The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.496.079
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club

Di je zabava upoznavanja ak znas sve o njoj? 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
14 godina
odjavljen
chutac kaže...

Di je zabava upoznavanja ak znas sve o njoj? 

Ne tako, već vidim kakve slike stavlja.

Ako recimo stavlja slike kao Karimovička, i ipak joj se odlučim javit, namjera mi je samo jedna haha

Inače kad me neko pokosi očima, kosom il nećim, tu su već druge namjere.

Kasnije polako kroz pričanje se upoznajemo.

14 godina
odjavljen
Dex.pwn kaže...

Ja sam prvo pronjuškam po mrežama da vidim kakva je(kao što su se naši raspitivali po selu haha)

Note to self: kupi nove slušalice, i ove si uspio sjebat, idiote. "

A?

Problem s tim je što ljudi mogu imati drukčije persone na internetu i zapravo. Ne bi vjerovao s koliko cura sam pricao koje su vrlo aktivne na instagramu i fejsu, a uživo povučene. Upoznavanjem uživo se najbolje vidi.

Note to self = podsjetnik sam sebi. Napisao sam to na mobitelu da se sjetim kupit slušalice kad idem u grad, i sjetio sam se haha. 

14 godina
odjavljen

Ahaa. Stvar je da su i meni otišle slušalice haha 

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Jes to nekoj maloj gležnjeve vezao pa se pokidale?

14 godina
odjavljen
chutac kaže...

Ne prestajete vi s time haha

11 godina
chutac kaže...

Pa ti mene zajebavaš hahahhahahaha!!

If you have nothing to lose, try.
14 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Potaknut postovima u ovoj temi, šaljem službeni dopis u Zagreb i tražim uvrštavanje chutaca u hrvatski Internet Hall of Fame.

12 godina
footballer kaže...

Potaknut postovima u ovoj temi, šaljem službeni dopis u Zagreb i tražim uvrštavanje chutaca u hrvatski Internet Hall of Fame.

ili mu mozes arhivirat post?

15 godina
neaktivan

Hvala, sjetit ću te se kad budem u Forbes top 10.

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Imam ja jedno pitanje. 

Znaci vako. Sinoc ja kod frenda i frendova sestra spominje neku zensku, ovo ono, i odem ja na instac, zakljucano. Odem na fb, gledam, reko dost dobro. E, i sad ja ustanem, drkam po mobu i skuzim otvoren mi fb na njenom profilu. Otvorim, izjebem se i posaljem zahtjev za prijateljstvom. Cancelam ja u 2 sekunde i skuzim da imamo 2 zajednicka prijatelja, nekog legu sa treninga i neku zensku iz smjene u srednjoj(dakle, nisam ju vidio godinama).

Kolika je steta? 

14 godina
The Friendzone Club

kardinalna.

What could possibly go wrong?
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Zapravo me samo zanima ostaje li njoj u OS-u na mobu notifikacija da sam ja poslao zahtjev iako sam ga povukao. Frendica kaže ne, frend kaže da.

14 godina
odjavljen
chutac kaže...

Zapravo me samo zanima ostaje li njoj u OS-u na mobu notifikacija da sam ja poslao zahtjev iako sam ga povukao. Frendica kaže ne, frend kaže da.

Ako je suditi kako je meni s notifikacijama, da.

Ja recimo vidim notifikaciju poruke s instagrama, a ta osoba je obrisala tu poruku, i kad otvorim poruke, vidim da te poruke više nema.

Sjebo si se 

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

No dobro, svako iskustvo je dobro iskustvo 

12 godina
neaktivan
chutac kaže...

Ako je na FB-u u tom trenutku dobiva notifikaciju odmah, ako nije bila onda samo piše "imate novi zahtjev za prijateljstvo" al ne piše od koga i kad klikneš na tu notifikaciju ona ne vodi nigdje. Otvara početnu stranu bez mogućnosti da vidi tko je zahtjev poslao. 

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
14 godina
odjavljen
chutac kaže...

Imam ja jedno pitanje. 

Znaci vako. Sinoc ja kod frenda i frendova sestra spominje neku zensku, ovo ono, i odem ja na instac, zakljucano. Odem na fb, gledam, reko dost dobro. E, i sad ja ustanem, drkam po mobu i skuzim otvoren mi fb na njenom profilu. Otvorim, izjebem se i posaljem zahtjev za prijateljstvom. Cancelam ja u 2 sekunde i skuzim da imamo 2 zajednicka prijatelja, nekog legu sa treninga i neku zensku iz smjene u srednjoj(dakle, nisam ju vidio godinama).

Kolika je steta? 

To ti dex mora reći, on je pro u social app-sima. Uostalom, trebao si pustit zahtjev. Tko zna šta možeš dobit time. 

Spoiler: dobijo blok, razbijo joj prozor blokom. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.1.2018 13:49 (footballer).
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Sta bih mogao dobiti, cura treci, cetvrti srednje, a i ne znam ju. Valjda sam staromodan, ali frendujem ljude koje sam upoznao, a ne ovako na random pa sta bude. 

