Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.318.456
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
17 godina
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
F1-IVO kaže...
toxic kaže...

Malo sam ljut na bugove forumaše trenutno... inace odgovre svi u roku odmah a sad bas kad mi je hitno niko nis..

ugl ovdje sigurno ima neko voljan pomoci posto je faking hitno

molim preporuku sluska za pc gaming i "ne gaming" do cca 350kn +/- 10kn

u linksu ih uzimam ostal sam bez speedlink meduza trenutno pa mi treba za veceras i slijedecih 2-3 tjedna dok ove ne dodu sa popravka..

help me pls..or i will cry

Frend ima ovo i kaže da je prezadovoljan:

http://www.links.hr/index.php?naziv=Slu%9Aalice+STEELSERIES+Siberia&option=artikl&id_kategorija=10050654&id_artikl=100.506.259

jel imaju mic?

17 godina
neaktivan
Da... ja sam zafrko... annexB ti ne treba ako nemaš ISDN...

Ako pak imaš ISDN, annexB ti je potreban...

Samo annexA je za običan ADSL...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
17 godina
DamageHigh kaže...

Pozdrav ljudi, evo jedno brzinsko pitanje..

Treba li mi AnnexB modem u router-u? Inače operator je t-com..

Dakle, da li moram uzeti ovo ili može i ovo?

ja ti imam gotovo nekoristeni

linksys wag200g annexb adsl2+  mozes ga bezicno i zicno spojit.. ima garanciju do 11 mjeseca slijedece godine u hgpsotu dam ti ga za 200kn

ako ti treba za adsl odlican je

ali recimo njegova mana je to sta nemozes imat u isto vrijeme adsl i maxtv nema 2 odvojena pvc-a

http://kios99.com/images/linksys/linksys_wag200g_02.jpg

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.10.2010 18:25 (toxic).
16 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

steeelseries siberia nemaju mic...v2 ima ali ove ne.

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm. KTM <3 Husky <3
17 godina
neaktivan
toxic kaže...

jel imaju mic?

Mislim da da na kabelu (sad sam ga zvao da ga baš pitam al se ne javlja).

http://lanoc.org/review/hardware/sound/1820-steel-series-siberia-full-size-headset

World Championships: 7, GP started: 265, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,415
16 godina

al vrhunske su ove siberia...

gleda sam par review-a stvarno

mocne

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
17 godina
F1-IVO kaže...
toxic kaže...

jel imaju mic?

Mislim da da na kabelu (sad sam ga zvao da ga baš pitam al se ne javlja).

http://lanoc.org/review/hardware/sound/1820-steel-series-siberia-full-size-headset

aj provjeri ak mozes, i jel su usb ili se mogu spojit i sa 3.5mm

17 godina
neaktivan
toxic kaže...

aj provjeri ak mozes, i jel su usb ili se mogu spojit i sa 3.5mm

Sad ću ga na kućni zvat.

Ovdje na slici imaju:

http://www.xsreviews.co.uk/reviews/headsets/steelseries-siberia/4/

Nisu usb.

World Championships: 7, GP started: 265, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,415
15 godina
neaktivan

bok svima...daj molim te ko je vidio kupovat slušalice za 500kn...hello....kupiš si one sonijeve što se zakače iza uha uho ti se navikne a slušalice odlične...i etoga...kad ti već trebaju manje od mjesec dana....

:)

Danas sam dobre volje pa sve častim !!

Sami birajte!

žuja je zakon žuja je zakon
smirnoff smirnoff
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.10.2010 18:34 (Zurka-fy).
17 godina
neaktivan
Tko hoce nek kupuje... ja znam da imam 500 kuna viska da bih radje bacio to na hostanje i dizajn jednog od projekta koji bi mi mozebitno mogao donijeti neke novce kroz neko vrijeme...
17 godina
EnlightenedPhoenix kaže...
Tko hoce nek kupuje... ja znam da imam 500 kuna viska da bih radje bacio to na hostanje i dizajn jednog od projekta koji bi mi mozebitno mogao donijeti neke novce kroz neko vrijeme...

heh nije 500kn nego 350kn... razlika je u 150kn

a popusit cu izmedu 50-80kn sta nije strasno...

15 godina
neaktivan
toxic kaže...

moje mišljenje:tebi možda nije strašno....blago tebi ja sad krpim za mob novi skupila punih 5 kn...hh xd

17 godina
Zurka-fy kaže...
toxic kaže...

moje mišljenje:tebi možda nije strašno....blago tebi ja sad krpim za mob novi skupila punih 5 kn...hh xd

pa gle svi mi grcamo u problemima bar oni koji rade.. al za tih 50 - 80k necu propast.. a slusalice mi trebaju

imam jedne in ear sluske al su neudobne boli me uho od nih a treba mi. em kad sam za kompom em kad sam za telkom kasno navecer da ne probudim dragu, sa obzirom da nemogu gledat tv kad je stisan

16 godina
neaktivan

E dajte i mene zanimaju te steelseries siberia, koliko sam shvatio postvoje 3 verzije:

1) to je ona iz linksa za 350kn i to su samo headphones znaci bez mikrofona na 3.5 

2) verzija 2 sa mikrofonom koji nije na slisalicama nego se posebno nekam zakaci i te su na USB i kostaju vidio sam negdje 680kn sto je previse i nema ih u hrvatskoj.

