Ma mobitel je(bar po meni) odličan, inače volim Apple
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja mislim da HTC ima bolje mobitele od Apple
đeste zvezdaši
pozdrav momče!

Vjerojatno ću pričekat kraj lita...

Ma mobitel je(bar po meni) odličan, inače volim Apple
Da se razumijemo, ja nemam ništa protiv njihovih proizvoda ali jednostavno nisam očaran njima. Mobitel inače koristim samo za pozive i poruke. Za sve ostalo tu je Mastercard...ovaj računalo.
Toliko o iPhone-ovom "neprobojnom" staklu..=)

Dobar dan.Čestitike onima koji su dobili zvjezdice.Naravno znam da će biti nekih koji će uprti prstom u neke da nisu zaslužili zvjezdice,ali tako će to biti uvijek.Ja za Ramboxa mogu reći da je zaslužio.Meni je nekoliko puta pomogao oko kompa i sa savjetom i sa djelom.HVALA RAMBOX!Možda postane i moderator pa ćemo imati protekcije.Kao što su rekli i za papu kad je umro"sad imamo nekog bliže bogu koji će se zauzeti za nas"
jako mi se svđa ona htc čežnja, piplo bi cijeli dan na poslu preko njegovog osa,a tek wifi.
samo treba se zavalit sa opakom tarifom na dvije godine i još dodat šuške poprilično.
zavidim sretnicima što piplaju na njemu.
edit:
ja nisam zaslužio,priznam. ja i seneka da smo slični...smiješno.
Ne kuzim zakaj uopce koriste staklo kaj si nisu mogli bolje priustit za izradu, kad je tu Lexan ili baš Polycarbonate koji se koristi na suncanim i sportskim naocalama i ko kokpit-staklo na F-16 recimo u borbenim avionima. Opticki je odlicnih svojstava cim se koristi za naocale i Avione, a slomit ga nemres nikak na normalan i nenormalan nacin koji se ne racuna na mobacima.
Dobar dan.Čestitike onima koji su dobili zvjezdice.Naravno znam da će biti nekih koji će uprti prstom u neke da nisu zaslužili zvjezdice,ali tako će to biti uvijek.Ja za Ramboxa mogu reći da je zaslužio.Meni je nekoliko puta pomogao oko kompa i sa savjetom i sa djelom.HVALA RAMBOX!Možda postane i moderator pa ćemo imati protekcije.Kao što su rekli i za papu kad je umro"sad imamo nekog bliže bogu koji će se zauzeti za nas"
Ja sam zaslužio
Ma šalim se,i ja bih htio pohvalit jer je jedan od najbolljih ovdje i čudo što JOŠ nije dobio moderatorsko pravo.
Vidiš takve debilne izjave me odmah razljute, lol pa tko je rekao da je neprobojno? Pa i čelik je probojan, ali tek kod određene granice, lolololol, LOL, jednostavno, aparat je nešto savršeno, ili ajd da ne pretjerujem, najbliže savršenstvu
@ Rambox - težina čovječe, težina, pa da nešto takvo urade, iPhone bi bio poznat po još nečemu - kao najteži smartphone današnjice lol
WTF?Stalno me izbacuje s foruma!!!Nedostupne stranice pa me odjavi.Tako već par puta!
Jel vama tako?
opet je server na pelinkovcu.
P.S. Forum zayebaje...

Ja sam zaslužio
Ma šalim se,i ja bih htio pohvalit jer je jedan od najbolljih ovdje i čudo što JOŠ nije dobio moderatorsko pravo.
Moderatorsko pravo kaj to znaci zapravo, prvo ti se to treba ponudit pa ak prihvatis ok a vec sam rekel par puta tu da to mene ne zanima uopce pa nema frke.
Sad kad nešto opet mjenjaju sa zvjezdicama!Ja bi volio da nas sve sruše na 0 petokraka ili da ih ukinu
Moderatorsko pravo kaj to znaci zapravo, prvo ti se to treba ponudit pa ak prihvatis ok a vec sam rekel par puta tu da to mene ne zanima uopce pa nema frke.
Pošteno da to kažeš,ak te budu pitali preusmjeri ih menišala
P.S. Forum zayebaje...
Tu se varaš......, no to govore oni koje takvo nešto ne zanima, evo mene ne zanima Nokia ili SE, pa sasvim sigurno neću reći da je smeće ili pljuvati po njima
Vidiš takve debilne izjave me odmah razljute, lol pa tko je rekao da je neprobojno? Pa i čelik je probojan, ali tek kod određene granice, lolololol, LOL, jednostavno, aparat je nešto savršeno, ili ajd da ne pretjerujem, najbliže savršenstvu
@ Rambox - težina čovječe, težina, pa da nešto takvo urade, iPhone bi bio poznat po još nečemu - kao najteži smartphone današnjice lol
Ma jok koja tezina, pa Polycarbonate materijali ovi koji se koriste kod optickih potreba su 50% laksi od stakla cijena je tu problem.
ramboxa moderatorstvo ne zanima. Paola također. Ostaje još 10ak ljudi ispred mene... Postat ću moderator pa makar čekao 10 godina... :D

Bah...ne kopčaš ti ništa..
iPhone je daleko od savršenstva, iako po meni jedan od 2 najbolja moba današnjice.
_____
Šefe od kad ti koristiš punu inačicu foruma na mobu?
ramboxa moderatorstvo ne zanima. Paola također. Ostaje još 10ak ljudi ispred mene... Postat ću moderator pa makar čekao 10 godina... :D
Ako meni dopiz...predložit ću te za zamjenu:)