Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) izdvojena tema

poruka: 28.402
|
čitano: 3.182.437
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h), Za nespavalice (22h - 06h)
14 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=L2b5IpkYH2w&NR=1
15 godina

Dobra večer svima....

{#}

{#}

Stručnjak za odmaganje...
13 godina
neaktivan

Veče Mario...kaj se dela ?

Errando discimus...Disce parvo esse contentus....Qualis vita, finis ita
15 godina
Re: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

A evo kuckam u pauzi za reklame dok gledam Sulejmana {#}{#}{#}

13 godina
neaktivan

Hahahah ajoooj što reći {#} ...a treba nečime ubiti dosadu{#}

15 godina
Johnny4286 kaže...

Hahahah ajoooj što reći {#} ...a treba nečime ubiti dosadu{#}

Prisiljen sam, većina je odlučila (demokracija je najgori mogući sustav na ovom svijetu).

13 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Prisiljen sam, većina je odlučila (demokracija je najgori mogući sustav na ovom svijetu).

Hehe slažem se... treba uvesti diktaturu, da muško može lupiti šakom u stol i reći "Kakav Sulejman? Gledati ćemo Masterchefa {#}"

16 godina
neaktivan
Jutro birtasi
CARPE DIEM
16 godina
neaktivan

Dobro jutro! {#} Makar koliko vas ima,neke se pije {#} nek se ispriča viceve, tužne vesele trenutke itd. Živjeliiiiiiiiiiiii....{#}

Nenad
16 godina
neaktivan

Dobar Jutar.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
15 godina
thuglife kaže...

Dobar Jutar.

Ništa od božićnog ugođaja? Kapica i to?

Swedish latin super funk.
16 godina
neaktivan

Naah, ne da mi se ove godine, a i ne uklapa se nekako u profil slike.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
14 godina
neaktivan

vitame vas...{#}

15 godina
neaktivan

Dan ljudi.. :) Imam jedno malo pitanjce: svi znate ljetos da sam napucan u prst (javio sam na forumu i mislio sam da sam ga slomio ali nisam), i prošlo je nakon tjedan dana.. Danas mi se to isto dogodilo (napucan u taj isti prst) na tjelesnom.. Sad jel bi trebao što napraviti (boli onako u naalete, i kada zaboli najrađe bi vrištao)..

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
luxxxfromhell kaže...

Dan ljudi.. :) Imam jedno malo pitanjce: svi znate ljetos da sam napucan u prst (javio sam na forumu i mislio sam da sam ga slomio ali nisam), i prošlo je nakon tjedan dana.. Danas mi se to isto dogodilo (napucan u taj isti prst) na tjelesnom.. Sad jel bi trebao što napraviti (boli onako u naalete, i kada zaboli najrađe bi vrištao)..

stavi ga na panj i udri pošteno,tako nećeš imati nedoumicu jel potrgan ili nije...znat češ sigurno da je potrgan...{#}

ti teško otići na slikanje??

17 godina

Nema druge, koliko ja vidim odavde, infekcija slomljenog prsta se proširila na cijelu ruku, reži je dok nije kasno {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
neaktivan
whisper2311 kaže...
luxxxfromhell kaže...

stavi ga na panj i udri pošteno,tako nećeš imati nedoumicu jel potrgan ili nije...znat češ sigurno da je potrgan...{#}

Tata je u Zagrebu tako da neam prijevozno srdstvo, a bolnica je udaljena bar 1 km..

15 godina
luxxxfromhell kaže...

a bolnica je udaljena bar 1 km..

Sva sreća da nogu ne moraš slikat. Belji se

Prošetaj, nije kilometar ni tako daleko.

Swedish latin super funk.
14 godina
neaktivan
luxxxfromhell kaže...
whisper2311 kaže...
luxxxfromhell kaže...

Tata je u Zagrebu tako da neam prijevozno srdstvo, a bolnica je udaljena bar 1 km..

???? zezaš nas?? ja sam 4,5km pješačila svaki dan u školu...mora da zezaš??..što će ti tata.. uzmi zdravstvenu i fino kod doktora po uputnicu i na slikanje..ili se bojiš??

17 godina
sirka666 kaže...

Jesam ja jedini čovjek kojem dnevno prošetati 5+km nije nikakv problem {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
13 godina
neaktivan
whisper2311 kaže...

