kako dobro :D imam dijamatni oklop kojem sam stavio damage -10000 i isto to za dijmantno oruđe i oružje :D sad nemogu krepati (osim ako 50 puta ne skočim s najviše točke) i nikad mi oruđa ne nestaju :D
ja sam sebi stavio na maksimum i niko mi nemože

kako dobro :D imam dijamatni oklop kojem sam stavio damage -10000 i isto to za dijmantno oruđe i oružje :D sad nemogu krepati (osim ako 50 puta ne skočim s najviše točke) i nikad mi oruđa ne nestaju :D
ja sam sebi stavio na maksimum i niko mi nemože
uu Danijele znaš onu kuću koju sam radio? na nju sam nadogradio gornji kat u staklu (bazen) i unutarnji bazen xD imam staklenik u koji upada voda s gornjeg kata :D
edit: idem jest'
kako skupiti lavu u kantu? i što raditi s lavom?
može se povezat...samo nikad to nisam radio pa nebi znao u detalje to objasnit
pogledaj malo o umrežavanju računala u LAN preko UTP kabela i naći ćeš svašta
Evo me.... A di se mogu nać nekoj temi za umrežavanje kabelom putem kompa na komp?
Napravi si neki kamin ili nešto kao moj Trash Master 9000
Čemu on služi?
može se povezat...samo nikad to nisam radio pa nebi znao u detalje to objasnit
pogledaj malo o umrežavanju računala u LAN preko UTP kabela i naći ćeš svašta
Evo me.... A di se mogu nać nekoj temi za umrežavanje kabelom putem kompa na komp?
test
3 | Je li radi? |
---|---|
11 | Očito ne radi |
Čemu on služi?
Za bacanje smeća....da ne moram izlazit van iz igre i onda bacat jednu po jednu grupu stvari sa INVedit........ovako samo bacim u kamin i ono izgori...a fino se čuje kad ubaciš nešto unutra i lijep je ukras vani
Čemu on služi?
Za bacanje smeća....da ne moram izlazit van iz igre i onda bacat jednu po jednu grupu stvari sa INVedit........ovako samo bacim u kamin i ono izgori...a fino se čuje kad ubaciš nešto unutra i lijep je ukras vani
Ja u Minecraftu imam neku sobu sa nepotrebnim stvarima
spam
Novi avaatar...
spam
ah dosadno mi je jbg
Novi avaatar...
Ma ličiš ko Mesić. hahahaha
Na kojoj stranici mogu uploadati word dokument, zna li tko ?
google docs možda?
Krešo može li se sredit neki coop u minecraftu? Da zajedno haram?
Neam pojma kako....pogledaj neki tutorial na Minecraft forumu...valjda ima neki način da napravimo neki server i onda se priključi neko na njega....nezz oće'l se moć napravit privatni server ili šta više....ali čujem od likova u Minecraft temi da su napravili svoj graditeljski server, ali oni pojedinačno drže servere......dakle neko drži jednom pa onda preuzme neko drugi i tako u krug ili po dogovoru
Ali meni se (zasad) neda igrat online....barem dok ne dođe verzija 1.3 ili dok mi ne dosadi single player
Neam pojma kako....pogledaj neki tutorial na Minecraft forumu...valjda ima neki način da napravimo neki server i onda se priključi neko na njega....nezz oće'l se moć napravit privatni server ili šta više....ali čujem od likova u Minecraft temi da su napravili svoj graditeljski server, ali oni pojedinačno drže servere......dakle neko drži jednom pa onda preuzme neko drugi i tako u krug ili po dogovoru
Ali meni se (zasad) neda igrat online....barem dok ne dođe verzija 1.3 ili dok mi ne dosadi single player
Ma ja bih onako, rundu da koljemo zombije i to
Gradnja u dvoje mi nema smisla
Volio bih coop zombije jer mi je super to tamanit, umjesto da bježiš napraviš si zaklon
sad sam 3 razred srednje škole i već neko vrijeme razmišljam šta da radim dok završim 4 raz...sad definitivno znam...prvo vojni rok dobrovoljni obavit...a nakon toga ako mi ponude mjesto u vojski odlićno a ako ne onda na policijsku akademiju
Ma ja bih onako, rundu da koljemo zombije i to
Gradnja u dvoje mi nema smisla
Volio bih coop zombije jer mi je super to tamanit, umjesto da bježiš napraviš si zaklon
Vidjet ću jednog dana ovaj tjedan pa da rokamo malo co-op
Bolje rokat pig-zobije....oni iz Nether-a....udariš jednog odma cijela horda na tebe
Zašto uvijek kada vidim nekog tko ima AMD majicu sažalim se nad njim
Zašto uvijek kada vidim nekog tko ima AMD majicu sažalim se nad njim
zato ško si:
2 | ćudak |
---|---|
2 | imaš pravi hardware |
Č, ne Ć
Č, ne Ć
ne koristim
Evo da i ja oprobam anketu...
Koliko puta dnevno drka*e
1 | 0 |
---|---|
0 | 1 |
0 | 2 |
2 | 3 |
4 | 4+ |
Vecer momci............................
Sta mislite jel ovo Windows 7.....................
nije
Vecer momci............................
Sta mislite jel ovo Windows 7.....................
Večer
Nije, to je Windows 7 transformation pack....samo što nemaš iconizer za one taskbar ikonice