Previše, definitivno. Pa i T220 sa svojih 1680x1050 je veci.
Da, znam..imam tog T220.
Bi li slika bila dobra da smanjim na 1680x1050..jer su to ipak samo 22"?
Da, znam..imam tog T220.
Da, znam..imam tog T220.
TN Matrica = Sve ispod nativne je znamo kakvo... Razmuljano.
ja imam 17.godina pa sam zaista normalan, ali zaista
To si ti samo tak mislis... Imas Robi-ev sindrom...
samo se smiješim na ovo ..
Vidim da nisi htel nist komentirat :)
Mudrija stara :P
TN Matrica = Sve ispod nativne je znamo kakvo... Razmuljano.
A bullshit.
Tražim neku 22" zamjenu za ovaj T220HD..a rijetko koji više ima 1680x1050 rez. :S
A bullshit.
Tražim neku 22" zamjenu za ovaj T220HD..a rijetko koji više ima 1680x1050 rez. :S
Nevidim nikakvu potrebu za mjenjanjem vrlo solidnog T220...
Osim naravno nevjerovatno mocnog P2770H...:D
Vidim da nisi htel nist komentirat :)
Mudrija stara :P
smajli ne košta ništa
Odo malo igrat PoP: Warior Within
Navratim u nespavalice kasnije
I'm back
Jbt igra ima grešku za greškom....I don't like it anymore -.-"" ....ma kud sam ju skidao...đabe potrošio 4 GB prometa na nju aj hebe mi se imam FLAT
smajli ne košta ništa
E Robi, Robi... Si naucil pripremit fish ?
Nevidim nikakvu potrebu za mjenjanjem vrlo solidnog T220...
Osim naravno nevjerovatno mocnog P2770H...:D
Pošto ima DVB-T selim ga na drugi komp koji je bliži kabelu od vanjske antene tako da mogu katkad pogledat nešto na njemu.
A P2770HD..27" i 1920x1080. Kakva je to kombinacija? Obrnuto proporcionalno nego kod onog LG-a sa 22" i 1680x1050. lol
smajli ne košta ništa
E Robi, Robi... Si naucil pripremit fish ?
naravno, kada dolaziš?
I ja odnedavno imam FLAT al ne skidam igre baš.Jeino što sam skinio je Fable:The Lost Chapters.Ako imalo voliš RPG, skini si i uživaj
A P2770HD..27" i 1920x1080. Kakva je to kombinacija? Obrnuto proporcionalno nego kod onog LG-a sa 22" i 1680x1050. lol
Bolje nepitaj. Trebas vidjeti i gledati kako je mocno.
naravno, kada dolaziš?
Ovu godinu nista... Sljedece ljeto, al onda ostajes s nama ta 3 dana.
Bolje nepitaj. Trebas vidjeti i gledati kako je mocno.
Već jesam.(pitao)
Da je oko 2500kn bio bi odlična kupnja..a ovako, 3000kn..ipak malo previše za nešto što nije ni veliko ni malo.
Play Station 3 je napkon pao.
Jailbreakan je napokon. Piratske verzije su na putu,
http://www.bug.hr/vijesti/playstation-3-pokleknuo/103709.aspx
Ovu godinu nista... Sljedece ljeto, al onda ostajes s nama ta 3 dana.
ili vi s nama ne brini do ljeta ćemo napecati firških šarana, ili buš ih ti upecal?
Jel suspendirani forumas moze slat i primat PP ?
I ja odnedavno imam FLAT al ne skidam igre baš.Jeino što sam skinio je Fable:The Lost Chapters.Ako imalo voliš RPG, skini si i uživaj
Baš si razmišljam neki dobar RPG si skinut...vidjet ću kakva je na ovim kritičarskim stranicama (Metacritic i Gamerankings) i pokoji gameplay video....a dotad ću ja malo uživat u mom najdražem naslovu (opet)
Ne.
ili vi s nama ne brini do ljeta ćemo napecati firških šarana, ili buš ih ti upecal?
Ne budem ja, moj rodjo bi mogel. Mi smo bili tamo na starom toku Drave pa smo drek ulovili. Doduse vise je bilo zaje.bancije nego ribolova...
Ne.
Niti primat ?
Već jesam.(pitao)
Da je oko 2500kn bio bi odlična kupnja..a ovako, 3000kn..ipak malo previše za nešto što nije ni veliko ni malo.
Imaš koga u srbij, tamo je taman oko 2500kn.
8% pdv je kod njih, daleko manje cjene.
Ne.
Niti primat ?
može primat al ih nemože vidjet
Niti primat ?
Mislim da se može primat. Znam situaciju kad je pirat bio suspendiran zbog mafia 2 crackove pa kaže da je primao brdo pp-ova, ali nije mogao odgovorit.
Ljudi jel' vas ikada uhvati onaj osjećaj da vam je potpuno svejedno što će se desiti idući dan, da vam je najradije da sve ode k vragu, jednostavno izgubite volju za životom? :deprimiran:
Imaš koga u srbij, tamo je taman oko 2500kn.
8% pdv je kod njih, daleko manje cjene.
Nope.
Meni je previše 27" za komp..jer je monitor ~1m od mene udaljen.
Ne budem ja, moj rodjo bi mogel. Mi smo bili tamo na starom toku Drave pa smo drek ulovili. Doduse vise je bilo zaje.bancije nego ribolova...
budemo upecali kojega ne brini
a mogli bi nabaciti kojega i na rašlje
Ljudi jel' vas ikada uhvati onaj osjećaj da vam je potpuno svejedno što će se desiti idući dan, da vam je najradije da sve ode k vragu, jednostavno izgubite volju za životom? :deprimiran:
par puta nažalost....neželim takav osjećaj nikom onda ti svakakve gluposti padnu na um
koji ti je ivane? oni dani u mjesecu?