Zarada na BubbleWs

poruka: 2.760
|
čitano: 181.264
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Zarada na BubbleWs

kak je ovo moguce

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
13 godina
Re: Zarada na BubbleWs

Taj i meni lajka na jednak nacin, ne kuzim kako.. Cim stisnem 6-ti post odmah mi izbaci da nemogu vise unutar sata..

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
12 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

ispada da sto vise pisem privatno o sebi to cu duze biti na bubblews?

11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Najbolje onda da izmisljate o sebi..stalna putovanja, avanturist  ^D

Najjeftiniji su piratski programi
11 godina
Zarada na BubbleWs

Uzeo sam si danas malo vremena, povezao sa sa dosta ljudi i svakom od njih polajkao maksimalnih 5 postova.

Dio njih mi je vratio, dio ću vidjeti kasnije kad budu online dal će mi vratit. Isto tako sam hrpu postova sa prve strane polajkao i u roku nekih sat vremena račun je bogatiji za 1$.

Obzirom na to da sam u zadnje vrijeme zarađivao jedva par centi, mogu reći da je ovo napredak.

Ponovno ću dnevno odvojit sat-dva na to, lajkat i povezivat se sa što više ljudi i nadam se da će tih zadnjih 13$ do prvog redeema uskoro doći na račun. 

U ovo sve sam ušao bez nekih očekivanja, ne gubim ništa jer iovako dosta vremena provodim na laptopu, pa mi nije problem to malo vremena odvojiti za Bubble i vidjet ću što bude sa novcima. Ako dobijem, nastavljam dalje, a ako ne nisam ništa izgubio. :D :D

14 godina
Zarada na BubbleWs

Ja ako nemam nikakvu temu o kojoj bi pisao, a volio bi dobit tih 10$ dnevno koji su mi nekakav goal, onda jednostavno pišem nešto o svom danu, nešto što sam radio taj dan ili slično.

I dobro prolazi, dobijem bar 50-70 lajkova ako ne i više nekim slučajem.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
11 godina
Zarada na BubbleWs

Imate neki savjet kako povećati broj likeova? Znam da se moram povezati sa što više ljudi, ali možda ima još koja caka. :D

12 godina
neaktivan
Igzy20 kaže...

Imate neki savjet kako povećati broj likeova? Znam da se moram povezati sa što više ljudi, ali možda ima još koja caka. :D

ma nema tu neke velike filozofije, moraš si naći dobru grupu ljudi koja će ti uvijek lajkati i vraćati lajkove i probaj postat u različito doba dana da vidiš kada su ti followeri najaktivniji pa onda gledaš da u to doba dana izbaciš više postova. meni se  čini da najviše lajkova dobijem oko 11 prijepodne i oko 6-7 navečer ali to sve zavisi odakle ti je večina followera.

Inače ja kad objavim post onda odem u notifications pa polajkam sve tamo onda odem na home page i polajkam dosta toga a onda idem na uzvraćanje lajkova. 

Neznam šta su napravili sa zadnjim maintanance ali sad dobivam skoro pa duplo manje lajkova.

11 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Do sad sam uvijek pisao na laptopu, danas sam dosao doma. 

I na kompu mi se ne mijenja kursor kada predem preko like zvjezdice (first world problems)...

Se to dogadalo jos kome?

15 godina
Zarada na BubbleWs

dali imate problema sa ucitavanjem stranica i lajkanjem?

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
16 godina
win4crazzy kaže...

dali imate problema sa ucitavanjem stranica i lajkanjem?

Da.

11 godina
Zarada na BubbleWs

Meni Chrome stalno javlja da web stranica ima petlju za preusmjeravanje i isto imam problema sa lajkovima. A sad sam napisao novi post, stisnuo da ga objavi, ali ne vidim ga među svojim postovima. Nije ga uopće objavio. A budala nisam spremio, moram ponovno sad pisat. Taman sam se nabrijao na skupljanje lajkova i sad opet problemi. 

13 godina

Ista stvar i kod mene..

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
14 godina
Zarada na BubbleWs

Isto tako i ja.

Nikako ne pomaže da se vratim na onih starih 10$ dnevno.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
12 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Evo nakon tjedan dana što sam se registrirao, sakupio sam 50$ i napravio prvi redeem. Sad se samo nadam da ću dobit tih 50$ jer ako neću onda je ovo bilo najgore potrošeno slobodno vrijeme... U međuvremenu ću i dalje neš objavljivat, u slučaju da se ova isplata stvarno i dogodi pa da onda bude odmah i druga.

