OK..TNX...
BTW PP
OK..TNX...
BTW PP
Žao mi je. Novi zakon. Svatko ispod 95god nema za njega alkohola. Zato ste osuđeni na:
E o tome ja pricam. I kad ti takav dode na forum pametovat o necemu, jasno je da te stvar frustrira.
Na forumu je još gore. Tu ih nitko ne vidi pa se tu iskaljuju.
Mlijekeco bi si spil,al me potjera ondak.Zato si bum spil iz bačvice,a ti si popi mlijekeco za spavanje...
Ne pijem mlijeko. Povraćam ga.
Ovakvi postovi znaju biti prilično uvredljivi tinejdžerima poput mene jer takvim izjavama ispada da smo prilično glupi, nezrelog razmišljanja (ne brini, možda je tako, no nismo ni mi glupi, znamo i mi koju pametnu prozboriti), a nismo. Znamo zaključivati u većini slučajeva i imamo svoje "JA". Stoga mislim da takvih komentara treba biti manje. Kasnije ćemo mi govoriti tebi kad budemo tvojih godina (i ostalima) što vi tako stari djeduskare radite na forumu još (ako bude postojao) pa ćete se zamisliti (da li ćete?) iako je u ovom slučaju suprotno.
Nepotrebno filozofiranje koje je ujedno i pasivan napad na ostale forumaše.
Ko te dira, ko te oće? Aj se učlani u udrugu B.A.B.E, one se isto uvijek osjećaju uvrijeđene i napadnute. :D
Napokon se stvara atmosfera BIRTIJE!
Joj ajd ne seruckaj, ja sam samo napisao onako kako ispada i svoje mišljenje odmah netko mora bla bla sra* kvake.
Weky je objasnio na sto je mislio i sve 5.
Opet provalnici u Nespavalice
o čemu vi pričate ?
objasnite mi situaciju
o čemu vi pričate ?
objasnite mi situaciju
Citaj od pocetka ove stranice i sve će biti jasno. :) Weky je bio napisao da ima neozibljnih i da je većina balavaca na forumu i to je jasno ali nikada nitko kad god tako nešto napiše ne spomene da nisu svi takvi tinejdžeri da ima i "normalnih" nego se uvijek protiv nas priča. Pa koliko samo ima neozbiljnih a 20+ godina imaju? Ugl. eod sve je rečeno.
Ne pijem mlijeko. Povraćam ga.
Aha... Jos kad bi bilo mlijeka u onakvim lijepim ambalazama :)
dobro veće....tek je 3 dan škole a već mi je dost
ja imam 17.godina pa sam zaista normalan, ali zaista
Je... Pa da ne sudjelujem na forumu ? Bilo bi vam dosadno :)
Da nema tebe, roby-a, torente-a Nello, forum bi bio prilično zasut djecom i njihovim igricama u pjesku.
ja imam 17.godina pa sam zaista normalan, ali zaista
To si ti samo tak mislis... Imas Robi-ev sindrom...
ja najviše mrzim tvrdoglave ljude.. Primjerice kada cili forum jednom liku govori da je hd 4870 brži od 5770, a on tvrdoglavo nije, 5770 je bolji, brži i šta ja znam. Eto takve situacije nevolim
@batista pa nisam ništa krivo napravia..
Krešo koštaš me 13kn i 8lipica
Ni manje ni više :P
Zakon...hehehe dvije kave
ja najviše mrzim tvrdoglave ljude.. Primjerice kada cili forum jednom liku govori da je hd 4870 brži od 5770, a on tvrdoglavo nije, 5770 je bolji, brži i šta ja znam. Eto takve situacije nevolim
Da i to, a još više kad netko rekne "nvidiot!" fanboy!!
Takve mi stvari idu na zivce...
Neopravdano hvaljenje jedne kompanije isto.
Zakon...hehehe dvije kave
:)
Idem se odmorit vidimo se ;)
Ma nist se ti ne sekiraj, vidjet ces kak ce se zabac aktivirat :)
Kumica kaže...
Tak je!!!
Ma nist se ti ne sekiraj, vidjet ces kak ce se zabac aktivirat :)
protiv mene ili?? nekužim... kako će se zabac aktivirat??
Ili AV-a.To me živcira.Ja oduvijek znam da nema savršenog softvera niti će ga ikada biti
protiv mene ili?? nekužim... kako će se zabac aktivirat??
Samo cekaj, nist u vezi tebe.
Jel valja ovošta? I jel 1920x1080 previše za 22"?
Previše, definitivno. Pa i T220 sa svojih 1680x1050 je veci.
dobro veće....tek je 3 dan škole a već mi je dost
i meni
Koji je najbolji antivirus na svijetu? Intel vs AMD? ATI.. sorry AMD vs Nvidia?? takva pitanja me živciraju
ps. najjače mi je kada sam jednog lika pita koji procesor ima? kad on odgovori ja ti toga nemam
Odo malo igrat PoP: Warior Within
Navratim u nespavalice kasnije
Koji je najbolji antivirus na svijetu? Intel vs AMD? ATI.. sorry AMD vs Nvidia?? takva pitanja me živciraju
ps. najjače mi je kada sam jednog lika pita koji procesor ima? kad on odgovori ja ti toga nemam
A zaboravljaju napisati "po vama"