Ja to nikada ne bi kupio ma ni da mi ga daješ za 1 kn
ima onih koji bi, nemoj za*ebavat covjeka koji je ozbiljan, imaj malo obzira prema kolegama forumašima, nismo mi neko random smeće sa ulice
ima onih koji bi, nemoj za*ebavat covjeka koji je ozbiljan, imaj malo obzira prema kolegama forumašima, nismo mi neko random smeće sa ulice
sad sam uzea u linksa laptop ali nema uputstva. Jel to znači da ga odma uštekajem u struju?? Ili bateriju treba ispraznit prvo
Pa ako znaš di treba spojit. Punjač u laptop a s punjač s kabelom na struju i to je to. upali laptop pa pogledaj koliki je stanje baterije. Ovisi kako je neki punjen a neki nije. Što dulje stoji tj neupaljenog baterija traje duže i vrlo malo troši. Ako je novi u pitanju.
u uputama pise koraci stavi bateriju->stavi punjac u laptop->upali laptop
Koji je tvoj problem.
Koji je tvoj problem.
bipolarni, ostecenje mozga, ostecenje zivaca, sinoc se nesjecam sto sam radio jer sam bio pijan ko zmaj, kum mi je upao na face i trollao sve moguce frendove, dosta ljudi se ljuti na mene, cura se ljuti na mene, a ja ni kriv ni duzan...
nemoj mi zamejrit za ovaj gore post, danas mi mentalni sklop bas i neradi najbolje i katastrofa sam zivcan
Nije iz smeća ako mislit, prije pet godina sam kupio od jednog lika i platio 100kn i to mi je bio prvi komp. Pa sam sačuvao dosad. Jedino odličan za pisanje romane i surfanje. prefektno radi. Ali ta kučišta izniman vrlo rijedak jer taj original i nikad u kvaru. samo mjenjao hdd kojim je bio 4,3gb pa stavio 45gb i bio i obični CD rom a stavio CD pržilicu a i radi ina dvd pržilicu. Iskreno nikome ne zezam nego ozbiljno kažem.
Nije iz smeća ako mislit, prije pet godina sam kupio od jednog lika i platio 100kn i to mi je bio prvi komp. Pa sam sačuvao dosad. Jedino odličan za pisanje romane i surfanje. prefektno radi. Ali ta kučišta izniman vrlo rijedak jer taj original i nikad u kvaru. samo mjenjao hdd kojim je bio 4,3gb pa stavio 45gb i bio i obični CD rom a stavio CD pržilicu a i radi ina dvd pržilicu. Iskreno nikome ne zezam nego ozbiljno kažem.
ma mislio sam da mi nismo smeće sa ulice kao osobe x)
ah ma nema veze, najrađe bi propao u zemlju da me više nema
WTF ?? Dannyu makli zvjezdice : http://www.bug.hr/forum/user/danny_hr/862.aspx
I ne samo njemu, svim modovima. Opet je nešto forum poludio.
Opet cache-iranje diskova počelo zahebavat.....doći će im natrag partizanke za koji sat
EDIT: evo liste najboljih autora
I ne samo njemu, svim modovima. Opet je nešto forum poludio.
Ma to neš u serveru poremetilo. budu vratili odsjaj zvijezde. Meni nikad nestalo i stoji još ko zna kad, a još nisam ni napunio pola zvijezde...
Opet cache-iranje diskova počelo zahebavat.....doći će im natrag partizanke za koji sat
OOOoooooo Krešo moj pa di si ti meni? Jel trebaš PC komponenta? Pogledaj pod temi poklon/razmjene.
a i pogledaj procjeni PC IBM konfiguracije.
EDIT: Krešo a kako ti vidiš među najboljim autorima?
OOOoooooo Krešo moj pa di si ti meni? Jel trebaš PC komponenta? Pogledaj pod temi poklon/razmjene.
voZdra Nello, evo pomalo dolazim na forum pa malo zahebavam ekipu
možda budem trebao uskoro za neke starije kompove dijelova, javim ti ja
EDIT: to odeš na autore i onda odabereš najbolji autori
EDIT: Krešo a kako ti vidiš među najboljim autorima?
Dan svima!
voZdra Nello, evo pomalo dolazim na forum pa malo zahebavam ekipu
možda budem trebao uskoro za neke starije kompove dijelova, javim ti ja
EDIT: to odeš na autore i onda odabereš najbolji autori
E obojicama zahvaljuljem na pomoći! Cool ste.
oj oj momci, dok si razbijam glavu problemima koje sam dobio tuđom krivicom, došlo mi je na ideju da napravim temu sa nekih 12-13 sati finest hardstyle glazbe, moja playlista =)
evo sam uzeo ovaj laptop
Sad kad sam malo pogledao forum.hr stvarno vidim koliko je ovaj forum iznad ostalih. Na forum.hr-u sve je nepregledno i nabacano. Vrlo loš dizajn jer koriste vBulletinovu orginalnu temu. A najgore kod njih je kad vidim ono njihovo spajanje sličnih tema u jednu. Tek tada to postane nepregledno.
Meni je bug no.1. Jer nijedan informatički forum ne djeluje kao neka zajednica kao što je to BUG forum.
uf ova gitara na google-u je epic =D
Tražio note po netu cijeli dan i svirao.
U zadnje vrime mi se dogodi da pišem post. Krenem dobro, onda zabrljam još svačega, onda više neznam što sam htio napisat pa samo udrem back i vratim se na temu.
U zadnje vrime mi se dogodi da pišem post. Krenem dobro, onda zabrljam još svačega, onda više neznam što sam htio napisat pa samo udrem back i vratim se na temu.
kakve note :D
Pi-kviiiii, hehe
Forum.hr to još nisam bio tam. Idem vidjet. A Pcekspert.com? E da sređen komp i zasak ok ko novi a dosta jak za P4.
Protis?
jedino to je problem.. Ali što moš drugo i očekivat za 3200kn.. Inače laptop je 3600.. danas sam ga upalio.. automatski se sve instaliralo.. brz je, dobar, ekran dobar, sve super za tu cijenu