravili lika u prva 3 dana pa su skuzili da su se zeznuli :)

edit: e da, dobro bi nam dosao tvoj tenk:) tog uvijek fali...

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.6.2009 9:37 (Snyder).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Čekaj! Možeš napraviti samo jednom jednog lika L50 i tu priča završava?
Glupo.
17 godina
neaktivan
Eh, da, zanima me i koja klasa trenutno je ono što bi bilo najbliže mage klasi u drugim igrama?
Znači klasa koja bi koristila magiju za dmg, ali ne Necro, jer ne želim peta.

(Ne mogu urediti post:s)
16 godina
neaktivan

demonologist, mozes uzeti fire ili electric granu magija

electric se duze castaju al su jace, fire ima super debuff koji dobro dodje u raidu.

ne moras ti petove imati sa necrom, mozes samo spellove bacati. jedino sto sad jos nisam probao pet feat build, jer neki kazu da je malo jaci necro onda...

stos je u tome da su sad slozili igru tako da ljudi MORAJU koristiti debuffove, prije je bio dmg dosta velik pa nije bilo nuzno, sad je mora.

necro,conq,bs,sin,demo daju npr -50% na slashing,crushing,piercing invulnerability. naravno ak svi u isto vrijeme to puknu. vecinom po klasi je -10% na 3-4 stvari debuff

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Snyder kaže...

edit: e da, dobro bi nam dosao tvoj tenk:) tog uvijek fali...

A da napravim taj bonus lvl50 tenka za potrebe gilda, pa da upadnem i na brzinu ga razvijem do kraja?

Baš sam zamišljao da ovaj put to bude žena, dosta mi gledanja u muško dupe dok lik trči, ali sam isto tako ljubomoran što bi svi ostali gledali u mog ženskog avatara, jer su pre*ebeno dizajnirani u toj igri Osmijeh ne volim kad prolaze pored mog lika i misle kako bi ga po*ebali Osmijeh

Dakle, jel može jedan ženski tenk, jer s tenkom imam dosta iskustva, a i ova mogućnost od lvl50...? (jedino me brine full-plate na tom liku, ne vide se svi atributi dok igraš Osmijeh, to da je neka barbarianka u light armoru...)

Nerviraju me casteri (svaka tebi čast naxeem), zato ni ne igram PoMa nakon lvl50, ali ako treba nastavit ću ga.

16 godina
neaktivan

iskreno, tak svejedno sa cim igras :) glavno da se igra:)

uvijek se skrpa neki tenk, alt il kaj vec ak ne dođu mainovi...

problem je to što su ljudi dosta neodgovorni, 22 budale dođu na vrijeme i 2 tenka kasne ili se ne pojave,

onda se netko mora prebaciti na svog tenka sa kojim ne igra bas najbolje al nemamo drugog izbora...

samo se javi na nekog od moji likova pa dobijes poziv na sve charove koje imas.

najjaci su mi ljudi kad pitaju jel smije alta u gild stavit :)))

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Snyder kaže...

samo se javi na nekog od moji likova pa dobijes poziv na sve charove koje imas.

najjaci su mi ljudi kad pitaju jel smije alta u gild stavit :)))

Smijeh

barbarian - Zebomir (Crom)

ranger - Paagan (Crom)

guardian - Abrams (Aquilonia)

priest - Corax (Aquilonia)

i javim ti kad napravim tenkisticu Osmijeh na Cromu, za to mi treba vremena da je "modeliram" prema nekoj "glumici" iz "švedskih akcijskih filmova" Belji se a to ću s guštom raditi cijelu večer, pa onda drkica, pa igranje Belji se

šala mala...

Javim ti se.

16 godina
neaktivan

hehe:)

ja sam svoje likove napravio sto ruznije (osim PoMa, Konobarica) jer to je pravi ratnik, tuce maljem al i izgledom te malo strasi :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dobro je što u AoC stvarno možeš napraviti i ružne, ali i atraktivne likove. Baš ću vidjeti te tvoje rugobe, Konobaricu znam, dobra je Osmijeh

Ja na svoje muške likove obvezno stavljam šare na lice (svi su Cimmerianci, osim onog pederastog healera), a i tu je svrha "plašenja" protivnika.

Nabaci galeriju izbliza, pa ću i ja.

17 godina
neaktivan

Sto se tice pravljenja likova i njihovog izgleda tu je AoC daleko ispred svake MMO igre .

Mogu se uredivati i najmanji detalji cak sam negdje procitao da se lik moze napraviti prema sebi .

S tolikom sirinom prilikom customiziranja lika moguce su zaista svakakve kombinacije.

Sto se tice zenskih likova puno mi je bolje vidjeti neku polugolu cimerianku koja okolo trckara i kolje maljem nego neku elficu ili dwarficu , a da ne govorim zenku orca :D

Necu zvaku , hocu kusur !!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Snyder, evo mog obećanja, pa vidi što je strašno za protivnike, a što nije Osmijeh Ali u dvije poruke, zbog limita.

Paagan, stari lovac, healer Corax s ožiljkom i Zebomir, ćelavi barbarian.

Paagan ranger Paagan ranger
Paagan ranger Paagan ranger
Corax healer Corax healer
Corax healer Corax healer
Zebomir barbarian Zebomir barbarian
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.6.2009 22:37 (Faerdhur).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ono obećanje lvl50 lika me obradovalo. Dobiješ opremu, oružje, sve featove na hrpi (moraju se postaviti kako želiš) i 1.5 gold u torbi (plus torbu, osim one od mamuta). Tako je nastala Regula, moj guardian na Cromu. Moraš samo obući lika i poslagati skillove,  te upisati /claim, normalno, za sve što ti pripada (mamut, nosorog, ogrlica, ogrtač).

