Jesam danas, nisam zvao, našao sam da ima i kod mene u lokalnom dučanu, kao po 2500 Kn + igra :) , da definitivno ču mu uzet ili PS3 ili Wii + još nekaj od zlatnine tipa lančić.
Ali velika je razlika izmedju 1500kn i 2500kn.
Jesam danas, nisam zvao, našao sam da ima i kod mene u lokalnom dučanu, kao po 2500 Kn + igra :) , da definitivno ču mu uzet ili PS3 ili Wii + još nekaj od zlatnine tipa lančić.
Ali velika je razlika izmedju 1500kn i 2500kn.
čaj služi za okrepljivanje i smirenje....pa čak i za liječenje nekih bolesti
npr. čaj od mente služi za povećanje mentalne snage dakle živce tj. da se manje živciramo
npr. čaj od mente služi za povećanje mentalne snage dakle živce tj. da se manje živciramo
Evo meni je mam lakše, sad sam smiren i imam onaj blago teleći pogled prema monitoru
Sefe sritno sutra, nije uopce problem, jbga
mene jednom instruktro sheba, a drugi put
nisam vidia auto s desne strane, ugl gluposti...
Evo meni je mam lakše, sad sam smiren i imam onaj blago teleći pogled prema monitoru
Ja imam takav pogled kad popijem bocu rakije
Sefe sritno sutra, nije uopce problem, jbga
mene jednom instruktro sheba, a drugi put
nisam vidia auto s desne strane, ugl gluposti...
E moj Makicu... nikad srice nemas...
Šefe , koliko je para kod vas polaganje?
a ni ne triba mi srica kad je i do sad nisan ima...
3800 stranica spama
Sami ispit tj. voznja je 450, satovi 6150 i jos san zaboravia koliko je bila prva pomoc i ispit iz pravila...
3800 stranica spama
sto je pjesnik s time htio reci!!
Sami ispit tj. voznja je 450, satovi 6150 i jos san zaboravia koliko je bila prva pomoc i ispit iz pravila...
U nas je sad oko 1100 KM. Kad sam ja polagao bilo je 900, valjda recesija čini svoje...
3800 stranica spama
sto je pjesnik s time htio reci!!
Da mu je dosadno :(
Večer svima. @Šef želim ti puno sreće na polaganju ispita. Nemoj se bojat, budi hrabar i ne misli ništa, važno da dobro gledaj u prometu i znakove. Ja sam od prve prošao. Instruktor mi je rekao u šali " aj sjedni u autu i šminkaj se". Ja sam se nasmijao to je znak dobre volje. Držim ti figu da prođe a isto tako i za @Krešo91.
Za ispit iz vozačke znalo se dugo čekat. Meni je instruktor borio za mene da ja što prije završim u polaganju ispita i rekao da jedva da sam dobio slobodnomjesto. Jer puno ih ima na čekanju. Drži se i sretno!
U nas je sad oko 1100 KM. Kad sam ja polagao bilo je 900, valjda recesija čini svoje...
daj vama je duplo jeftinije nego nama
daj vama je duplo jeftinije nego nama
Nasi ce jos dizat... bar ovi u Zadru... to im je u planu...
Mitsi, daj baci oko na onu Uniwar temu ;)
Zna li tko kako staviti botove u C.S? Hebote, predosadno..
V..... Večer
1.6.
Ovdje je nešto čudno,dali mi TD-ove na poruku da je windows 7 dobar,a hvale windows 7 na sva usta
Ovdje je nešto čudno,dali mi TD-ove na poruku da je windows 7 dobar,a hvale windows 7 na sva usta
HAHA pogledaj moj post ispod citirano je
?
HAHA pogledaj moj post ispod citirano je
Hajde sad obriši te te TD-ove,ili ću reć moderatoru da obriše poruku