Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
- poruka: 148.670
- |
- čitano: 10.179.582
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Lako za tu, uvjeri budaletine da rasprodaju sve što imaju i uživaju u ovo malo što im je ostalo na ovom svijetu, i onda brovka, i drugi put opet neke druge budale naprave isto...
Jutro! Vjerovatno u pitanju ploča ak nije skurila. Na čemu bio spojen? Preko rutera, modem? Moguće da nešt od groma ispucalo tj elektricet probio ploču i neka kartica.
Ja kad dođe nevrijeme sve izštekam. Jedina curica od 15 g, mob je držala a punjaču punio bateriju a ona tipkala sms a grom pogodio u njenu kuću od ona od mjesta ubacala natrag a sreća da je živa i ima opekline. Vidiš sve strada iako neke ima zaštite i isto strada. Zato najbolje sve isključit iz mreže (ištekat iz utičnice). Nije baš jeftin komp, tv, radio i ko zna šta još...
preko modema tj tj je ujedno ruter modem i wi-fi ali to radi ok jer se povezivam preko laptopa na to a danas cu ga malo rastaviti da vidim sta radi sto ne samo da nije graficka otisla a ovo drugo je sve staro po 4 godine ali mislim da nije jer baca sliku na lcd????
EDIT: ocepilo je pici ok samo mu bot u biosu sa c pomakao na dvd
Dobar dan! Evo me sam da nakratko surfam... Danas sam radio na dijagnostiku laptopa koji pri dizanju bacao bsod a utvrđenom je da je hard disk imao 110 bad sectora pa je sa HDD regenerator skeniro i popravio i nakon što ugradio u laptop i kod dizanja više nema problema. Radi super, još samo da se riješim problem za dvd kontroler koji laptop ne prepozna.
I nakraju jel li meni falili?
Za par sati idem na koncert Hladnog piva, jedva čekam
Dobro veče...
Dobro veče...
Večer. Kako je?
Uživaj, vjerujem da će napraviti spektakl poput ongoa u Splitu.
večer :)
Dobro veče...
Večer. Kako je?
Večer i tebi, dobro je. A kod tebe?
Večer!
večer :)
Večer!
Obojica dobro veče. Danas sam izvršio dijagnostika hdd od laptopa. Kod laptopa kad upalim i diže windowsi i odmah bsod!i resertira. Ja vadio hard disk i spojio na drugi komp i skenirao hd tune i našla bad cestor do 1gb i hdd regenerator sve popravio i hard disk natrag stavio i upalim laptop i diže windows i sve OK. Još samo da matičnu ispečem, jer još moram spojit plinsku bocu i napravim kad uhvatim vremena.
XXX-man jel imaš kakve ploče za Acer 5520?
mislim da nemam
mislim da nemam
Zahvaljuljem na odgovoru. Budem nekaj potražio možda neko ima...
pozdrav, šta mislite el mi je bolje kupit halogenu grijalicu od 1200 w ili uljni radijator s 9 rebara i 2000 w?
po nekoj mojoj logici ova halogena bi trebala bolje grijat i manje trošit hmmm dilema
pozdrav, šta mislite el mi je bolje kupit halogenu grijalicu od 1200 w ili uljni radijator s 9 rebara i 2000 w?
po nekoj mojoj logici ova halogena bi trebala bolje grijat i manje trošit hmmm dilema
Hmmm a neče li to stvarati veliki troškovi električne energije?
Hmmm a neče li to stvarati veliki troškovi električne energije?
bitno da toplinu stvara :D
Uljni kad se zagrije držat će ti temperaturu dulje kad ga isključiš.
Dobro veče uvaženi g. IVO!
to sam i ja mislio, ova halogena mora stalno radit a ovaj kad se zagrije mogu ga i ugasit na neko vrijeme
Večer Nello:)
Ja sam na poslu imao uljni i mogu ti reći da je prilično dugo držao toplinu. Imao je termostat i sam se isključio kad se zagrijao i onda je dosta dugo držao do ponovnog uključenja.
Večer.
Ja sam na poslu imao uljni i mogu ti reći da je prilično dugo držao toplinu. Imao je termostat i sam se isključio kad se zagrijao i onda je dosta dugo držao do ponovnog uključenja.
Sad se sječam uljni radijator bolji je i odlično grije a jednoj takvi u firmi imali ali grijali su jedno prostoriji, znam je jer sam davno kad sam bio zaposlen.
F1-IVO kad češ doć na msn?
Uživaj, vjerujem da će napraviti spektakl poput ongoa u Splitu.
Svijet glamura? Bljak. Nadam se da su bile maksimalno 2 pisme s tog albuma...
ja za par sati idem u krpe.
Evo da Mitsuoki nešto pokažem... :)
Evo da Mitsuoki nešto pokažem... :)
Gole slike?
Gole slike?
Ma ne, nego citiranje... :)
Gole slike?
Ma ne, nego citiranje... :)
sad se to tak kaže a? :D