14 godina
Zarada na BubbleWs

Svakakvih bisera ima. {#}

12 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

jel ima netko da je cekao isplatu duze od 40 dana?

15 godina
Zarada na BubbleWs

A majku im.. Pisao ko budala postove, izgleda za ništa..

Još nikakve pare nisam dobio.

Redeem datumi: 18.8, 23.8, 27.8, 31.8.. Pošaljem im svaki dan po jedan mail i ništa. Nikakav odgovor. Pa hebemu, mogu bar odgovoriti nešto.
Što napraviti? Slati im više mailova? 5-6 dnevno? 

Ništa ne ostavljam nezavrš
15 godina
dv14 kaže...

A majku im.. Pisao ko budala postove, izgleda za ništa..

Još nikakve pare nisam dobio.

Redeem datumi: 18.8, 23.8, 27.8, 31.8.. Pošaljem im svaki dan po jedan mail i ništa. Nikakav odgovor. Pa hebemu, mogu bar odgovoriti nešto.
Što napraviti? Slati im više mailova? 5-6 dnevno? 

Ma zaboravi na te pare.. smislit ce neki razlog da ne isplate. a u meduvremenu salji mailove, mozda se desi neko cudo pa i isplate

http://trakt.tv/user/MjezZza
13 godina

Evo i ja sam napravio prvi redeem, 52$.. 6 dana, 20 postova, cca sve skupa dva sata dnevno klikanja max, moram priznati da je za to koliko sam radio ovo odlicno ako bude i isplaceno.. Kao i Simon, tipkat cu dalje bzvz lagno, nista pretjerano do isplate, ako budem isplacen nastavljam, ako ne nikom nista, dizem ruke i brisem acc, ko ga šiša..

11 godina
Zarada na BubbleWs

Nadam se da me nitko neće krivo shvatiti, ali dojma sam da su neki preozbiljno sve ovo shvatili i da se nepotrebna panika diže i ako se dogodi čak i da ne isplate novce. Ovo sve bi trebali biti kao neka zabava, nitko nikoga ne tjera i što je najvažnije ništa ne gubite niti morate što platit. Vrijeme koje provedete na BubbleWs-u iovako bi proveli na kompu tako da ni to ne gubite.

Ja sam zasad na 7 dolara do prvog redeema, klikam sad kao lud svima i nadam se da će kroz dan dva i ona novčanica konačno pozeleniti pa da i ja konačno mogu reći da čekam novce. Ako ih dobijem odlično, bit će za neku mrežnu opremu koju planiram kupit, a ako ih ne dobijem ništa loše se neće dogoditi jer ne ovisim o tim novcima. 

Tako da... Pišite, klikajte, lajkajte... Uživajte! Neka ovo bude zabava, a ne opterećenje! :D

14 godina
Zarada na BubbleWs

Baš tako.

Ja sam Redeeem već 105$, i dobivam uredno oko 10$ dnevno samo što followam 250 ljudi i napišem par statusa, a iskreno, u zadnje vrijeme lajkam samo vama s BUGa koji ste mi u bookmark folderu.

Tako da dnevno trošim možda 45 minuta na ovo, ako isplate bit će super, ako ne opet dobro jer nisam previše izgubio a probao sam.

12 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

pitanje za starije bubblere: jel mi pametno da ostavim one besmislene komentare tipa "nice post, keep in touch" na svojim postovima ili je bolje da ih brišem?

15 godina
markymark099 kaže...

pitanje za starije bubblere: jel mi pametno da ostavim one besmislene komentare tipa "nice post, keep in touch" na svojim postovima ili je bolje da ih brišem?

ako to nisi ti komentirao vec netko drugi na tvom postu, nemas problema, jer, to nisi ti pisao...meni je neznam koliko ljudi tako pisalo i nisam brisao i naravno, dobio sam isplatu

Izradujem web stranice i web shopove, privatna poruka za detalje
11 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Evo i mene malo. :)

Korisnik sam već 3 mjeseca. Dobio sam 4 isplate na vrijeme. Treba mi stić još nekih 5-6. Sada čekam jednu koja kasni 4 dana, ali su produžili rok na 35 dana pa ćemo vidjeti. Inače nisam imao nikakvih problema, isplate kažem su stizale na vrijeme.

Naravno tu je ali!

