Jednin djelon se slažen sa mentaliston.
kojim to?
ja se slažem samo s ovim da tome nije mjesto ovdje...
kojim to?
kojim to?
Upravo to.
Ja ode jwsseti narode, ipak ce poslje rucka pasti stalker.
Dobar dan
Dobar dan
dobro jutro :D
Evo me.... Odmoren i sad malo vas čitam...
Ode se lagano spremati za zubaricu, ostavit upaljen komp jermi se skida film, moram zaprzit cod2, koji se usput instalira, i raspakiravam igru.
Mi smo u školi radili sa njin, doduše verzija 2000. Debilan program.
Mi smo u školi radili sa njin, doduše verzija 2000. Debilan program.
Debilan skrot, al' dosta jednsotavan za shvatit ( mislim na ono gradivo koje se radi u školi na računarstvu ).
baš mora biti Apple?
Ides na ignore ako uzmes iProizvod!
Reci za sto ti treba i koliko love dajes?
Ja ti toplo savjetujen da kupiš iPhone. Prvo iz razloga jer je to mobitel, znači zaminija bi ti sadašnji mobitel + možeš provjeravat mail, surfat, muzika i tako to. iPad bi izbacija iz igre jer je nezgrapan za nosit, moraš sa sebon nosit i torbu za njega, isto ko da kupiš laptop. A ipodu mi je mana to šta ne možeš na internet di nema wi fi.
Ja sam kupio proslo ljeto Ipod Touch 3G,sve super radi,stalno surfam,a jedini minus je:danas zelim 4 generaciju Touch-a
Ja ti toplo savjetujen da kupiš iPhone. Prvo iz razloga jer je to mobitel, znači zaminija bi ti sadašnji mobitel + možeš provjeravat mail, surfat, muzika i tako to. iPad bi izbacija iz igre jer je nezgrapan za nosit, moraš sa sebon nosit i torbu za njega, isto ko da kupiš laptop. A ipodu mi je mana to šta ne možeš na internet di nema wi fi.
A ja bi opet, najradije uzeo iPad. Stvar je odlicna!
iPhone i iPod su dobri, ali ima i boljih mobitela, s otvorenijim platformama.
iPad je zasad najbolja stvar, jos nema konkurencije (koju je moguce kod nas kupit). HTC Flyer je predobar, ali tek je predstavljen i nema ga jos u prodaji, kao ni Xoom, ili Tab2...
A ja bi opet, najradije uzeo iPad. Stvar je odlicna!
iPhone i iPod su dobri, ali ima i boljih mobitela, s otvorenijim platformama.
iPad je zasad najbolja stvar, jos nema konkurencije (koju je moguce kod nas kupit). HTC Flyer je predobar, ali tek je predstavljen i nema ga jos u prodaji, kao ni Xoom, ili Tab2...
Ja bi isto na to iša ako mu nije problem veličina/prenosivost.
Dobri dan
Dan ljudi!Šta ima?
Nije pitao geografiju danas koju sam učio jučer cijeli dan, al ako niš ne moram idući tjedan učit puno
BTW, idem na županijsko iz fizike
Ides na ignore ako uzmes iProizvod!
Reci za sto ti treba i koliko love dajes?
ma ono klasika ženi sam uzeo hp-ov netbook neki dizajnerski s leptirima i to, njoj treba... a sebi planiram tablet iako je povelik pa bi možda radije iPod ili iPhone, iako imam već 2 telefona i ne da mi se nositi treći... u svakom slučaju možda bi izgledao ko pres*rant da sjednem i izvadim iPad :P tak da zato možda iPod
pa kolega mi kaže koji ima iPod touch da u je to bila samo navlakuša za iPhone i da je htio stalno iPhone, mislim u ničemu se ne razlikuju osim što iPod nema za zvanje već samo skype ili msn preko wlana. e da zato bih uzimao iPad ako bih uzimao... imaš 3G verziju. ma ono ovo su sve planovi možda upadne savim neki drugi tablet... jedno sam vrijeme bio zagrijam za lenovo net+tablet onaj kojemu se skida monitor...
Odo na probe, uživajte
čeka me kolonoskopija drugi put
Ma ne znam eterna....
Desire ima veci ekran od iPhonea i iPoda, a meni je to malo...
Osobno nikad nebih uzeo iPhone ili iPod, ali iPad je dobar. eh, sad 10" ti moze biti puno za nosanje, ali zato uzmes onu torbu (a la Indiana Jones) pa nosas.
Opet, ako ti je i puno za to izvadit na stol pa koristit (a mislim da ga moras s 2 ruke drzat, ali nisam siguran), onda uzmi Galaxy Tab ili Dell Streak.
Dell ti ima logic, pitaj ga malo o tome, on ce ti objektivno reci kakav je. Ima i X10, a probao je dosta raznih uredjaja...
al evo nešto i pozitivno od mene..
upisa sam se na veslanje :D