- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Po pitanju zaštite mreže to mi je pola sata provaljivanja i ja sam unutra.Sutra ujutro ću napraviti pa postat slike.
Dobro onda kad napraviš javi .
Neću javit nego ću postat slike.
P.S. Staviti ću 20metara kabela.Neću 20 nego ću staviti onoliko koliko bude dovoljno do PCa.
Jaoo koji šupci..treba ukinut sve te hrvatske nogometne klubove i lige...samo pare muzu, a niko igrat ne zna..
zna jos neko kako se nokie otkljucavaju?
Neću javit nego ću postat slike.
P.S. Staviti ću 20metara kabela.Neću 20 nego ću staviti onoliko koliko bude dovoljno do PCa.
Mato briga me kako ćeš raditi stavi koliko ti treba i gotova stvar.
Šta je spameri, di ste???
evo vidiš neka okrugla žuta qovna stavljaju već 3 str...
Neka nova lica, neke druge ekipe, e moj Makiću kad smo mi spamali u svih 16 ovdi, a? a mene sad nema, nema se vrimena između treninga...
Neka nova lica, neke druge ekipe, e moj Makiću kad smo mi spamali u svih 16 ovdi, a? a mene sad nema, nema se vrimena između treninga...
eee, da još su oni mladi...
a tek nespavalice, sa 30 str, san krenia
u to vrime je bila ekipa od nas 6-7 i spamalo
se čak smo se tukli ko će zatvorit ujutro...
lipa vrimena
eee, da još su oni mladi...
a tek nespavalice, sa 30 str, san krenia
u to vrime je bila ekipa od nas 6-7 i spamalo
se čak smo se tukli ko će zatvorit ujutro...
lipa vrimena
auf, nespavalice, da,da, to je bilo to, to su bili dani
Jel bi bilo ovo postolje dolje sa slike dobro za antenu? Ovo gore što je nagnuto što se vidi šaraf se može micat na sve strane.To je max razvučeno.
Jeste samo ćeš je morati pričvrstiti .
Jel bi bilo ovo postolje dolje sa slike dobro za antenu? Ovo gore što je nagnuto što se vidi šaraf se može micat na sve strane.To je max razvučeno.
Ako staviš antenu od nekih 20 dbi max imat ćeš dobar signal u krugu od oko 250 m

Jeste samo ćeš je morati pričvrstiti .
Ma za pričvrstit nije problem,ima još pun K dodatak kojih je došlo za pričvrščivanje za tlo i šarafanje fotoaparata....oko 300kn je koštalo.
P.S. Jel bi bilo dobro ugradit motor na to i onda kada je signal sve slabiji i slabiji ti okrečeš? mislim uzet stari joystick od PS1 pa onim gljivama okretat tj.rotirat antenu.
Ako staviš antenu od nekih 20 dbi max imat ćeš dobar signal u krugu od oko 250 m
A kako da povisujem DBIe?