3) ta verzija je ko i gore sa mic samo sto su 3.5 (takve ima mentalist) ali neznam kolko kostaju i nigdje ih nema isto za kupiti

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm. KTM <3 Husky <3
17 godina
neaktivan
toxic kaže...

hosting za 4 mjeseca + .com domena + jos mi ostane i love za dizajn... :) to je sto mozes s 350kn :)

ma nitko ne prigovara... samo kazem sto bih ja napravio...

17 godina
luka_cro kaže...

E dajte i mene zanimaju te steelseries siberia, koliko sam shvatio postvoje 3 verzije:

1) to je ona iz linksa za 350kn i to su samo headphones znaci bez mikrofona na 3.5 

2) verzija 2 sa mikrofonom koji nije na slisalicama nego se posebno nekam zakaci i te su na USB i kostaju vidio sam negdje 680kn sto je previse i nema ih u hrvatskoj.

3) ta verzija je ko i gore sa mic samo sto su 3.5 (takve ima mentalist) ali neznam kolko kostaju i nigdje ih nema isto za kupiti

zvao sam links nemaju ove mica uopce samo su sluske. tak da te odpadaju teze ih je prodat kasnije..

17 godina
toxic kaže...

hosting za 4 mjeseca + .com domena + jos mi ostane i love za dizajn... :) to je sto mozes s 350kn :)

ma nitko ne prigovara... samo kazem sto bih ja napravio...

100 ljudi 100 cudi...

16 godina
neaktivan

Evo u protisu ima ove http://www.protis.hr/products/details/slusalice-steelseries-siberia-v2-fullsize-usb-w/34449

al te su preskupe jer su na usb, znaci trazimo takve ali na 3.5

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.10.2010 18:43 (luka_cro).
16 godina

a slusaj odi na ebay i pogledaj...

nade se zas te pare, dobre sluse

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
17 godina
luka_cro kaže...

Evo u protisu ima ove http://www.protis.hr/products/details/slusalice-steelseries-siberia-v2-fullsize-usb-w/34449

al te su preskupe jer su na usb, znaci trazimo takve ali na 3.5

Heh to gledas za sebe ili?

jer odmah me cjena ne zanima

kao sta rekoh cekam ove da mi dodu iz popravka a to ce trajat dost. pa u meduvremnu da imam druge koje cu prodat kada dodu "stare" sa popravka

17 godina
Makić kaže...

a slusaj odi na ebay i pogledaj...

nade se zas te pare, dobre sluse

dobro zboris..

ali posto meni to treba u roku dan dva.. onda ebay odpada jer njih trebam cekat izmedu 10-20 radnih dana..

17 godina
neaktivan
toxic kaže...

A bem ga gluhog. Napokon sam ga dobio. Nema on onaj model gore nego neki sa usb-om (vjerojatno ona v2 serija).

A ovako nešto?

http://www.links.hr/index.php?naziv=Slu%9Aalice+PLANTRONICS+GameCom+377%2C+multimedia&option=artikl&id_kategorija=10050630&id_artikl=100.506.176

17 godina
F1-IVO kaže...

IVO - pogledaj mail.

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
16 godina
neaktivan

Pih ljudi koji antivirus da stavim na PC :D imam MBAM i SAS što se toga tiče :) Koji mi je antivirus lagan za instalirati (da nemoram puno po postavkama prčkati) kada sam imao avast ovaj mi ga je kofigurirao pola sata :)

17 godina
F1-IVO kaže...
toxic kaže...

A bem ga gluhog. Napokon sam ga dobio. Nema on onaj model gore nego neki sa usb-om (vjerojatno ona v2 serija).

A ovako nešto?

http://www.links.hr/index.php?naziv=Slu%9Aalice+PLANTRONICS+GameCom+377%2C+multimedia&option=artikl&id_kategorija=10050630&id_artikl=100.506.176

da sad se samo dvoumim

te gamecom ili logitech g330

cuo sam da logitechove su jako lagane i mozes ih imat dost dugo na glavi a i trazene su, ovi gajmeri pate na te sluske pa bi ih mozda lakse prodo kasnije..

17 godina
neaktivan
Batista kaže...

IVO - pogledaj mail.

Jel mi opet šalješ ljubavna pisma?Cool

17 godina
xDinichx kaže...

Pih ljudi koji antivirus da stavim na PC :D imam MBAM i SAS što se toga tiče :) Koji mi je antivirus lagan za instalirati (da nemoram puno po postavkama prčkati) kada sam imao avast ovaj mi ga je kofigurirao pola sata :)

avira..

16 godina
neaktivan
toxic kaže...
xDinichx kaže...

avira..

Ajd' čuo sam da je dobra :) a inače čuo sam da neke reklame iskaču stalno :)

17 godina
xDinichx kaže...
toxic kaže...
xDinichx kaže...

avira..

Ajd' čuo sam da je dobra :) a inače čuo sam da neke reklame iskaču stalno :)

jedino kad se updejta pa ti automatski prebaci na njihovu stranici ali mislim da postoji opcija da se to izbjegne...

17 godina
neaktivan
Batista kaže...

IVO - pogledaj mail.

Imam i to bijeli baš:)

toxic kaže...
da sad se samo dvoumim

te gamecom ili logitech g330

cuo sam da logitechove su jako lagane i mozes ih imat dost dugo na glavi a i trazene su, ovi gajmeri pate na te sluske pa bi ih mozda lakse prodo kasnije..

Onda uzmi Logitechove jer ionako ih nećeš dugo imat a kako kažeš da se gaymeri pale na njih pa ćeš ih lakše utopit:)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice