- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Stigao Raspberry Pi.... Weeee... Nego sad sam videl reklemu na RTL-u, „O za Osvetu“-(probajte pogoditi film), nekad mi dođe dam dođem u rtl i pljusnem ono lika koji to prevađa.
Stigao Raspberry Pi.... Weeee... Nego sad sam videl reklemu na RTL-u, „O za Osvetu“-(probajte pogoditi film), nekad mi dođe dam dođem u rtl i pljusnem ono lika koji to prevađa.
Hahhaha, dobri su.
Zar taj film nije zabranjen u nas zbog guy fawkes maske i pokreta Anonymous? Čitao sam negdje to.
@saudy freak jep isprobano zaista neopisiv feeling.
Eh to su bili dani
Dobro jutro. Jeste li već skinuli sve zalihe fimova, jer sutra nastupa Black March...
Dobro jutro. Jeste li već skinuli sve zalihe fimova, jer sutra nastupa Black March...
Radim na tome :)
Bok svim birtašima, baš gledam ove slike eksplozije plina u Varaždinu jadni ljudi ti bokca kaj drugo kuča praktički skoro pa srušena.
Na ovoj fotki zida nema normalno i kaj je vrlo zanimljivo, stol sa kompom stoji normalno čak je i monitor s Web kamerom ostal na mjestu nije recimo niti pao sa stola kaj je bilo za očekivat 1000% u tak jakoj eksploziji.
pozdrav svima :)
kad dođe netko od modova, molio bih da mi objasni zašto se nekima tolerira bumpanje oglasa i po dva puta isti dan?
btw. prijavljeno je 100% i nitko ništa...
isto tako je u nekim temama...po 2-3 posta jedan za drugim i ništa...
Večer svima....
@XXX - recesija je i modovima, fušaju po drugim forumima.
Trebam jednu pomoć.
Napravio sam si novi mail(GMail).
Sad bih htio sve povezati sa tim mailom(youtube-koji mi je na hotmail, facebook-hotmail, bug-yahoo).
U problemima sam sa youtube, facebook nije problem, bug sam uspio.
Ako netko zna kako da promjenim mail na youtube, neka mi se javi.
Evo pivce:
al stvarno nije ok...
izmjena sva pravila i onda ih ne provode...
nema logike...
zašto onda uopće postoji tipka Prijavi?
al stvarno nije ok...
nema logike...
Tipka je tu samo da se umiri savjest, vjerojatno ne vodi nikuda, nedovršeni kod.
Tipka je tu samo da se umiri savjest, vjerojatno ne vodi nikuda, nedovršeni kod.
onda trebam neku skriptu da je makne, ko onu što miče ikone pretplatnika :D
@mario.L kako prstići? Jesi odrezao nokte kako se ne bi ogrebao displej
Vidim nekako se nema vremena ovdje spamati od kad je novotarija u kući.
Kako si zadovoljan s aparatom i pogotovo baterijom?
otkad ima taj iShitone više ni ne dolazi ovdje
Daj si probaj zamisliti kako je displej masan, fuj živi žasu
kad sam ja jednom frendu tako...
jedemo mi čevape i ja mu onako masnim prstima po ajfonu (namjerno)
kad sam ja jednom frendu tako...
Sigurno je poslije zavrtio rundu
Ma čevapi ok a zamisli od piroške s sirom
Primjenio sam staru taktiku, čupanje noktiju, miran sam 6 mjeseci.
Lako vam je zahebavati, ubiše me rokovi, kasnim već dva dana i vjerojatno ću biti gotov tek u petak. Idući tjedan će me iskasapiti na prezentaciji.
Usput sam morao setupirati omanji naramak iPhone-a, samo što me nije pitao kako oblačim gaće (žuto naprijed smeđe otraga ili obrnuto).
Kad bi ja imao takve frendove nebi morao kupovati gablec, pokupiš što se nađe na iPhone-u i miran si.
Lako vam je zahebavati, ubiše me rokovi, kasnim već dva dana i vjerojatno ću biti gotov tek u petak. Idući tjedan će me iskasapiti na prezentaciji.
Usput sam morao setupirati omanji naramak iPhone-a, samo što me nije pitao kako oblačim gaće (žuto naprijed smeđe otraga ili obrnuto).
Pa reci na prezentaciji kako uvodiš nove tehnologije i kako ih još nisi uspio sve savladati iz razloga jer su opširne
Pa reci na prezentaciji kako uvodiš nove tehnologije i kako ih još nisi uspio sve savladati iz razloga jer su opširne
Boli njih njonjo za nove tehnologije, sigurno će graknuti da nisam normalan što sam im sve utrpao u projekt. Ne kužim tu priču nikako, ako hoćeš energetsku učinkovitost i high tec onda to moraš platiti. A ne poslije plakati kao mi smo mislili da to neće biti tako skupo. Hoće, biti će skupo ali mene nitko neće slušati kad to pričam na početku. Vjerojatno će htjeti da im za iste novce napravim izmjene.
al stvarno nije ok...
nema logike...
Večer svima!!!
Neznam ni ja ali mislim da su glavni mod dosadili od rada. I ja poslao PP na upit i čudim da još nije odgovoren na PP.
A ostali mod sve OK.
rundu maramica po ajfonu
sasvim lako :)
ja kasnim 2 tjedna s jednim projektom, pa sam im danas na upit kad će bit rekao da ga ne očekuju uskoro...
Kad bi ja imao takve frendove nebi morao kupovati gablec, pokupiš što se nađe na iPhone-u i miran si.
poližeš gA i riješio si :) veliko A namjerno :)
Spominjete nekakav iPhone, dobivam tikove...
rundu maramica po ajfonu
E to nećeš doživjeti kod mene, pravi muškarci ni nos ne brišu maramicom.
sasvim lako :)
ja kasnim 2 tjedna s jednim projektom, pa sam im danas na upit kad će bit rekao da ga ne očekuju uskoro...
Blago tebi, imaš jako uviđavne investitore, meni su već krv popili putem bežične veze.
poližeš gA i riješio si :) veliko A namjerno :)
Ližem samo sladoled i još po nešto, nikakav gadget ne dolazi u obzir.
Tikovi se lječe distolima i elektro terapijom
Kako je tvoj galaxy?
Naravno, to je pravi telefon ne neko smaće od Androida.