Američki Univerzitet - Informacione Tehnologije.
Američki Univerzitet - Informacione Tehnologije.
Laku noć
Dobra večer svima...
včr
Večer :)
Definitivno najgori dan ove godine.
Na izlasku iz busa (prvi sam izlazio) pao na led,svi vidjeli,skoro sam krepao od srama.
U kaficu prolio kavu po stolu.
Secer za kraj,pred ulaskom u skolu,razlio sam se na stepenicama,iza mene minimalno 20-30 ljudi.
Ne samo sramota nego sam si posjekao koljeno.
Pitam se sto je sljedece.
Na izlasku iz busa (prvi sam izlazio) pao na led,svi vidjeli,skoro sam krepao od srama.
Secer za kraj,pred ulaskom u skolu,razlio sam se na stepenicama,iza mene minimalno 20-30 ljudi.
Ban na BOL Forumu?
Dobar dan svima...
E jest tebi teško u životu. :P
Večer/Dan svima.
Bok svim birtašima, ma to je ništ sitnica mladenački problemi znači moraš i past koji put onak usput jel fučkaj ga.Dok odrasteš onda buš tek imal problema, ko prvo pitaj boga gdje buš radil u ovoj našoj propaloj i opljačkanoj Hrvatskoj a dalje nečemo i ovo je dost za ovu temu.
Jesse Eisenberg je Lex Luthor link od vijesti
nello,pa zar i ti?! Ask.fm
Pa skini taj zip file i raspakiraj ga, prijevod je unutra.
Pa skini taj zip file i raspakiraj ga, prijevod je unutra.
Ne širi krive informacije. Nije unutra već je zipan.
Dobar dan svima....
Ne širi krive informacije. Nije unutra već je zipan.
Dobar dan svima....
Ja više volim kad je unutra :)
Dan...
Ja više volim kad mi je unutra :)
Dan...
Ke????
Dan je prekrasan, dušu dao za kiselo zelje, kobase i kuhano vino.
Ja više volim kad mi je unutra :)
Dan...
Ke????
Dan je prekrasan, dušu dao za kiselo zelje, kobase i kuhano vino.
Bok svim birtašima, e nema više kiselog zelja sve se pošlampalo barem si tak rekel zadnji put jel.
Bok svim birtašima, e nema više kiselog zelja sve se pošlampalo barem si tak rekel zadnji put jel.
Stigla nova pošiljka od lokalnog dobavljača.
Ke????
Pa hladno je vani
moze li mi netko reci kako se radi nova tema na ovom forumu, novi sam clan pa mi treba pomoc
moze li mi netko reci kako se radi nova tema na ovom forumu, novi sam clan pa mi treba pomoc
Otiđeš u npr. 'Razni hardverski problemi' i u gornjem desnom kutu imaš POKRENI NOVU TEMU.
hvala
Imam problem koji nikako nemogu rijesit, a problem je moj kompjuter koji ne zeli otici u stanje mirovanja, ja normalno stisnem gumb na tipkovnici ili na windowsima za stanje mirovanja (stand-by) normalno monitor se ugasi ali kuciste nekoliko sekundi radi a onda se na 3 sekunde prebaci u mirovanje, pa se opet upali kao da sam stisnuo nesto na tipkovnici ili na misu
Probaj isključiti mrežni kabal iz kompa i Wi-fi ako imaš i onda ga stavi u Stand-by. Ako se ne upali, onda ti je stavljeno da ga mrežna može probuditi iz Stand-bya.
Hvala, wake on-lan mi je bio na enable umjesto na disable
Dobar dan svima...
Pazite gdje stajete vani, ima dosta ledenih zamki.
Dobar dan svima...
ima,ima,zaledi mi se internet svakih 5min.
Dobar dan svima...
Dan
Tu više nema ledenih zamki...sve je smrznuto. Ledena kiša pada od četvrtka.
Ko da živim u dvorcu Bijele vještice u Narniji
Pa zar si ti živa? :o