Ako ne igraš igre na njemu, sasvim solidan.
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
- poruka: 148.670
- |
- čitano: 10.194.168
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Za koliko bi mogao prodati neispravan nc 8230 laptop (matična riknila) uz novi punjač (s univerzalnim adapterom)
tro lo lo lo lo lo lo lo
pokrali su mi patke
Imam laptop. Razmišljao sam da uzmem tablet. Ali odustao. Mislim da ću PC pa da ponovno zaigram legendarni CS 1.6.
Pa čuj imam ideje ak imaš osobu koji koristi PBZ kartici i njega zatraži da ti kupi a ti njemu novce vratiš koliko je koštao laptop..
Za koliko bi mogao prodati neispravan nc 8230 laptop (matična riknila) uz novi punjač (s univerzalnim adapterom)
za jako malo....
Onaj dell je odličan, i ja bi ga samo da je 15,6 ekran.
za jako malo....
koliko otprilike?
zar ti nemaš ono i7 laptop :)
Pa otprilike od 500kn bez hdd a sa hdd oko 1000kn. Ima tog na njuškalu. Recimi što nerade na laptop?
koliko otprilike?
pogledaj kakve su cijene pojedinih komponenti na njuškalu, smanji malo cijenu i to ti je to
Nisli pogledo na rs magazin? Možda imaju?
Recimi što nerade na laptop?
laptop se nije tia upalit.. tj ekran nije tia radit.. Pa je serviser vidio da se procesor iskrivio.. on zaminio procesor opet ne radi.. pa je valjda matična otišla
Dan narode, sta se radi?
Ja upravo festam, prosao latinski, gotova nastava. Sutra ili u subotu stizu podloga i sluske, narucena Cyborgova G.L.I.D.E 7 i Logitech G35.
Evo jedna tura za sve, posluzite se.
ak imaš daj kumove brlje da se zaboravim
laptop se nije tia upalit.. tj ekran nije tia radit.. Pa je serviser vidio da se procesor iskrivio.. on zaminio procesor opet ne radi.. pa je valjda matična otišla
A da probaš pečenje matićne? Ja jednom probao i OK.
ok onda mi pls.. točno reci kako si što napravia, temp, koliko vremena itd.. Ako opet ne uspije ništa ne gubim opet sam na istom i prodat ću..
ok onda mi pls.. točno reci kako si što napravia, temp, koliko vremena itd.. Ako opet ne uspije ništa ne gubim opet sam na istom i prodat ću..
evo momče izvoli temu, sve je pojašnjeno =)
\o/ @ep, čovjeka zaboli za zvjezdice x)
Ok, pogledaj na temi. Vidi na moj nadimak pa tam zapisao.
\o/ @ep, čovjeka zaboli za zvjezdice x)
Heha moramo boriti da dobijemo zvijezde. A to težak posao...
Uh, što se dereš?!? Uho me zaboli od vikanja...
Uh, što se dereš?!? Uho me zaboli od vikanja...
ma slucajno opalio caps lock
ma to i mene muci... veliki mi je... ali opet bemu boljeg nema...
ma to i mene muci... veliki mi je... ali opet bemu boljeg nema...
Pisao sam ti jesi li pogledo na rs magazin?
EDIT: Evo ima par Dellova notebooka.
Ok, pogledaj na temi. Vidi na moj nadimak pa tam zapisao.
znači bitno je samo prema vatri okrenit chipset 2min??
to se ne peče na vatri nego u pećnici =)
to se ne peče na vatri nego u pećnici =)
Evo i mene, nedavno sam od frenda dobio laptop koji je htio bacit u smeče pa sam reko daj meni i odnio ja kuči. Rastavio sve i izvadio matičnu i mjerio digi instrumente pokazuje da je OK.A onda sam prvi put pripremao rešo na plinsku bocu (onu štednjak na plin kojim se kuha kava). I ja kad upalim plin i grijem kod čipset oko 2 min pazeći da ne pregori. Nakon što sam završio s grijanjem i ostavio da se ohlad