Uzivo bih probao, lijepa je, ali ovo mi je bezveze. 

Darknessfairy, hvala :)

Edit: dobio blok bacio nanju da nemere uteknut

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.1.2018 13:55 (chutac).
14 godina
odjavljen
Dosla policija pitala sta je bilo kae hehe spotakla se
14 godina
odjavljen

Vezo joj gležnjeve Zamzungovim slušalicama 

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Na jednoj razini mi je i zao sto mozda nije vidjela ime, malo zafrkavanja ne bi nikome skodilo. 

11 godina
The Friendzone Club

Ja sam prije neki dan dobio zahtjev i sa notifikacija sam mogao procitati ime i prezime te viditi profilnu....kako je kad obrises ne znam....

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. Non bene pro toto libertas venditur auro. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
8 godina
protjeran
The Friendzone Club

Ne kuzim ja uopce ovu novu generaciju ljudi...svi su nekako mrsavi, sitni ili lice na galofak kokosi, napuvani od bildanja....svi imaju neke bejbi fejsove i nariktanu frizuru, takorec za nikoga ne mogu rec da lici na muskarca, bar ne kakvi su bili prije recimo 50 godina...i usto, svi su puni straha...jaki na tipkovnici, uzivo se doslovno boje nekome nesto reci od straha da ih ne povrijede...ja radim razliku izmedju samopouzdanja sa dozom osjetljivosti za druge, od negativno napucanog ustrasenog lika i trece opcije, neosjetljivog idiota...svi su ova druga opcija postali, svi puni straha...a nije ni cudo, danas te svatko moze tuziti za bilo sto, a onlajn te mogu banirati, a svi su onlajn....i kurcina, nije ni cudo sto vecina nema uspjeha, nepouzdanost se osjeti i to zene odbija...

ja ne mogu virovat da se ovaj boji poslat zahtjev....ajd da ne znas tko je na tom profilu, jel neki stari pederikos, psihopat ili nigerijski scammer, ali znas tko je to i strah te poslat zahtjev? Jebeni zahtjev....ubeleivable....pa ne da da si triba povuc zahjtev, nego joj uletit sa spikom, ja sam taj i taj, cuo sam dobre stvari o tebi, svidjelo mi se sto sam cuo i sad bih te pozvao na kolace da se uvjerim uzivo...i na kolacima, ako sve prodje ocekivano, velis da bi je htio jos vidjati...itd...itd...ne nesto sad nasilno ili glupo, ali samopouzdano choche...ti si taj i taj i postici ces nesto u zivotu, a vidis da ce nesto bit i od nje, dakle bili bi dobar par...ne neka preseravanja da je netko nesto uber, ili da je netko bolji ili losiji, bez omalovazanja i uzdizanja, nego neka sredina i vozi...

ako tako nastupis i to ti ne prodje, ta zenska ne da nije za tebe, nego za nikoga....

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.1.2018 15:30 (Gorstak79).
15 godina
neaktivan

Šta pričaš ti?
Da mi se sviđa il neš, ok, ali ne znam ni tko je ni šta je, ja prvi ne želim da mi netko za koga nisam čuo šalje zahtjeve, tak da...

8 godina
protjeran
The Friendzone Club

ja nemam pojma kako vi danas upoznajete ljude...ja i na ulici znam prici nekoj nepoznatoj i reci joj da joj obleka dobro stoji i da mi je seksi, a kamoli na fejsu...

14 godina
odjavljen
Gorstak79 kaže...

ja i na ulici znam prici nekoj nepoznatoj i reci joj da joj obleka dobro stoji i da mi je seksi, a kamoli na fejsu...

8 godina
protjeran
Dex.pwn kaže...
Gorstak79 kaže...

ja i na ulici znam prici nekoj nepoznatoj i reci joj da joj obleka dobro stoji i da mi je seksi, a kamoli na fejsu...

Eto, tako i one, krenu se cerit ili bar dobijem osmijeh...i oboje se osjecamo bolje...ponekad samo dobacim kompliment pa joj uletim u klubu, ili nakon komplimenta zaustavim pa pitam gdje izlazi, opet, zato da bih joj uletio tamo...jos nisam dozivio neku neugodnost oko toga a napravio sam to bar sto puta do sada...

14 godina
odjavljen

Neki dan sam curi u teretani koja je '92. reko da je preljepa.

11 godina
Dex.pwn kaže...

Kakva si ti legenda hahahah pa da te nema bug forum ne bi bio to sto je, car junačina! 

If you have nothing to lose, try.
8 godina
protjeran
Dex.pwn kaže...

Inace, user input dovodi do zaraze, da nema user inputa, sve bi sljakalo kako triba...

dakle najbolje ti je, sad kad si vidio koje properties ima, da je pitas je li open for editing...

pusti susjede nek snifaju promet...

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.1.2018 17:58 (Gorstak79).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice