Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.319.149
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Ma mobitel je(bar po meni) odličan, inače volim Apple

Neznam šta da napišem :) xf:cerina14
16 godina
neaktivan

Ja mislim da HTC ima bolje mobitele od AppleNeodlučan

Fućkaj ga!
16 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
torrente kaže...

đeste zvezdaši Smijeh

pozdrav momče!

Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
16 godina
neaktivan
Apple tek nakon 3 mobitela napravi mobitel kako treba...
Ingame: (_.:BRUNO:._) // Ako ne gori zeleno, ne znači da nisam tu...
17 godina
seneka kaže...

jedino mi je drago da je rambox dobio 5 komada..Cool

Bok svim birtasima, tocno da dobil sam pet komada i to kakvih evo pa vidi dole fuckaj ga.Nevinašce

16 godina
neaktivan
Da, HTC FTW! Gledam kako bih uzeo Legend, ali moran prodat ovaj...
Vjerojatno ću pričekat kraj lita...
17 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

Ma mobitel je(bar po meni) odličan, inače volim Apple

Da se razumijemo, ja nemam ništa protiv njihovih proizvoda ali jednostavno nisam očaran njima. Mobitel inače koristim samo za pozive i poruke. Za sve ostalo tu je Mastercard...ovaj računalo.

World championships: 7, GP started: 257, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,403
16 godina

Toliko o iPhone-ovom "neprobojnom" staklu..=)

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
16 godina
neaktivan
Znao sam da će kad tad puknut to staklo...
16 godina
neaktivan

Dobar dan.Čestitike onima koji su dobili zvjezdice.Naravno znam da će biti nekih koji će uprti prstom u neke da nisu zaslužili zvjezdice,ali tako će to biti uvijek.Ja za Ramboxa mogu reći da je zaslužio.Meni je nekoliko puta pomogao oko kompa i sa savjetom i sa djelom.HVALA RAMBOX!Možda postane i moderator pa ćemo imati protekcijeCool.Kao što su rekli i za papu kad je umro"sad imamo nekog bliže bogu koji će se zauzeti za nas"Smijeh

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
17 godina

jako mi se svđa ona htc čežnja, piplo bi cijeli dan na poslu preko njegovog osa,a tek wifi.

samo treba se zavalit sa opakom tarifom na dvije godine i još dodat šuške poprilično.

zavidim sretnicima što piplaju na njemu.

edit:

General Zed

ja nisam zaslužio,priznam.  ja i seneka da smo slični...smiješno.

pozdrav svima
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.6.2010 16:34 (torrente).
17 godina
DamageHigh kaže...

Ne kuzim zakaj uopce koriste staklo kaj si nisu mogli bolje priustit za izradu, kad je tu Lexan ili baš Polycarbonate koji se koristi na suncanim i sportskim naocalama i ko kokpit-staklo na F-16 recimo u borbenim avionima. Opticki je odlicnih svojstava cim se koristi za naocale i Avione, a slomit ga nemres nikak na normalan i nenormalan nacin koji se ne racuna na mobacima.Nevinašce

16 godina
neaktivan
General Zed kaže...

Dobar dan.Čestitike onima koji su dobili zvjezdice.Naravno znam da će biti nekih koji će uprti prstom u neke da nisu zaslužili zvjezdice,ali tako će to biti uvijek.Ja za Ramboxa mogu reći da je zaslužio.Meni je nekoliko puta pomogao oko kompa i sa savjetom i sa djelom.HVALA RAMBOX!Možda postane i moderator pa ćemo imati protekcijeCool.Kao što su rekli i za papu kad je umro"sad imamo nekog bliže bogu koji će se zauzeti za nas"Smijeh

Ja sam zaslužioNevinašce

Ma šalim se,i ja bih htio pohvalit jer je jedan od najbolljih ovdje i čudo što JOŠ nije dobio moderatorsko pravo.

Fućkaj ga!
16 godina
neaktivan
u pravu si... (osim s ovim o papi ;)
15 godina
protjeran
DamageHigh kaže...

