I to u VK moram... hebem ti...
Pa što ne preneseš karton (prije je tako išlo, neznam kako je sada) u Zagreb?
Svejedno ti rakije popij, neće škodit
Pa što ne preneseš karton (prije je tako išlo, neznam kako je sada) u Zagreb?
Svejedno ti rakije popij, neće škodit
Pozdrav, iman jedno pitanje.
Jel se može na onim domenama co.cc stavljat flash stranica?
Jel znate neki software koji radi live video broadcast bilo čega što odaberem.....nešta kao Xfire broadcast za igre...dakle neko se priključi na moj kanal i gleda.
Ali da ima neku mogućnost odabira dijela ekrana kao kod nekih screen capture programa
Jel znate neki software koji radi live video broadcast bilo čega što odaberem.....nešta kao Xfire broadcast za igre...dakle neko se priključi na moj kanal i gleda.
Ali da ima neku mogućnost odabira dijela ekrana kao kod nekih screen capture programa
Imaš onaj Xfire broadcast...
Imaš onaj Xfire broadcast...
STFU
BTW nisam rekao najvažnije....oću broadcast-at kak igram CTR
Kako popraviti ili prikriti ogrebotine na tscreenu mobitela (nedajem ga više nikome u ruke, gamad neoprezna)?
Jedva su vidljive golim okom kada je ekran ugašen, a kada je upaljen ne vide se, ali meni svejedno smetaju. Hoće li se vidjeti ako stavim foliju na ekran?
Kako popraviti ili prikriti ogrebotine na tscreenu mobitela (nedajem ga više nikome u ruke, gamad neoprezna)?
Jedva su vidljive golim okom kada je ekran ugašen, a kada je upaljen ne vide se, ali meni svejedno smetaju. Hoće li se vidjeti ako stavim foliju na ekran?
Probaj ispolirat
Inače ako tebi smetaju nanometarske ogrebotine onda nemoj gledat u ekran
jel zna netko napravit onaj "nat hole punching" ako da nek mi se javi na pp!
Probaj ispolirat
Inače ako tebi smetaju nanometarske ogrebotine onda nemoj gledat u ekran
voskom za poliranje? :D
A moram ga gledat svaki dan
mind u pravu si svi ovo ono,
na kraju ti shebu i ja se ubuduce drugacije
postavljam u vezi toga
mind u pravu si svi ovo ono,
na kraju ti shebu i ja se ubuduce drugacije
postavljam u vezi toga
Gledam ove tutove na netu i yt, nebu išlo, poliraju svime od banane do svinjske masti...
Ide folija na njeg, pa kako mu bude
E sada, na knap sam s parama pa če čekat do slijedećeg tjedna
Dan, instaliran je dead space 2.
Malo ucim kemiju, alkane, ene i ine, i malo biologije, dosadno je jako biologija, radimo OKO i VID.
Citamo se kasnije.
jel vam pocelo izbacivat milku kad idete pisat poruku,
e pa ovo je stvarno jadno, sramota!!!
ja cekam mob da dode jucer ga posla vexx, ugl nije plastican
digitizer, nego staklen, jedan plus, al je zato krhak..
jel vam pocelo izbacivat milku kad idete pisat poruku,
e pa ovo je stvarno jadno, sramota!!!
ja cekam mob da dode jucer ga posla vexx, ugl nije plastican
digitizer, nego staklen, jedan plus, al je zato krhak..
meni ne, jer koristim Operu koja sa svojim url filterom ne prikazuje NIJEDNU reklamu ni na jednoj stranici. Pa čak niti te famozne pop-upove i ove između postova na BOL-u
meni ne, jer koristim Operu koja sa svojim url filterom ne prikazuje NIJEDNU reklamu ni na jednoj stranici. Pa čak niti te famozne pop-upove i ove između postova na BOL-u
nemam ni ja reklami u FF...
baš sam se neki dan čudio kad sam vidio SS foruma kolko reklami ima xD
meni izbacilo bilo onu milku praline
u obliku srca....
nemam ni ja reklami u FF...
baš sam se neki dan čudio kad sam vidio SS foruma kolko reklami ima xD
potpisujem, i napominjem Opera blokira bez add-onova
majku ti, crkel bum od posla.
Skidam prokleto velik patch za champion online ima 5119 mb, skoro 3 puta vece od samoga klijenta igre :(.
http://eskola.hfd.hr/natjecaj/
Ekipu ću razbiti kad uzmem fotić u ruke.
Vidim u školi se slika iPhoneom...
Sadašnja galerija: http://eskola.hfd.hr/natjecaj/grupaA/
Dobra večer svima...
Večer svima.
Večer svima.
i tebi, još što volim kada me optuže i onda nemogu dokazat/argumentirat
Možda je krivo citira?
Možda je krivo citira?
pa neka to popravi ili se ispriča
uostalom u zadnje vrijeme ima nešto protiv mene