Morgen...
Bok svim birtašima, dost je bilo sjedenja doma ajd na bicikl pa pedaliranje okolo treba potrošit salo na trbušini jel.
Morgen...
Bok svim birtašima, dost je bilo sjedenja doma ajd na bicikl pa pedaliranje okolo treba potrošit salo na trbušini jel.
Nekad u bivšoj Jugi jel, držali su ih u dučanima sa poljoprivrednom opremom fučkaj ga sad. Danas je svaki skuplji bajs dost, za nekog od 100kg ali pod uvjetom da s njim ne skače okolo po brdima jel.
Kog vraga bi radio s biciklom na Sljemenu, kako bi došel gore???
Rambo ne provocijraj napačeni i pošteni narod, bic nije riješenje za malo punije jer se vožnjom samo razrajcamo na klopu i kad se dođe doma uredno se radi štih mać u frižideru.
Govorim iz iskustva...
Da glumi frajera sa sparkiranim biciklom kraj stola na Jarunu
Dan
Dva sata klipsanja po šumama i gorama u društvu pasonje...krepana sam
Umjesto da ko svi normalni ljudi šetam po cesti ja glumim divokozu i pentram se po brdima, jamama i srušenom drveću.
Ima ko voltaren viška?
A ostale dane sam kao uračunljiva?
A ostale dane sam kao uračunljiva?
Nisi nikad. :D
Nisi nikad. :D
Ja bar znam dal sam muško il žensko
Oni koji imaju ikakvog iskustva sa drogom (kivic ti se kloni ovaj put, ovo je fakat ozbiljno), neka mi se odmah javi u PP.
Červe
Dobra večer svima..
Jel' i kod tebe sunce, ovih dana.
Da sunce, više nije za biti ni ispred kuće ni u vrtu poslije 12.
Stalno jamraš. K'o da si stara baba.
Pa nisam ni daleko od toga
Masna juha? Ili je nešto treće u igri.
jutro,ebemti i školu i sve....
Dobro jutro svima....
Jutar
Krasan dan, ptičice vrište, pasonja od 5 ujutro ganja mačke po dvorištu, nemam kave al zato imam hrpetinu računa za platiti
Zašto svi ne mogu imati račune ko GPZ...lijepo samo mijenjaš cifru a sve ostalo je uvijek isto...al neee oni moraju svaki mjesec mjenjat sve brojeve tak da imam kukcat do podneva
@Mario pa ti si dosta star striček da se sjećaš da je nekad davno postojala paprika kojoj je trebao kolac jer je slamala od težine paprika
čer
uplatio sam,ako mi ne stigne,spomenut ću im vezu između psa i užeg člana obitelji :D
A zašto nebi došlo? Ako ti nisi nešt za**bo doći će sigurno. Jedino kod njih nisam nikad imala nikakvih problema s kupovinom a kupujem svaki mjesec nešto.
malo sam unapredio windows-e, sa trideset i dva na 64 bit-a, sad mi očitava puni ram, bez ikakvog kolca (-:
Bok svim birtašima, a čemu skrivanje imena kompa pa svi znamo da tam piše Jurek jel.
čer
Hm na čiju to čer misliš od nekog suseda ili kaj zapravo.
A zašto nebi došlo? Ako ti nisi nešt za**bo doći će sigurno. Jedino kod njih nisam nikad imala nikakvih problema s kupovinom a kupujem svaki mjesec nešto.
nekako sam sumnjičav,jer na uplatnici imam samo iban i poziv na broj,sumnjam da oni mogu vidjet ime i prezime itd. kad im uplatim...p.s. napisao sam i br. narudžbe....komplicirani su za pop....nisu mogli stavit jednostavno plaćanje pouzećem i tjt. al ajde,sviđa mi se što su stvari po 10kn jeftinije kad naručim....kablovi inače 20kn,a u ponudi 12kn xD
Vide oni tko je uplatio(ako si napisao ime i prezime) bez brige.