Vidiš takve debilne izjave me odmah razljute, lol pa tko je rekao da je neprobojno? Pa i čelik je probojan, ali tek kod određene granice, lolololol, LOL, jednostavno, aparat je nešto savršeno, ili ajd da ne pretjerujem, najbliže savršenstvu

@ Rambox -  težina čovječe, težina, pa da nešto takvo urade, iPhone bi bio poznat po još nečemu - kao najteži smartphone današnjice lol

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.6.2010 16:38 (Miro FMF).
16 godina
neaktivan

WTF?Stalno me izbacuje s foruma!!!Nedostupne stranice pa me odjavi.Tako već par puta!

Jel vama tako?

Fućkaj ga!
17 godina

opet je server na pelinkovcu.

pozdrav svima
16 godina
neaktivan
i meni
16 godina
neaktivan
Daleko je iPhone od savršenstva...

P.S. Forum zayebaje...
17 godina
Tomislav95 kaže...
General Zed kaže...

Ja sam zaslužioNevinašce

Ma šalim se,i ja bih htio pohvalit jer je jedan od najbolljih ovdje i čudo što JOŠ nije dobio moderatorsko pravo.

Moderatorsko pravo kaj to znaci zapravo, prvo ti se to treba ponudit pa ak prihvatis ok a vec sam rekel par puta tu da to mene ne zanima uopce pa nema frke.Belji seCool

16 godina
neaktivan

Sad kad nešto opet mjenjaju sa zvjezdicama!Ja bi volio da nas sve sruše na 0 petokraka ili da ih ukinu

Fućkaj ga!
17 godina
neaktivan
torrente kaže...

opet je server na pelinkovcu.

Domagoj je na travarici:)

samo za pionire.

World championships: 7, GP started: 257, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,403
16 godina
neaktivan

Moderatorsko pravo kaj to znaci zapravo, prvo ti se to treba ponudit pa ak prihvatis ok a vec sam rekel par puta tu da to mene ne zanima uopce pa nema frke.Belji seCool

Pošteno da to kažeš,ak te budu pitali preusmjeri ih meniBelji sešala

Fućkaj ga!
15 godina
protjeran
Šef kaže...
Daleko je iPhone od savršenstva...

P.S. Forum zayebaje...

Tu se varaš......, no to govore oni koje takvo nešto ne zanima, evo mene ne zanima Nokia ili SE, pa sasvim sigurno neću reći da je smeće ili pljuvati po njima

16 godina
neaktivan
eee što je nama naša borba dala :D
17 godina
Miro FMF kaže...
DamageHigh kaže...

Vidiš takve debilne izjave me odmah razljute, lol pa tko je rekao da je neprobojno? Pa i čelik je probojan, ali tek kod određene granice, lolololol, LOL, jednostavno, aparat je nešto savršeno, ili ajd da ne pretjerujem, najbliže savršenstvu

@ Rambox -  težina čovječe, težina, pa da nešto takvo urade, iPhone bi bio poznat po još nečemu - kao najteži smartphone današnjice lol

Ma jok koja tezina, pa Polycarbonate materijali ovi koji se koriste kod optickih potreba su 50% laksi od stakla cijena je tu problem.Smijeh

16 godina
neaktivan
Da vidimo:
ramboxa moderatorstvo ne zanima. Paola također. Ostaje još 10ak ljudi ispred mene... Postat ću moderator pa makar čekao 10 godina... :D
16 godina
Miro FMF kaže...
DamageHigh kaže...

Bah...ne kopčaš ti ništa..

iPhone je daleko od savršenstva, iako po meni jedan od 2 najbolja moba današnjice.

_____

Šefe od kad ti koristiš punu inačicu foruma na mobu?

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
17 godina
neaktivan

runda za ekipu na račun mojih novih dve i pol zvjezdice

:cheers:

najbolje rjesenje za ovakve vrucine najbolje rjesenje za ovakve vrucine
Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
17 godina
neaktivan
Šef kaže...
Da vidimo:
ramboxa moderatorstvo ne zanima. Paola također. Ostaje još 10ak ljudi ispred mene... Postat ću moderator pa makar čekao 10 godina... :D

Ako meni dopiz...predložit ću te za zamjenu:)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice