Ma čuo,i zgražam se,isto tako jesi vidio kako će davati poticaje za gradnju bazena u iznosu od 50 000 kuna nepovratnih.Mislim nema što reći,jadno.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobar jutar.
Jos je covjek rekao da je prodao firmu jer se zeli posvetiti provedbi reformi!
Jutro thug.
Da zamisli ....kao što sam reka žalosno.
I ljudi kako su vam prosli praznici

Praznici još nisu gotovi,izuzmemo li ovih par radnih dana ,ali ugodno i mirno sa puno klope
Forunasi moji zelim vam Čestit Božić sve najbolje vama i vašoj obitelji od srca!..
Hvala Software i ja tebi također...
Hvala Software i ja tebi također...
Hvala,ljudi ako itko zna ista o instalaciji windows 7 nek pomaze http://www.bug.hr/forum/topic/windows/problem-instalacijon-windows-7/174813.aspx?page=0&jumpto=3377428&sort=asc&view=flat hitno mi je!...
Odi na svoj link ja mislim da je to to
jutro
Looool . Jeste li čuli da je ministar Jakovina prodao tvrtku
nlo kud si to zaglibio, nisam primjetio da si ikad' išta napisao protiv onoga čobana-kovića (-:
Ma ja išo na njuški i kad ono vidim novine od 24sata pa tam pisalo naslovna strana. Uf. Vidiš nekad ja bio poloprivrednik i nekoć primio poticaja ali kažu da je isplačena a nikad dobio. Eto ko sad lažu???? I onda više ne držim životinje zbog nemogućnost poslovanja.
I onda više ne držim životinje
nemoj me ljutiti, na očigled mi lažeš, vidim da držiš psa (-:
I onda više ne držim životinje
nemoj me ljutiti, na očigled mi lažeš, vidim da držiš psa (-:
Ma nee, držim psa da, a krave sam imo to sad više nema. Jer je to neizdrživo, zbog suše, hrane poskupljelo i tako dalje. kužiš
Nekome je haman čejf ovdje lupati TD i dizati svoj malecki ego.
Nego ljudi drago mi je da su vam praznici dobri :D
Meni praznici tek 31 počinju -.-"
Pozdrav ekipa.
Imam par pitanja, pa da ne otvaram bezveze nove teme pitat ću vas.
1. Za koliko para bi mogao prodati original Win XP SP2 recimo na Njuški ?
2. Kad se kupuje npr. gotova konfa u Linksu, i piše npr. + Win 7 jel se dobije samo instalirani Win 7 na konfi il se dobije baš original Win 7 na CDu?
3. Jel ima netko za prodat igricu World Racing 2? Nikakvi keyevi, nego baš na CDu ako netko ima.
vrag će ga znat, većina ih prodaje oem verziju kao retail verziju itd, moraš se raspitat'
1. Za koliko para bi mogao prodati original Win XP SP2 recimo na Njuški ?
2. Kad se kupuje npr. gotova konfa u Linksu, i piše npr. + Win 7 jel se dobije samo instalirani Win 7 na konfi il se dobije baš original Win 7 na CDu?
3. Jel ima netko za prodat igricu World Racing 2? Nikakvi keyevi, nego baš na CDu ako netko ima.
1. 0 kn ,s obzirom da za SP2 više nema podrške od Microsofta ,a samo ima još više posla - skidanje i i nstalacija SP3 + još barem 100+ naknadnih updatea.
I možeš prodati samo Retail verziju ,OEM je već iskorišten i vezana za PC na kojem je aktivirana prvi put.
2. Na desktop koniguraciji? Trebal bi dobiti OEM verziju na disku ,ali danas više ništa nije sigurno.
Nazovi i pitaj.
1. Onda će ostati doma za ukras.
2. Nebih kupovao gotovu konfiguraciju jer je to bacanje novca, ali jedan prijatelj je kupio i dobio na CDu Win 7, a drugi je samo dobio instalirano na kompjuteru, nikakav CD.
I dalje se traži odgovor na 3. Zanima me jel se uopće može još nabavit ta igrica?
Dobra večer...
večer :)
dal ima negdje za nabavit 20 ili 24 pin ATX M konektor?
dal ima negdje za nabavit 20 ili 24 pin ATX M konektor?
Chipoteka
Chipoteka
pretražio već stranicu i nisam nigdje vidio :/
pretražio već stranicu i nisam nigdje vidio :/
Da ,gledaj - sve te sitne stvari i konektori uopće nisu na stranici. Moraš otići u Chipoteku i pitati.
Da ,gledaj - sve te sitne stvari i konektori uopće nisu na stranici. Moraš otići u Chipoteku i pitati.
budem, al nije mi baš usput...
ili ako ništa uzet ću onaj ATX produžni pa ga prerezat :)
XXX daj pogledaj u Linksu bio sam prije Božića i vidio sam ih izložene.
XXX daj pogledaj u Linksu bio sam prije Božića i vidio sam ih izložene.
kog vraga bi oni radili s konektorima?