Sami u birtij.
Ima li sunca kod tebe, Tu je bila kiša i danas je sprano do bola.
Ala sad se moran dizat da vidin kakvo je vrime. YR.NO kaže da je vedro pa valjda i je
Sami u birtij.
Ala sad se moran dizat da vidin kakvo je vrime. YR.NO kaže da je vedro pa valjda i je
Sami u birtij.
Pa i nije baš, bar poviše Solina, sumnjam da je u Kaštelama puno drugačije.
Pa i nije baš, bar poviše Solina, sumnjam da je u Kaštelama puno drugačije.
Sad izlazin iz sobe vidit.
Bem ti srecu, preko tjedna piči sunce, dođe vikend i onda sranje.
Dobro je i to, ionako ne mogu izać iz kuće zbog ovog glupog projekta iz instalacija.
jutro narode
jel se tko sjeca igrice koja je bila na onim konzolama na diskete tocnog naziva??
kratak opis:
dakle igrica je imala dva tenka zuti i zeleni i cilj igrice je bio stiti orla da ga drugi tenkovi ne ubiju
A znam na koju misliš ja i kum smo to stalno pičili a nemogu se sad sjetit a dat ću ti jednu sličnu koju ja i on pičimo --Ultimate tank--slična je toj staroj ali bolja..
Dobro je i to, ionako ne mogu izać iz kuće zbog ovog glupog projekta iz instalacija.
Udri ako trebaš kakvu pomoć, ponešto znam o tome.
Udri ako trebaš kakvu pomoć, ponešto znam o tome.
Fala, ali za sad ne treba ništa, ne moramo mi puno opširno radit, dovoljno je 7-8 strana tako da ću to lako napravit, samo šta je dosadno.
Popravljeno
Asti koja nedjelja... Spava mi se od dosade
I sve je lijepo okrečeno sada.
Još apartmani.
I sve je lijepo okrečeno sada.
Još apartmani.
Što si mi ti prijatelju smiješan samo nam nove novosti donosiš šta radiš hahahah
el se gleda F1 ?
naravno da ne :)
evo napokon nešto da admini rade x)
Neki lik zaspamo cijelu HW sekciju s zarada online.
tu i tamo je failo pa je napisao Zarad umjesto zarada x)
Neki lik zaspamo cijelu HW sekciju s zarada online.
ahhah.. evo vidim da negdi piše zarad online haha
@munjovoz brži :)
Primjetio sam, što je on htio postić ovim. Mislim ovdje su ljudi toliko ozbiljni da nisu glupi da mu stisnu taj glupi link.
kako se budali samo da toliko tema otvarat to mi nije jasno....
uf bez brige, ima takvih =)
uf bez brige, ima takvih =)
neće ga bit više uskoro xD
Ima li tko ideju, kako najefikasnije i najbrže rashladiti sobu? Otvaranje prozora ne pomaže, samo se još više grije.
ULTIMATE SPAM
Ima li tko ideju, kako najefikasnije i najbrže rashladiti sobu? Otvaranje prozora ne pomaže, samo se još više grije.
Kad se zagrije bez klime nikako.
Moraš se ponašati u skladu s prirodom. To ti znači da omogućiš hladnom zraku da rashladi kuću/stan preko noći. Ujutro spuštaš rolete dok sunce tuče po prozoru. Ako ih možeš malo odvojiti od zida da pospješiš strujanje zraka s vanjske strane to je još dodatni plus. Ujutro zamračiš istočnu stranu i otvoriš prozore da ulazi svježi zrak sa zapada. Prije nego što sunce počne obasjavati zapadnu stranu spuštaš rolete.
Uz to pomažu i ventilatori. Neće biti kao da je s klimom ali bolje išta nego ništa.
Kad se zagrije bez klime nikako.
Moraš se ponašati u skladu s prirodom. To ti znači da omogućiš hladnom zraku da rashladi kuću/stan preko noći. Ujutro spuštaš rolete dok sunce tuče po prozoru. Ako ih možeš malo odvojiti od zida da pospješiš strujanje zraka s vanjske strane to je još dodatni plus. Ujutro zamračiš istočnu stranu i otvoriš prozore da ulazi svježi zrak sa zapada. Prije nego što sunce počne obasjavati zapadnu stranu spuštaš rolete.
Uz to pomažu i ventilatori. Neće biti kao da je s klimom ali bolje išta nego ništa.
Ništa od toga dakle.
Nego, bacite oko ovdje