Closed!
Ajmo u nespavalicama!
Closed!
Ajmo u nespavalicama!
Dobro jutro.
Morgen.
Dobar dan svima nakon dugo vrimena............
eh da, zaboravio sam kavu (-:
U zadnje vrijeme često zaboravljaš...
Dan
baš čudno, valjda me još prati onaj virus od ponedjeljka... (-:
Dan! :)
Jel ima tko za prodat neku dual core konfu, do 600-700kn,da bude bar 160gb hdd,2gb ili vise rama i graficka neka solidna da nije neko smece s kojim nista necu moci pokretat?
Ako netko pozna koga da prodaje solidan komp za te pare,ili ga sam prodaje,nek mi se javi ( PM ) :D
Dobar dan svima nakon dugo vrimena............
Bok svim birtašima, a di si bija sve ovo vrime nadam se ne u zatvoru jel fučkaj ga.
eh da, zaboravio sam kavu (-:
Dan
Zaboravlja od previše popijene kave zato je i zaboravil na današnju kavu .
Dan! :)
Jel ima tko za prodat neku dual core konfu, do 600-700kn,da bude bar 160gb hdd,2gb ili vise rama i graficka neka solidna da nije neko smece s kojim nista necu moci pokretat?
Ako netko pozna koga da prodaje solidan komp za te pare,ili ga sam prodaje,nek mi se javi ( PM ) :D
Kaj sad ti opet kupuješ normalan komp, pa prodaješ laptop koji si nedavno kupil ili o čem se radi zapravo.
Dobra večer svima...
Forum nešto kašljuca ili je to samo kod mene?
Dobra večer svima...
Večer i tebi, aj podmaži ga od one tovarna mast. hehe
He he lakše se diše...bonboni moje mladosti...
Sad je sve ok, mislim kako budem opet morao zvati one BljNetovce ovo više nije istina.
Dobra večer svima...
ne vidim probleme...
ne vidim probleme...
Neke teme mi otvara samo tako na pogled kako se kaže a u nekima npr. slike HW i opčenito s velikim brojem stranica treba vremena dok učita onaj popis tema i profil s desne strane.
meni sve ok
Neke teme mi otvara samo tako na pogled kako se kaže a u nekima npr. slike HW i opčenito s velikim brojem stranica treba vremena dok učita onaj popis tema i profil s desne strane.
Vidim da nisam jedini. Ja muku mucim s ovim već par mjeseci, a odgovora nigdje. Evo na slici u ovom postu kako to izgleda.
ne vidim probleme...
Dobra večer svima....
@Tiby: priča se po forumu da imaš problema s "mišićem".
@Tiby: priča se po forumu da imaš problema s "mišićem".
Za sad je sve pod kontrolom.
Dan svima.
I rekao sam ja njoj da ne sumnja u staru gardu.
I rekao sam ja njoj da ne sumnja u staru gardu.
srčanim..jel..dobro veče..
Mornin'.
Mornin'.
podne.... kako ste¿
Mornin'.
podne.... kako ste¿
Dobro sam, malo umorno.... Ti?