A nečeš da isprobati kao test? Ma svi soko imaju drukčiji miris ili ima osječaj da je od kemikalije a ne od kojih pravi voća napune u bocama!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da, za moju RTSopediju,već je dugo neaktivna
BTW,ako nekoga zanima Last.fm,otvorio sam temu
Aj sad ću nešta iskemijat
Biraj RA 2 ili Army Men RTS
jel tko zna kako se zove ovo kuciste
http://www.bug.hr/_cache/2b6b1151a5044e447feea45992da1d8e.jpg
Haha,Krešo.Čemu onaj hvala?
Tnx,haha
Napravit ću si profil, dodat ću te

Da, za moju RTSopediju,već je dugo neaktivna
BTW,ako nekoga zanima Last.fm,otvorio sam temu
Aj sad ću nešta iskemijat
Biraj RA 2 ili Army Men RTS
Oboje
Šalim se,sam izaberi za ono što misliš da ćeš dobit više hvala
jel tko zna kako se zove ovo kuciste
http://www.bug.hr/_cache/2b6b1151a5044e447feea45992da1d8e.jpg
Antec twelve hundred
Ja sam nešt malo gledao....a jesi gledao onu kad su prepolovili auto sa tonom termita
Da , ja jesam ali emisija se zove Razbijači mitova. Istina s colom bolje opere mašinu ko nova, jer skida masnoće i prljavštine.

doma sam yea
Šta mislite,bili bilo bolje da umjesto zvjezdica imamo statuse za ono u čemu smo dobri?Npr.,ako Batista(primjer) ima najeći broj hvala zarađenih u temama iz hardverskog dijela da onda ima status "Hardveraš" ili slično.Samo neznam koliko bi administratorima to bilo teško.Jedan status za svaki forum
evo dobio pol zvjezdice, kasnije vas pocastim, nece da mi slike uploada

Jel probao tko moj tut : http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-mrezne-teme/vodic-static-ip-port-forward-gigaset-sx763/63510.aspx
Nisam vidio.Al bilo bi puno bolje nego zvjezdice
Ja sam nešt malo gledao....a jesi gledao onu kad su prepolovili auto sa tonom termita
Nisam gledal tu emisiju, no s obzirom na sastav cole to nije nit cudno to se zna odavno vec ali se to smece ipak pije no ne pija ga onaj koji zna kaj valja sigurno.
Šta mislite,bili bilo bolje da umjesto zvjezdica imamo statuse za ono u čemu smo dobri?Npr.,ako Batista(primjer) ima najeći broj hvala zarađenih u temama iz hardverskog dijela da onda ima status "Hardveraš" ili slično.Samo neznam koliko bi administratorima to bilo teško.Jedan status za svaki forum
A kak ce se onda zvat onaj koja zna sve po malo, posvuduš ili posvuduša ak je cura.
nello vidim da si stasao u pravog spamera
čestitam
Opa! Zar ja? Ma nisam spamer ali sam samo šaljivac. Evo sredio sam komp. Vidjet ću jer sve ok ako se nebu pojavilo.... Si vidio moju post : http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/akcija-pomoci-siromasnijima-sklopu-bug-foruma/10615.aspx?page=8&jumpto=1160164&sort=asc&view=flat . Tko ga zanima nek javi....
A kak ce se onda zvat onaj koja zna sve po malo, posvuduš ili posvuduša ak je cura.
Tamo gdje ima najveći broj hvala
Nitko nije probao
Nitko nije probao
Kako ću probat kad imam Speedtouch!Al ako danas budem išao prijatelju,možda mu npravim to.Kolko je zapravno sigurna statička IP adresa?
Tamo gdje ima najveći broj hvala
ja mislim da je bolje da ostave zvjezdice pa da u profilu vidiš koliko hvala ima u svim područjima
ili gdje ima najveći postotak
također nebi bilo loše da vrate ukupan broj postova
Nitko nije probao
Kako ću probat kad imam Speedtouch!Al ako danas budem išao prijatelju,možda mu npravim to.Kolko je zapravno sigurna statička IP adresa?
ovo je lokalna statička ip adresa, ne WAN adresa
ona služi samo za port forward, tebi se i dalje one ip adrese od tcoma mijenjaju
ona služi samo za port forward, tebi se i dalje one ip adrese od tcoma mijenjaju
Aha,napravit ću prijatelju danas ako budem išao kod njega.Neki dan sam mu probao forwardat port al nije htjelo
Za one koji nisu vidjeli KLIK
Aj malo podržite dok tema ne živne ....a jesam odabrao dan kad ću otvorit temu...baš na državni praznik
Jel pišeš ti?
Podržao bi ja da radim to ali ne
nije drugi nego 4-ti samo za informaciju ako si zaboravio
LUXX, ovo mi je drugi account, imao sam 1, i ovo mi je 2., nijedan više.