aa koji su to tvoji?
šunke, razne kobasice i tako to :)
ihhh..i ja tog imam..
aa koji su to tvoji?
šunke, razne kobasice i tako to :)
ihhh..i ja tog imam..
ihhh..i ja tog imam..
briga me, moje je bolje :)
ihhh..i ja tog imam..
briga me, moje je bolje :)
hvali te me usta moja dok vas nisan razvalio.....ili.. svaki cigo svoga konja hvali...
pošalji paketić za zadra pa ću ti ja reći jel su dobre tvoje kobase i špekići...
whisper nam ima ženske, utegnute pršute.
Dok su kod nas mudonja sve debele, masne šunketine.
Barem je kod mene slučaj
hvali te me usta moja dok vas nisan razvalio.....ili.. svaki cigo svoga konja hvali...
pošalji paketić za zadra pa ću ti ja reći jel su dobre tvoje kobase i špekići...
jel još i da ti narežem?
whisper nam ima ženske, utegnute pršute.
Dok su kod nas mudonja sve debele, masne šunketine.
Barem je kod mene slučaj
oo sudy...zanjeo si se u opisivanju......bome ko sa reklame nije...ali ne žalim se...s obzirom na to da jedem sve živo,što hoću i kad hoću i baš me briga za modnu industriju i tako to...
sad u proljeće krečem sa trčanjem i bu opet sve po starom..a ti ne kukaj pa bar muškima nitko ne prigovara..
@ xxx mogao si...sam nemoj žvakat ja imam sve zube na broju..
Gonite se svi, sad sam opet gladan a nemam pršuta doma...
Gonite se svi, sad sam opet gladna a nemam pršuta doma...
Nek si ti nama gladna.
Pada, u Zagrebu...ali na svu sreću se ne prima jer je prije toga padala kiša.
No ako se počne primat, kaj onda usput jesi pripremila sanjke pa kad zagusti da buš spremna jel.
Bok svim birtašima, ma seru gluposti bezvezne samo da nekaj napišu nek se bave utovarom magle a ne prognoze vremena. Za sad nema ništ od toga kaj oni žlabure, ak vidiš sedmodnevnu prognozu sve je jasno.
Čuj to, pršute, pancete.
Pa ako ćemo već o hrani, valjda ćemo jesti original.
Šunka, kulen, slanina, čvarci.
Ima li bolje od slavonskih suhomesnatih proizvoda?
Ima kako ne Čips i sve štima, a uz to ne moraš se bojat trihineloze kaj je da je vrlo nezgodna bolest fučkaj ga.
iman ja roko pršut i zdenkin trapist..svrati..haha..
Večer....
Večer....
Večer je od 18, koliko znam
Nek si ti nama gladna.
:D
glad, kao glavna znacajka povijesti na ovim prostorima, postala je genetska komponenta, ta pratilja nijeIma li bolje od slavonskih suhomesnatih proizvoda?
ima, moji suhomesnati proizvodi :)
Bem mu miša šta se već posušio?
Večer....
Večer je od 18, koliko znam
Pa šta mrak dolazi...
Bem mu miša šta se već posušio?
fiinooo....
@wow vidi ramboxa kak si je fency..hahaa
niš kad smo već kod hrane..idem peči palačinke dok ih nema doma...
niko nije primjetio da je 500 stranica ^^
fiinooo....
Moralo se malo počastiti
Inaće, nevolim da ljudi mjenjaju avatare na forumu, uglavnom ih prepoznajem po tome, prije nego po imenu....
Dobro, ramboxa prepoznajem po "fučkaj ga", i po tome što često njegove tekstove čitam 5 puta dok ne shvatim što je pjesnik htjeo reći
fiinooo....
To na Avataru je zapravo karikatura, ili crtež spomenutog gospona uglavnom simpatiča škrabotina a ovo dole je u recimo normalnoj veličini jel.
rambox=zvjezdice...to je prvo što vidim...,mislim kad kliknem na njegov profil..baš bodu u oči..
a avatari mi uopče ne smetaju jer ih i ja volim mjenjati..
rambox dobra ti zurka
ma ne valja pršut koji buru nije vidija :)
Bem mu miša ekplodiro mi napajanje!!!!! Ajme kak se ja uplašiooooo. Uh.
Uglavnom matična došla na popravak i probam ja da vidim jel ploča radi, a vent niš ne vrti i nakon pola minute buuuuum iz napajanje. I vidim da matična fakat neispravna i čudim kak može napajanje skurio. Bacio sam u koš.
Uglavnom matična došla na popravak i probam ja da vidim jel ploča radi, a vent niš ne vrti i nakon pola minute buuuuum iz napajanje. I vidim da matična fakat neispravna i čudim kak može napajanje skurio. Bacio sam u koš.
Ms industrial napajanje?
i onda jesi popravio matičnu?
Ms industrial napajanje?
Ne, napajanje je EMKO JS-300 P4. kad sam otvorio otišla tranzistor ( nevidi se ni broj ni šifre doslovno eksplodiro tranzistor)
i onda jesi popravio matičnu?
Ne nisam, bacio sam. Ploča je Asrockica.
Ako netko nije vidio, imamo domaći "speed test", a ne onu glupost od HAKOM-ovog.
Ako netko nije vidio, imamo domaći "speed test", a ne onu glupost od HAKOM-ovog.
A jesam sad testiro i šta mislite???