Tako me boli...
Ti plačeš? Ajme plašiš me...
Ti plačeš? Ajme plašiš me...
Dajte mi neku ideju sta staviti na hladnjak koji puse na hdd da ne baca prasinu u njega. ali nesto tipa da mogu naci u podrumu ili po kuci
najlonke :D
Ova dobra ideja. A gle na lapu kad upalim temp hdd je 21 stupnjeva a za pola sata popne na 54 stupnjeva? Jel to OK? Iako ima bad sectora.
sta je kralju kad god dodjem boli te nesto, ako je do mene necu ja dolaziti vise
Dajte mi neku ideju sta staviti na hladnjak koji puse na hdd da ne baca prasinu u njega. ali nesto tipa da mogu naci u podrumu ili po kuci
najlonke :D
Ova dobra ideja. A gle na lapu kad upalim temp hdd je 21 stupnjeva a za pola sata popne na 54 stupnjeva? Jel to OK? Iako ima bad sectora.
Znaci da ti lap ima uzasno hladjenje, odnosno strujanje zraka je minimalno...
A joj! Bem doktoricu šta muljaju u lijekovima. Trebala pazit na što pisat recepte za tvoju slučajeve. Očito ima nuspojave. Morat češ odmah k doktorici ili na hitnu da što prije napraviš. to je vrlo ozbiljan problem.
Ima li ocjena?
Da, kad si već naučio u medicinskoj školi. Dobro da znaš...
Razumije se da ne slušaju. Ja kažem da sam nagluh osoba i rekli sad češ primit a mene ostave 2 sata čekanja na čekaonici kod nekog specijalista.
Ima li ocjena?
ne
Hej zna li neko ako lik mene doda na msn a kako njega nađem ako je moju dodao?
Moj je Windows live mesenger 2010.
dvojnik lol
Ljudi, jel znate kako da maknem background na slici?
Evo na primjer ova slika, ima bijelu pozadinu, kako ju maknuti?
Help?
Pa po njegovom nicku, kakav mu je nick. Obično kad klikneš piše njegova adresa.
Ljudi, jel znate kako da maknem background na slici?
Evo na primjer ova slika, ima bijelu pozadinu, kako ju maknuti?
Help?
Pa po njegovom nicku, kakav mu je nick. Obično kad klikneš piše njegova adresa.
Ma znam al ja sam u sedmici pa mi je čudno da nije poslao ono invite da prihvatim, no liku zamolio da mi tda njegovu hotmail adresu i riješeno.
A kod XP obično pošalje da prihvatim kao prijatelja.
erm... ima ti negdje u opcijama lista tko te ima sve u friend list i koga si sve blockao pa tamo potraži x)
Moguće je. Za to ti je potrebno malo bolje baratanje sa selection tool-om. To ti je moguće u svakom programu. Usto je vrlo lako naučiti te potraži tutoriale.
Potraži pomoć u ovoj temi:
http://www.bug.hr/forum/topic/obrada-fotografija/zatrazite-sliku-ovdje/74075.aspx
Budeš se ispraksao...
Došao iz škole.Vjerojatno ću imati 4.5 prosjek u 4. srednje.To će mi vjerojatno biti prvi puta da imam prosjek za odličan još od 4. osnovne.
Ma daj ako su sve fotke s bijelom pozadinom, to je bez problema za maknuti, pogotovo u PSu... pod eraser imas magic eraser i saveas kao png i mirna bosna
socket 478 koji moze u njega ici najjaci procesor 3,00ghz ili ima i jaci ??