The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.487.437
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Aj bar nešt što me je nasmijalo, bar mal :P

Nema ništ kak se meni čini, izašli na kavu u 1010(il 0101, nez više ni kak se zove)... Bili do busa, onak, moglo je bit i bolje za prvi put, jbg kad sam takav pa se ne mogu opustit prvi put.

Izjeda me u hurac.

9 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club

@tetka

Skuži ona odmah kaj izvodim, ali se ne da prekinuti usred rečenice, pa svaki put požali.

Inače je ful pametna, ali zeznem ju svaki put.

Premda, kad ona počne, onda je uvredljiva i tvrdi da sam ju krivo shvatio...

Ko malo dijete je.

Ah, žene...

Kruha i igala...
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.2.2017 20:24 (fer-de-lance).
9 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Aj bar nešt što me je nasmijalo, bar mal :P

Nema ništ kak se meni čini, izašli na kavu u 1010(il 0101, nez više ni kak se zove)... Bili do busa, onak, moglo je bit i bolje za prvi put, jbg kad sam takav pa se ne mogu opustit prvi put.

Izjeda me u hurac.

Počni rokat Praxitene...

Kruha i igala...
17 godina
The Friendzone Club

ja isto pisem kratke poruke na facebook, telegram (iako se pokusavam odvikniti od toga vec duze vrijeme)  dok recimo sms napisem duzi.

fora s kratkim porukama je sto kad se osobe aktivno dopisuju to ide puno brze.

recimo da osoba pise dugacke poruke, pogotovo "biblije" druga osoba prvo mora cekat da ova sve napise, zatim mora to sve procitat, pa onda napisat pa ova procitat i tak u krug, dok s kratkim porukama kak ova osoba pise tak ova cita u isto vrijeme.

da, zna biti jako iritantno ako nisi pri telefonu. ta odgoda notifikacija od iste osobe bi bio super feature. 

poceo sam koristit "priority only" mode od mobitela tako da mi zvoni samo na poruke od favourite kontakta

17 godina
neaktivan
Ma je normalno je dopisivanje, ali ne u onoj mjeri u kojoj ja to znam napravit. Shvati ona to kao salu, al znas ono kad je netko netko zagrize za neku glupu foru pa ne pusta, e tako ja, ko cuko, zagrizo kost i ne pustam. Kasnije skuzim da sam u biti idiot.
Lumia 520, 640, 830, 930, 950
14 godina
odjavljen
Također 😂
11 godina
neaktivan
ShadoW kaže...

fora s kratkim porukama je sto kad se osobe aktivno dopisuju to ide puno brze.

recimo da osoba pise dugacke poruke, pogotovo "biblije" druga osoba prvo mora cekat da ova sve napise, zatim mora to sve procitat, pa onda napisat pa ova procitat i tak u krug, dok s kratkim porukama kak ova osoba pise tak ova cita u isto vrijeme.

da, zna biti jako iritantno ako nisi pri telefonu. ta odgoda notifikacija od iste osobe bi bio super feature. 

poceo sam koristit "priority only" mode od mobitela tako da mi zvoni samo na poruke od favourite kontakta

Nisam primjetila da ide brže, štoviše više puta se desi da se pogubi smisao upravo zbog ovoga što i Fer radi. Misliš da je netko gotovo sa rađanjem jedne rečenice pa ispadne da mu još pola fali. 

To je glupavi trend kao i onaj prije par godina kad se manijakalno koristilo tri točke u porukama. Pa umjesto da stavi zarez ili točku lupi tri točkice.

Druga je stvar kad ti napišeš jednu rečenicu pa onda pošalješ, ali ovo slanje dvije riječi je jednostavno debilno. 

Ko da netko

piše postove

sa po dvije

riječi u

jednom redu. 

dark_wizz kaže...
Ma je normalno je dopisivanje, ali ne u onoj mjeri u kojoj ja to znam napravit. Shvati ona to kao salu, al znas ono kad je netko netko zagrize za neku glupu foru pa ne pusta, e tako ja, ko cuko, zagrizo kost i ne pustam. Kasnije skuzim da sam u biti idiot.

A desi se to kad si malo seksualno ugrožen. 

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
14 godina
odjavljen
Pre slabo 😂
17 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...
dark_wizz kaže...

A desi se to kad si malo seksualno ugrožen. 

A gle, teren, 20 dana bez cure, nas 7 muških u kući... Ili to ili:

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.2.2017 14:06 (dark_wizz).
14 godina
odjavljen
Cura je išla prek one stvari na kavu.... Kak mrzim to što jednostavno nije rekla 😤😤😤😤
10 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...
Cura je išla prek one stvari na kavu.... Kak mrzim to što jednostavno nije rekla 😤😤😤😤

Bojala se svi znamo cega...

I am over 9000!!!
17 godina
Dex.pwn kaže...
Cura je išla prek one stvari na kavu... 😤😤😤😤

...moga il'?

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
10 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Jel ima ko iskustva da vam zenska stalno odgovara sa hahahahah a ponekad ispred stavi koju rijec? Zensku znam od prije i jako mi je zgoda, javio sam se pred tj dana. Jesam vec debelo u frendzoni?