A tu je i Abrams, lvl80 guardian na drugom serveru.

Regula guardian Regula guardian
Regula guardian Regula guardian
Abrams guardian Abrams guardian
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.6.2009 22:51 (Faerdhur).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

imas kod nas na webu negdje sliku mojeg conqa, nije bas nest velika al se vidi kolko je ruzan :)

jucer nisam stigao slikati likove. rijesavao bota do raida a onda smo u raidu imali problema sa zmajem i crvom, promijenili su dosta toga i sad se treba naviknuti na sve to opet.

kyliki je isti vrag, mozda cak i laganija nego prije...

prije smo rijesili zmaja,crva i kyliki za 2.5 sata, jucer smo potrosili samo na zmaja i crva 4h... al ekipa se jos nije uigrala sa novim stvarima pa je i to mozda problem...

mogao si se i javit u igri inace :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Snyder kaže...

mogao si se i javit u igri inace :)

Ma, znam, ali sam upao samo da ovu novu tenkisticu obučem, a ni to još nisam gotov. Sjedi mi tamo kod tradera i možda ovih dana opremim plavom opremom da idem dalje.

Puca mi internet, a ovi T-Com "stručnjaci" dolaze već tjednima u ekipama i samo mjere, mijenjaju pozicije u centrali, mijenjaju trule spojeve po zgradi, a meni malo radi-malo ne radi, pa tako nisam pouzdano u igri.

Javim se.

16 godina
neaktivan

pa nemoj kupovati opremu, imamo mi nesto za udijeliti, a na lvl 78 dobis culture chest,helm i tasset. samo trebas materijale dati  (a mozda i tu nesto iskemijamo :) )

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Snyder kaže...

pa nemoj kupovati opremu, imamo mi nesto za udijeliti, a na lvl 78 dobis culture chest,helm i tasset. samo trebas materijale dati  (a mozda i tu nesto iskemijamo :) )

Vidjet ćemo, ne volim biti beggar, a što se tiče materijala odmah ti moram reći da sam definitivno odustao od craftanja i takvog gubljenja vremena. Kako ću zarađivati? Ne znam, vidjet ćemo. Nešto dobrog loota dati na prodaju, a za ostalo smisliti kako kupovati resource.

16 godina
neaktivan

pa ne trebas ti craftati :)

smislit cemo nesto. sto se tice plave opreme, to tak i tak dijelimo... :)

i od craftanja se da zaradit fina para, samo trebas imati recepata. ja radim samo armorsmith, sve weaponsmith recepte dajem frendu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Snyder kaže...
smislit cemo nesto. sto se tice plave opreme, to tak i tak dijelimo... :)

Oki-doki, upadnem večeras da obučemo moju pussy ratnicu, ako ima kakav plavi mač, štit i nešto plavog oklopa. Spreman sam i platiti, naravno, najprije vama nego kod tradera.

Javim ti se.

17 godina
neaktivan

Opet update Osmijeh 1.05.2, i uveli su transfer likova regularno, uz već promjenu imena.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imam jedan problem sa kreiranjem accounta.

Buraz mi kupio igru prije 2 mjeseca za rođendan ali je nisam htio instalirati jer bi visio na njoj 24/7 i ne bi dao niti jedan ispit.

Sada kada sam položio sve ispite,  instalirao sam igru i išao napravit account ali mi ga ne želi kreirati.

Dobio sam sa igrom 30 dana besplatnog igranja i kada ukucam activation key i dođem na stranicu da kreiram account na dnu me pita kako želim platiti, preko kartice,gamecarda itd...tako da ne mogu napraviti niš.

Ako sam dobio 30 dana besplatnog igranja, zakaj mi ne želi kreirati.

Kontaktirao sam funcom, ali su malo glupi jer mi cijelo vrijeme govore "probajte opet napraviti".

Jel se to možda nekom dogodilo i ako netko zna kako to riješiti?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ancient23 kaže...

Dobio sam sa igrom 30 dana besplatnog igranja i kada ukucam activation key i dođem na stranicu da kreiram account na dnu me pita kako želim platiti, preko kartice,gamecarda itd...tako da ne mogu napraviti niš.

Kontaktirao sam funcom, ali su malo glupi jer mi cijelo vrijeme govore "probajte opet napraviti".

hmm ne igram conana, al moguce je da je napravljeno isto kao i u wow-u

znaci, da bi dobio tih mjesec dana moras prvo platiti najmanje jedan mjesec kreditnom karticom, ili ukucat kod s game carda (koji vrijedi 2mjeseca) , te nakon toga dobijes tih mjesec dana + onoliko kolko si platio

nek decki koji igraju conana potvrde

"Prediction? Pain."
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.7.2009 0:25 (detonator).
17 godina
neaktivan
detonator kaže...
Ancient23 kaže...

hmm ne igram conana, al moguce je da je napravljeno isto kao i u wow-u

znaci, da bi dobio tih mjesec dana moras prvo platiti najmanje jedan mjesec kreditnom karticom, ili ukucat kod s game carda (koji vrijedi 2mjeseca) , te nakon toga dobijes tih mjesec dana + onoliko kolko si platio

nek decki koji igraju conana potvrde

Toga nema ni u WOW-u niti u ijednom MMORPG-u koji sam igrao... Kupnjom igre dobijas 30 dana besplatnog igranja (ako kupis standardnu verziju)!

Kakvu si ti verziju kupio? Samo key?

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.7.2009 0:37 (Luka).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice