- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Na tavanu, suši se, hehe.
Sudy, sve najbolje..
Jutro, još manje od dana huh?

dan...
to sutra smak..joooj gledam kako se masna lova okreče na ovom..stado ovaca...ma šta..pa i ovce su pametnije...
a vite ovo..
http://news-bar.hr/news/zbog-nestrucnog-rukovanja-navukao-prezervativ-na-glavu-i-ugusio-se/
"Katolička je crkva konačno dokazala da su prezervativi opasni za život." Genijalno. :D
"Katolička je crkva konačno dokazala da su prezervativi opasni za život." Genijalno. :D
da..sa njima nema života..hahaha..ludi su ovi iz news bara...
A di ti je rambox????
A di ti je rambox????
meni¿ pa neznam di mi je..tu mi je valjda negdi...
@nlo duguješ mi pivo zbog vređanja ;) a kad već spominješ rambox-a :D
Ma evo tvog piveka. Sad nemoj reć da nisam dao....
A kam si ti pobjegla, a? Bojiš Rambox-a ????
ma nello ostavi se rakije...tu sam pakiram se..sutra iđen ća..trubit ću kad budem kroz Bj..ako čuješ trubu to sam ja...
@nlo duguješ mi pivo zbog vređanja ;) a kad već spominješ rambox-a :D
Ma evo tvog piveka. Sad nemoj reć da nisam dao....
A kam si ti pobjegla, a? Bojiš Rambox-a ????
ma nello ostavi se rakije...tu sam pakiram se..sutra iđen ća..trubit ću kad budem kroz Bj..ako čuješ trubu to sam ja...
Loool ja gluh ko top. hahahahaha i da nepijem rakijicu....
Lol.. Ma i ja imam 4.5 km do škole, ali sad sam zvao, doktorica mi neradi (radi ujutro) tako da i oću nemogu...
Ne treba ti ''tvoja'' doktorica ,ni uputnica - idi u bolnicu ,na hitni prijem.
Bok svim birtašima, eto i tebe u Birc slabo zalaziš u zadnje vrjeme no sad si maznul tri pive za čas fučkaj ga jel.
Dan svima. Stigo TV s servisa, rješen problem, greška u softvare. Sad radi ok, vidjet ču par dana dal je sve ok.
A negdi je morala bit greška, no to je sad konačno valjda popravljeno ili sređeno fučkaj ga.
pozdrav :)
nešto za popiti? :D
Helou mače je’l ti to pozivaš na grijeh...
Dobar dan svima...
Lol.. Ma i ja imam 4.5 km do škole, ali sad sam zvao, doktorica mi neradi (radi ujutro) tako da i oću nemogu...
Ne treba ti ''tvoja'' doktorica ,ni uputnica - idi u bolnicu ,na hitni prijem.
Bok svim birtašima, eto i tebe u Birc slabo zalaziš u zadnje vrjeme no sad si maznul tri pive za čas fučkaj ga jel.
Dan svima. Stigo TV s servisa, rješen problem, greška u softvare. Sad radi ok, vidjet ču par dana dal je sve ok.
A negdi je morala bit greška, no to je sad konačno valjda popravljeno ili sređeno fučkaj ga.
Je, dok nisam reko kak sam spojio preo RF kabela pa su i to probali i zbilja blokiro. Piše da je popravljen komponenta i greška u softwarea. Sad radi super, ne blokira izbornik ( pokazivač tona, programa itd).
pozdrav :)
nešto za popiti? :D
Bumo si spili da fučkaj ga, no na toj sliki nekaj ne štima takva puca a u pozadini gle CRT televizor tu nisu čista posla nikak.
Dan ljudi.. Bio kod doktora napravio rtg, i na kraju je bilo.. Da mi se otkrhnuo komadić kosti, te moram samo malu daščicu nosit da mi zglob miruje i zacijelit će.. Ako ništa, bar nemoram u školi nšta pisat..
Bumo si spili da fučkaj ga, no na toj sliki nekaj ne štima takva puca a u pozadini gle CRT televizor tu nisu čista posla nikak.
to je samo dokaz da je fina cura i da nije sponzoruša :D
XXX pun ko brod
XXX pun ko brod
Ej popravljen Tv i sad radi kak treba.
Bravo Nello, sada konacno mozes u miru gledat TV :)
Bravo Nello, sada konacno mozes u miru gledat TV :)
Da, kad sam spomenuo da sam spojio dvb-s preko RF kabela pa se i ovaj smrzo. I naravno testirali su i zbilja je. Softwer za HR u banani.
XXX pun ko brod
XXX je danas odvalio karter na autu pa je ispraznio sve što se dalo ispraznit