Dan! Gdje je sad rambox kad ima pive
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Svima od mene, dobio sam danas pola zvjezdice.
Bok svim birtašima, jesi tih pola zvjezdice dobil na kredit ili neki lizing jel ili je možda u pitanju mito i korupcija.
Ne, ne.. Ja sam ti stara škola, samo štednja dolazi u obzir.
A ko časti pivom jel ja ne vidim nigdje nikakvih flaša ili gajbe jel.
A ko časti pivom jel ja ne vidim nigdje nikakvih flaša ili gajbe jel.
Gotovo je sad. Popilo se...
Večer :)
Dobra večer svima...
Danas mi u servisu crklo novo napajanje nakon 30 minuta rada...
Strašno kakva se smeća proizvode i zadnje vrijeme...
Danas mi u servisu crklo novo napajanje nakon 30 minuta rada...
Strašno kakva se smeća proizvode i zadnje vrijeme...
Pa ne možeš s takvim napajanjem tjerati ražanj a gore nataknut odojak od 29 kg, to je samo za janjce do 12 kg.
Ma frendu crklo napajanje i pošaljem ga da si kupi neki pa da mi donese da mu zamijenim (meni ponestalo s lagera koliko ih je crklo zbog nestanaka struje i prevelikog napona kad se vratila zadnjih par dana), a on donese Linkworld 600w...
Trebalo bi biti ok za njegovu konfiguraciju, dual core Athlon i onboard grafika, ali nakon pola sata odjednom BUM
Kriza je, nema se love...
Bog bogova ako je samo napajanje otišlo.
Di je taj odojak???
Dobra večer svima....
- Ti sigurno nemas love
Ma samo napajanje crklo...po zvuku razletio se neki tranzistor unutra...
Ako 5 godina bilo gore Neon 400w (još veće smeće od MS po mojem iskustvu), onda bi ovo trebalo raditi bez muke...
Ma frendu crklo napajanje i pošaljem ga da si kupi neki pa da mi donese da mu zamijenim (meni ponestalo s lagera koliko ih je crklo zbog nestanaka struje i prevelikog napona kad se vratila zadnjih par dana), a on donese Linkworld 600w...
Trebalo bi biti ok za njegovu konfiguraciju, dual core Athlon i onboard grafika, ali nakon pola sata odjednom BUM
- Najbolje neku poznatu marku kupovat, a ne one (kao sto Strm kaze) ''ŠroTech''.
EDIT: Poglečte Moj pc (:, sutra dolazi komp(:
- Najbolje neku poznatu marku kupovat, a ne one (kao sto Strm kaze) ''ŠroTech''.
Ti se više ne mješaj u komponente
Daj ga na stol i reži!!!
Ti se više ne mješaj u komponente
- Zkj, kaj znam previse ?
- Hmm, da obecao sam(:
- Zkj, kaj znam previse ?
- Hmm, da obecao sam(:
Da je barem tako, nitko sretniji od mene
včr
jel može netko dat link od današnjeg exkluziva tj. intervju s lidijom bačić...
Moze neko da mi otrovi ovaj pass i da mi skine. Pa da mi posalje . Ne znam zasto ali pre nego sto to downlodujem uvek moram da kupim neke sms poruke ili neke gluposti...
http://downloadsnack.com/files/password/

Pozdrav ljudi.

Di je taj odojak???
Vidi tko nas to geda...
Bok svim birtašima, sad buš pošteno nadrapal itekak jer zaradil si prijavu zbog brutalnog nasilja nad životinjama.
Pozdrav ljudi.
Pa večinom jesmo ljudi da, no ima i poneki prikriveni Klingonac kaj drugo usput pa di si ti do sad kak je bilo na Havajima jel.
A imao sam dosta problema koje sam morao riješiti, a i također sam imao i finalne ispite pa sam morao i učiti, slabo sam bio na internetu skroz. Malo nešto na skypeu bio, ali uglavnom da bi učio sa kolegama.

Za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
Dobar dan svima...