Sve do nedavno pisao sam 5 postova dnevno i zarađivao $10 po danu. Uvijek sam dobivao $2 po postu bez ikakvog truda. To se promijenilo prošli tjedan i odjednom ne mogu skupit više od 50-60 pogleda dok sam ih prije imao 90-100. Evo danas sam sjeo i proveo nekih 4-5 sati i polajkao tonu toga, ista taktika 3-5 posta po svakom Bubbleru i neki vrate neki ne.

Glasine kruže da je jaaako puno ljudi čulo za Bubblews i sad su oni na naslovnoj, a mi stariji korisnici ne dospijemo na naslovnicu i zato imam tako mali promet.

Ali ajde, može biti i gorije. Vidim da neki od vas su spomenuli da nisu dobili isplatu još od 8. mjeseca. Sorry. -.-

Pozdrav svima. Inače možete me naći pod imeom &bogda13 

12 godina
neaktivan
FiCoO kaže...
markymark099 kaže...

ako to nisi ti komentirao vec netko drugi na tvom postu, nemas problema, jer, to nisi ti pisao...meni je neznam koliko ljudi tako pisalo i nisam brisao i naravno, dobio sam isplatu

ok onda nek stoje, cent po cent - dolar {#}

večeras redeemam po drugi put i ovaj puta sam pazio na sve pa valjda neće biti problema.

btw ako netko hoće nek mi pošalje svoj link na pp ili nek stavi ovdje jer oni što su na prvoj stranici ove teme baš i nisu aktivni koliko vidim.

12 godina
neaktivan

Imaš na fejsu grupu di smo mi "novi", malo nas je unutra trenutno, bilo bi super kad bi se i ostali pridružili...

https://www.facebook.com/groups/866507410033553/

12 godina
neaktivan
bogda13 kaže...

Evo i mene malo. :)

Korisnik sam već 3 mjeseca. Dobio sam 4 isplate na vrijeme. Treba mi stić još nekih 5-6. Sada čekam jednu koja kasni 4 dana, ali su produžili rok na 35 dana pa ćemo vidjeti. Inače nisam imao nikakvih problema, isplate kažem su stizale na vrijeme.

Naravno tu je ali!

Sve do nedavno pisao sam 5 postova dnevno i zarađivao $10 po danu. Uvijek sam dobivao $2 po postu bez ikakvog truda. To se promijenilo prošli tjedan i odjednom ne mogu skupit više od 50-60 pogleda dok sam ih prije imao 90-100. Evo danas sam sjeo i proveo nekih 4-5 sati i polajkao tonu toga, ista taktika 3-5 posta po svakom Bubbleru i neki vrate neki ne.

Glasine kruže da je jaaako puno ljudi čulo za Bubblews i sad su oni na naslovnoj, a mi stariji korisnici ne dospijemo na naslovnicu i zato imam tako mali promet.

Ali ajde, može biti i gorije. Vidim da neki od vas su spomenuli da nisu dobili isplatu još od 8. mjeseca. Sorry. -.-

Pozdrav svima. Inače možete me naći pod imeom &bogda13 

ma meni je to glupo, kao kažu da bi morali smanjiti našu zaradu kad bi zaposlili više ljudi, pa ako se broj članova udvostručio pa onda se i njihova zarada udvostručila pa bi valjda trebali moći zaposliti bar još toliko koliko ih sada ima bez smanjivanja naše zarade.

i meni se smanjio traffic, skoro za duplo tako da sada moram duplo više lajkat da bi nastavio sa $10 po danu. A primjetio sam da nekad kad objavim post i nakon par minuta imam recimo 20 lajkova na njemu, u notifications mi pokazuje samo recimo 15 lajkova pa možda i to ima veze.

12 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

meni stvarn nije jasno,vjerovatno je do mojih konekcija koje ocito sad nisu aktivne

dns oko 4 stavim post bzvz 50 lajkova u 4min sad 4 lajka u 10 minuta,a lajkam tri puta vise... 

11 godina

u zadnje vrijeme (rekao bih od prije tjedan dana) svima je tako...puno manje lajkova se dobiva bez obzira u koje doba dana postam. Prije je u prvih 10min bilo barem 40 lajkova po postu a sad u 1h nemrem skupit 35 lajkova. Al vidim da je i ostalima isto tako, jer gledam ove featured postove koji su bez problema imali po 1300 lajkova u 24h, sad jedva skupe 1000 i to su super prošli. Ne znam kaj se događa ali nije kao prije.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice