LOCK!
Ajmo u Nespavalice!
malo si uranio
LOCK!
Cunt!
LOCK!
Ajmo u Nespavalice!
malo si uranio
LOCK!
Cunt!
LOCK!
Ajmo u Nespavalice!
malo si uranio
LOCK!
Cunt!
your mama !!!!
jutro...ebem ti školu...
jutro...ebem ti školu...
OD svih dana kada je možeš hebati, ti baš subotu uhvatio...
jutro...ebem ti školu...
a i ja isto :/
jutar, 3 vecer da nisam oko sklopia, osjecam
se odlicno toliko da cu ubit nekoga..
jutro...ebem ti školu...
ma vražja nadoknada
Dobro jutro!
Znate onaj osjećaj kada dobijete priliku da zaradite nekoliko stotina kuna ali vam roditelji ne dopuštaju?
Dobro jutro!
Znate onaj osjećaj kada dobijete priliku da zaradite nekoliko stotina kuna ali vam roditelji ne dopuštaju?
Nažalost znan
Dobro jutro!
Nažalost znan
A meni je još posao iz ''struke'', a poslije posla bih imao i večeru s pijankom included.
Dobro jutro!
deder, objasni??
Dobro jutro!
deder, objasni??
Ajd sad pazi, ide ovako: Danas nam u klub dolaze predstavnici reprezantacija raketnih i zrakoplovnih modelara Srbije, Slovenije, Slovačke, Poljske, Mađarske, Rumunjske... ugl. pola istočne Europe, i sada bih ja trebao prije toga osposobiti računalo i na njemu raditi, uglavnom u Office paketu. To mi je prilika da zaradim koju kunu, ali se roditelji jutros sjetili da me ipak nežele pustiti. A što je najgore poslije toga svega je predviđana večera s neograničenim količinama hrane i pića. Stvarno nije u redu od njih
vlasnik stranice se upravo registrirao na forum
wtf, pa ima onda neki razlog,
uh kako bi ja otpilia svoje...
Baš ulijeva povjerenje (krediti vodeČih ...), i kamata koja u Hrv. ne postoji...
Baš je pravi.
Baš ulijeva povjerenje (krediti vodeČih ...), i kamata koja u Hrv. ne postoji...
Baš je pravi.
ooooo doxy ne vidjeh te dugo
jel vama radi bitgamer?
wtf, pa ima onda neki razlog,
uh kako bi ja otpilia svoje...
ma profesorica iz kemije me mrzi, pa je njima napričala bajke i basne, svaki put kada se vrate sa primanja imaju drugu verziju priča i pričica. I naravno meni se u tome svemu nevjeruje niti riječ
jel vama radi bitgamer?
Ne
e jbga kad te nece, onda te nece...
Jutro svima...
Long time no write
e jbga kad te nece, onda te nece...
tak je!
Jutro narode. Sta se radi?
Jutro!
Danas prvi trening, al u dvorani, vani još snijeg pada
EDIT:Kako je nastao Bugov moto?
Pa ono:Bilo bi zgodno, ali nije potrebno.
Slika radija, a ispod piše skuter, slika nekog keramičkog anđela, a ispod neki ASUS uređaj,...
Dalje nisam htio gledat
Tu počnite čitati, presmiješni su
Tu počnite čitati, presmiješni su
http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-bolexa-molexa-bug-laba/htc-desire/53170.aspx?page=146&jumpto=1652704&sort=asc&view=flat
HAHAHAHA