?
AAA krivo
Moja tarantula :)
?
AAA krivo
Moja tarantula :)
Zašto?
Pa jednostavno se ljudi ne slažu sa tvojin mišljenjen... Argumentiraj ga ili tako nešto pa možda se i slože...
Uff bija bi red da i ja odem polagat :D Vozim od 15 godine (sveti Sinj i njihova policija koja radi na principu ko ima kakvu vezu :P ) pa bi vise i bija red da pocnem legalno vozit :P
Zašto?
Pa jednostavno se ljudi ne slažu sa tvojin mišljenjen... Argumentiraj ga ili tako nešto pa možda se i slože...
A dobro onda,neka stave windows 98,eto im,hahahaha
Ovdje je nešto čudno,dali mi TD-ove na poruku da je windows 7 dobar,a hvale windows 7 na sva usta
ma to vjerojatno zato jer si kao padobranac uletio malo obrazlozis svoje misljenje..
Ovdje je nešto čudno,dali mi TD-ove na poruku da je windows 7 dobar,a hvale windows 7 na sva usta
HAHA pogledaj moj post ispod citirano je
Hajde sad obriši te te TD-ove,ili ću reć moderatoru da obriše poruku
Please don't!
ma to vjerojatno zato jer si kao padobranac uletio malo obrazlozis svoje misljenje..
Nemogu,nemam windows 7,a i da hoću moram platiti orginal,pirata neću jer inačer u njima bude i crvi i virusa i svega
Oho već šestero,može cjeli forum da mi da TD na onaj post,ali MOJA CRNA TOČKA,NJIHOVA BJELA!
Opa pao i sedmi
Nemogu,nemam windows 7,a i da hoću moram platiti orginal,pirata neću jer inačer u njima bude i crvi i virusa i svega
Ne bude....to su priče, pola foruma koristi pirata pa nema problema sa virusima
Ma meni je draži XP,imam instaliranu samo temu windows 7 i rocket dock,meni dosta
http://idemonaeurosong.hr/video/nastupi/nastup-artemija-stanic
ajme majko mila... neka posluša netko pa nek mi kaže šta misli :/
Ma meni je draži XP,imam instaliranu samo temu windows 7 i rocket dock,meni dosta
ufff da ti je znat koliko propustas....
Jeli ovo dora?
DAMN, velikin slovima piše dora
Plus će propast s menom.. već naručio par domena
mati kažeš :D
ma dao sam mu već xD
mati kažeš :D
ma dao sam mu već xD
mislim da to ovaj put nije mato....
hehehehehe...opet onaj troll meni daje TD na svaku poruku, a i dalje ne shvaća da me boli kita za to :D
a budaleeee...
hehehehehe...opet onaj troll meni daje TD na svaku poruku, a i dalje ne shvaća da me boli kita za to :D
a budaleeee...
Ko?
Nije.. Mato je gmailovac.
Ako nađem link, stavit ću.
ma to ja više onako u prenesenom značenju kažem da je mato :D