OPEN
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dobro jutro momci
nekim čudom sam išao spavat jučer u 7 uvečer, mora da me apokalipsa izmorila
Da ja sam se jedva spasil, da nije bilo [ubaci imenicu koju hočeš] nebi se izvukel.
Da ja sam se jedva spasil, da nije bilo kremšnite nebi se izvukel.
Isuse Bože što sam kašljo noćaš, i sad me nešto vrat boli
Ne znam što mi je.
Jutro svima
i opet sam isplivao personal best ko jučer na 200 leđno no danas na 100 kraul pa ajde jednu rundu za sve
hvala
a evo rjesit jos koji test vise razine iz matematike za vjezbu ^^
dobar tek!ja sam u ribolovu,pala 2 sarana. :D
dobar tek!ja sam u ribolovu,pala dva šarana
Ja od 5 prepisujem bilježnicu iz geografije. Još malo pa sam gotov(20/50 str). A jučer sam radil radnu.
P.S. da kremšnita mi je bilo zadnje kaj sam jel, da je nije bilo i frižideru pa umro bi od gladi.
P.P.S. @Mitch => http://tinyurl.com/ZaMitchaINjegovoPlivanje
Ja od 5 prepisujem bilježnicu iz geografije. Još malo pa sam gotov(20/50 str). A jučer sam radil radnu.
P.S. da kremšnita mi je bilo zadnje kaj sam jel, da je nije bilo i frižideru pa umro biod gladi.
sta je tezak 7. razred ?
meni je geo preelagana
Ma ne, ja ima sve pet nula, sve to laganica, nego on učiteljica rekla da pregledava bilježnice i urednost a moja izgleda ko kupus. Makar glupo je to kaj nam opće pregledava jer su to MOJE bolješke i valjda ako ih mogu čitati i učiti se iz njih(kaj ne radim) smeju biti takve, ali dobro.
Jutro narode.
Dan ljudi, ode prepisati jednu lekciju iz biologije, i onda ne znam sta cu, jednu lekciju iz fizike mislim, i gotov sam, vracam se u normalni tok skole :)
Uf, ja ti ono još nisan riješia...
Uf, ja ti ono još nisan riješia...
nema veze ne treba... zaboravia podjelit sa sin120
hebemti klase.. kak da vratim više varijabli iz potprograma koji je u klasi u dll-u? x)
Dan svima ljudi.
Što ima zanimljivoga?
jutro narode
jel se tko sjeca igrice koja je bila na onim konzolama na diskete tocnog naziva??
kratak opis:
dakle igrica je imala dva tenka zuti i zeleni i cilj igrice je bio stiti orla da ga drugi tenkovi ne ubiju
Zdra'o,
trebao bih program (FREE) slican WMM-u koji ce posluziti kao alat za pripremu videa za YTube. Za napravit pokoji slideshow na pjesmu. Nista komplicirano
So?
Zdra'o,
trebao bih program (FREE) slican WMM-u koji ce posluziti kao alat za pripremu videa za YTube. Za napravit pokoji slideshow na pjesmu. Nista komplicirano
So?
Zašto ne koristiš Windows Live Movie Maker?
Zdra'o,
So?
Zašto ne koristiš Windows Live Movie Maker?
Evo, instalira se pa cemo vidit.
Pitam zato sto sam cesto imao problema sa MMakerom, pa rekoh ima bolja alternativa. Valjda je ovaj bolji.
Evo, instalira se pa cemo vidit.
Pitam zato sto sam cesto imao problema sa MMakerom, pa rekoh ima bolja alternativa. Valjda je ovaj bolji.
Meni je dovoljan, a i preko njega je dosta lagan upload na youtube, unutar programa se možeš prijavit i sve uredit (tagove, opis itd..)
OK, 10q
Dobar dan svima...
Zli Luđak ponovno jaše u Dretvi.
Dobar dan svima...
Pozdrav!
Dobar dan svima...
Pozdrav!
Sami u birtij.
Ima li sunca kod tebe, Tu je bila kiša i danas je sprano do bola.