???? zezaš nas?? ja sam 4,5km pješačila svaki dan u školu...mora da zezaš??..što će ti tata.. uzmi zdravstvenu i fino kod doktora po uputnicu i na slikanje..ili se bojiš??

Dan ljudi...kaj se radi ?

Pa boji se čovjek...znaš li ti kolike su šanse da ti baš nešto sa neba doleti točno na prst ? Ogromne...ipak živimo u takvom vremenu {#}  .

Ah ja sam bas prije dvije-tri godine išao sa slomljenim prstom u bolnicu, nekih 3-4 kilometara i baš mi se golub zaletio u taj prst...zamisli te sreče...golub  {#}

15 godina
neaktivan
Johnny4286 kaže...
whisper2311 kaže...

Dan ljudi...kaj se radi ?

Pa boji se čovjek...znaš li ti kolike su šanse da ti baš nešto sa neba doleti točno na prst ? Ogromne...ipak živimo u takvom vremenu {#}  .

Ah ja sam bas prije dvije-tri godine išao sa slomljenim prstom u bolnicu, nekih 3-4 kilometara i baš mi se golub zaletio u taj prst...zamisli te sreče...golub {#}

Lol.. Ma i ja imam 4.5 km do škole, ali sad sam zvao, doktorica mi neradi (radi ujutro) tako da i oću nemogu...

16 godina
neaktivan
luxxxfromhell kaže...

Lol.. Ma i ja imam 4.5 km do škole, ali sad sam zvao, doktorica mi neradi (radi ujutro) tako da i oću nemogu...

Ne treba ti ''tvoja'' doktorica ,ni uputnica - idi u bolnicu ,na hitni prijem.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.12.2012 14:50 (kizo2703).
14 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
luxxxfromhell kaže...

Ne treba ti ''tvoja'' doktorica ,ni uputnica - idi u bolnicu ,na hitni prijem.

baš tak,kad te neš boli onda ne ideš kod redovnog doktora već hitno..a ak te bude bolilo sve više prema noći bolje ti da odma odeš..stavit će ti langeticu,nije to niš strašno..gore je ak je puklo pa krivo zaraste,to češ osjetit sa godinama..

16 godina
neaktivan

Dan svima. {#} Stigo TV s servisa, rješen problem, greška u softvare. Sad radi ok, vidjet ču par dana dal je sve ok.

Nenad
14 godina

Pozdrav društvo.

Evo, danas je moj svojevrsni rođendan.
Napokon ispod nadimka ne pišu više ružni mjeseci, nego staž u godinama {#}

Stoga, sve na moj račun. (p.s. i ovo)

Samsung Galaxy SII crew. || Hvala ako sam ti pomogao.
14 godina

Dobra večer...

@sudy čestitke na cvaj jare na forumu a osim toga gdje su oni čvarci koje si obećao za 29.11??? nisam zaboravio...{#}

Pa ne budemo ispali na to da nam zoharbizo iz dalmacije šalje čvarke a slavonci frišku figu...{#}

14 godina
Tiby kaže...

Dobra večer...

@sudy čestitke na cvaj jare na forumu a osim toga gdje su oni čvarci koje si obećao za 29.11??? nisam zaboravio...{#}

Pa ne budemo ispali na to da nam zoharbizo iz dalmacije šalje čvarke a slavonci frišku figu...{#}

Hehe, hvala, hvala.

Ma stari moj, ove godine smo ih hranili više dijetalnom hranom, nisu masni bili.
Više su atletske građe. Imaju šunke kao brazilske manekenke 

tako da ih jedva imamo za osobnu uporabu.
Stvarno sam htio, još starom kažem da osigura kilu-dvije za "kolegu s foruma" kako sam te predstavio, međutim. 

Samsung Galaxy SII crew. || Hvala ako sam ti pomogao.
14 godina
sudy_freak kaže...
tako da ih jedva imamo za osobnu uporabu.
Stvarno sam htio, još starom kažem da osigura kilu-dvije za "kolegu s foruma" kako sam te predstavio, međutim.

Užas dalmacija nam šalje čvarke kamo ide taj svijet...{#}

14 godina
neaktivan
Di je jeger?
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h), Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice