- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jutar/dan whatever
A, ne, ne. Ne može tako. Tko nije redovit taj plaća runde i ne diraj Mustanga dok spava.
Dobar dan svima...
Hm... Nije da sam bas stalan gost, al takve izjave vam bas ne idu u istu recenicu sa gostoprimstvom kakvo se ocekuje u ovako profinjenom bircu :)
Bok svim birtašima, fučkaj ga tebe dugo nije bilo pa zato moraš sad počastit tak to ide u praksi.Ja ne držim bitiju nit ju mislim držat, pa ima gazda ove birtije ali je na malo dužem bolovanju pa birc sad privremeno vode dudate konobarice jel.
E ne placam nista dok ne vidim te konobarice :D
Hm... Nije da sam bas stalan gost, al takve izjave vam bas ne idu u istu recenicu sa gostoprimstvom kakvo se ocekuje u ovako profinjenom bircu :)
Ma mi smo ti gostoljubivi za primjer svima. Uvijek ćemo rado popiti rundu koju putnik namjernik plati, pogostiti se hranom koju donese/naruči, olakšati ga za teret koji nosi (da mu više nije teško). Ako ovo nije za primjer i javnu pohvalu, u ovoj socijalno neosjetljivoj državi, onda ja ne znam što je.
Dobar dan svima....
Dobar dan svima....
Cekam Boxa da me usmjeri na obdarene konobarice :)
A mogli bi vec i taj birc preuredit u restoran...
Ja sam uvijek pri tome da se nesto prije pojeDe, a onda popije ;)
Slike (dolje) ukazuju na moj poredak, mislim - kak bi ja to... :)

Dobar dan svima....
Cekam Boxa da me usmjeri na obdarene konobarice :)
A mogli bi vec i taj birc preuredit u restoran...
Ja sam uvijek pri tome da se nesto prije pojeDe, a onda popije ;)
Slike (dolje) ukazuju na moj poredak, mislim - kak bi ja to... :)
Bok svim birtašima, pa tu su dudate konobarice kaj ih ne vidiš eto jedna sad trenutno čisti WC a druga onako naprčena briše pod fučkaj ga.
Iskreno, kad bi islo do zadnje sesije, poredak bi mi bil zadnja rupa na svirali :)
Bok svim birtašima, pa tu su dudate konobarice kaj ih ne vidiš eto jedna sad trenutno čisti WC a druga onako naprčena briše pod fučkaj ga.
Box, pa ti si neki opaki fucker, da ne dodam kakav prefiks jos :D
Dobro jutro pospanci...

Čisto da počastim birtaše na ročkas :D
Sretan rođendan

Bok svim birtašima, sretan ročkas kaj drugo samo nemoj se napit ko letva.
Sretan rođendan
Kaj se tebi dogodilo s Avatarom, da ti možda nije Pura kruh uzela pa si loše raspoložen jel.
Evo tema za tebe, ti voliš te kilovate :)
http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/dovoljno-14-17-kw-pec-centralno/203913.aspx

Tako treba :)
Usput si mogel tu u bircu malo počastit sa besplatnim porcijama kiselog zelja.
Preporučite mi neki defragmenter.
večer
Preporučite mi neki defragmenter.
Eto ti ga onda pod imenom Defraggler, a sve ostale upute oko tog alat moš nač u paketu programa na dolnjem linku.
večer
I tebi sinko
Bok daj...
Danas sam i ja ovdje, online :)
Jucer bio ljuti party, pa sad chillanje...
včr
faljnis'
Dobra večer svima...
včr
good mouning
good mouning
Bok svim birtašima, ne prostači jer buš dobila dvije čvrge iza uha i pet puta šibom po riti onak za kaznu jel.
Bok svim birtašima, ne prostači jer buš dobila dvije čvrge iza uha i pet puta šibom po riti onak za kaznu jel.
Uuum a di je tu kazna??
Uuum a di je tu kazna??
Aha tebi šiba ni dost, onda buš još dobila i deset udaraca kloferom po riti i to je to.