Vidim kako pernja po Zagrebu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vidim kako pernja po Zagrebu.
- Kod mene je prošlo, nije to bilo ono pravo, pravo dolazi po noći.
vručeeee :) zdravo dečki..kak ste kaj??
Pa di si ti bila do sad jel, možda neko proputovanje po Aziji ili Australiji ili je u pitanju samo klasična borba sa svakodnevnim problemima.
Bok svim birtašima, lako je školjku klokirat no aj ti klokiraj klip kuruze ak si frajer fučkaj ga.

kod mene 27c :) (ma je qurac,samo dobro zvuči :D)
u mene zovu noćas i to 2 sata će padat wohoho...
- kod mene mirno, malo je zahladilo i sada je OK.
- Što će biti kasnije, vidjet ćemo. Ako počne ono što kažu, gasim sklopku i bok.
nemoj zaboravit kabel od telefona/interneta
- Dobro bi mi došao novi router, ovoga sada imam 4 godine i lagano počinje stvarati probleme.
- Sviđa mi se onaj ADB koji daje T-COM. Telefon budem isključio iz routera.
- Dobro bi mi došao novi router, ovoga sada imam 4 godine i lagano počinje stvarati probleme.
- Sviđa mi se onaj ADB koji daje T-COM. Telefon budem isključio iz routera.
treba mu 5 minuta da ''digne'' wifi
- Onome koji sam ja stavio u pogon nije trebalo niti približno toliko, čudno.
- Inače uređaj ima korisnih opcija.
Jutar....

jašta su,spavan gol,kad neko dođe,mrsko mi se oblačit i tako....xD Kod mene samo jugo puše,a kiše ni na vidiku...

Ccccccc

kupaće pelene,a bgti al ima i toga?
Večer!
Napokon malo zahladilo pa se može surfat po forumu
Napokon kratko poluvrijeme
- Večer.
- Uuu, zima je.
Večer!
Napokon malo zahladilo pa se može surfat po forumu
Bok svim birtašima, pa di si ti kam se smucaš jel uostalom još nisi platil pijaču di je ona obečana gajba pive jel.Kaj se tiče surfanja po vručini, Bug Forum nema s time problema jer imaju kvalitetan Hučkapar Web klima uređaj i nema frke.

Bok svim birtašima, pa di si ti kam se smucaš jel uostalom još nisi platil pijaču di je ona obečana gajba pive jel.Kaj se tiče surfanja po vručini, Bug Forum nema s time problema jer imaju kvalitetan Hučkapar Web klima uređaj i nema frke.
Ne smucam se ja nikud. Radi se i tak... ono malo slobodnog vremena što ostane pokušavam iskoristiti na bilo što samo da nije komp i tak...
Iii dobro jutro uspavani narode.
Jutro! Ma kakvo sad spavanje, nema spavanja...

jutro,
kako mi se sviđa današnji dan, provozao sam se gradom (zg) ujutro, od 7 sati već sam bio na ulici, nema ljudi koji smetaju, slab promet, na trgu tu i tamo se netko nađe.
ne znam zašto se ne idem svako jutro vozati, a ne predvečer kad ne možeš proći gradom od posvuduša.