Carry on
14 godina
odjavljen
Dino-san kaže...

Jel ima ko iskustva da vam zenska stalno odgovara sa hahahahah a ponekad ispred stavi koju rijec? Zensku znam od prije i jako mi je zgoda, javio sam se pred tj dana. Jesam vec debelo u frendzoni?

Vjerojatno ti govori da ne želi imaš ništ s tobom.

Sam što ti to žemske znaju upakirat pa ne kužiš, a trudiš se....

11 godina
Dex.pwn kaže...
Dino-san kaže...

Ajd da od tebe cujem neku pametnu

Rekao bih da nije frendzona-frendzona ti je kad te gleda u oci i kaze da trebate ostat samo frendovi i ko zna, mozda kroz mjesec dana bude nesta izmedu vas, a ti si u frendzoni vec 3 mjeseca . Uz to napomene kako joj u zivotu jos ne treba decko.

I onda se za mjesec dana slika sa nekim likom u krevetu/kaucu u njegovoj kuci (nije slika javno isla, ali je dosla do mene) . A mjesec dana nakon toga ima drugog decka (bas pravog).

Trust me i know   (pricam o mom slucaju iz 10-11 mjeseca, da nebi bilo zabune)

EDIT: da se bolje izrazim-nije to frendzona neg je zenska egoisticna kur*a

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.3.2017 21:04 (LLAMABOY).
14 godina
odjavljen

Kaže meni frendica(koja je i meni frendica još od prije) da bi mogao bit problem to što je ona iz mjesta pored Vk(mal dalje).

Meni je najmanji problem doći u Vk

Ispravljam se polako

10 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...
Dino-san kaže...

Da trudim se sto zanimljivi biti niti sam vulgaran bahat ili tak nkj... pricamo vec 4 dana i jedino me je pitala da kaj ima pri meni. Prije toga sam ja nju pitao da kaj radi

Jel ima to kakve veze s fb-profilom ,fb-slikama ... jel trebam biti sto "opakiji" ?

Carry on
14 godina
odjavljen
Dino-san kaže...
Dex.pwn kaže...
Dino-san kaže...

Da trudim se sto zanimljivi biti niti sam vulgaran bahat ili tak nkj... pricamo vec 4 dana i jedino me je pitala da kaj ima pri meni. Prije toga sam ja nju pitao da kaj radi

Jel ima to kakve veze s fb-profilom ,fb-slikama ... jel trebam biti sto "opakiji" ?

Teško se tu išta može promijeniti.

Nema radnu temperaturu za tebe, tj. nije zagrijana. Teško da će ikad bit.

Al opet, ne znam kakav si. Ja sam dost uporan, pa dai vojerojatno na tvom mjestu pokušao nešt s kavom, čist da vidim kako se ponaša.

11 godina
Dino-san kaže...
Dex.pwn kaže...
Dino-san kaže...

Jesi imo neki (bliski) kontakt s njom ili si se samo preko fejsa javio?

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
10 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...
Dino-san kaže...
Dex.pwn kaže...
Dino-san kaže...

Al opet, ne znam kakav si. Ja sam dost uporan, pa dai vojerojatno na tvom mjestu pokušao nešt s kavom, čist da vidim kako se ponaša.

Uporan jesam ali sam dosta pažljiv,moram misliti kaj da joj napisem da dobim odgovor od nje....S kavom nisam još probal , a žensku sam upoznao prije 2 godine i sad nedavno mi je frend rekao da se raspitivala za mene.

Carry on
10 godina
neaktivan
LLAMABOY kaže...
Dino-san kaže...
Dex.pwn kaže...
Dino-san kaže...

Jesi imo neki (bliski) kontakt s njom ili si se samo preko fejsa javio?

Da prije 2 godine i frend mi je reako da se raspitivala za mene pa sam se javio

Carry on
14 godina
odjavljen
Dino-san kaže...
Dex.pwn kaže...
Dino-san kaže...
Dex.pwn kaže...
Dino-san kaže...

Uporan jesam ali sam dosta pažljiv,moram misliti kaj da joj napisem da dobim odgovor od nje....S kavom nisam još probal , a žensku sam upoznao prije 2 godine i sad nedavno mi je frend rekao da se raspitivala za mene.

Il sad, il nikad. Kasnije će te mučit pitanje šbbkbb.

Nemaš što izgubit. Sam prek fejsa nemoj bit naporan, tj nekad ostavi seen, nemoj bit ko ja da ne znaš stat na seenu

10 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...
Dino-san kaže...
Dex.pwn kaže...
Dino-san kaže...
Dex.pwn kaže...
Dino-san kaže...

Il sad, il nikad. Kasnije će te mučit pitanje šbbkbb.

Nemaš što izgubit. Sam prek fejsa nemoj bit naporan, tj nekad ostavi seen, nemoj bit ko ja da ne znaš stat na seenu

nisam naporan tj odgovaram joj u vremenskim razmacima od 2-3 h nekad prije nekad kasnije jer ako prije krenem prije cu i zavrsiti. Ovo sa seenom jos nisam probo al probat cu ...btw ona mi jos nije dosad seenala nego je udogovlacila s odg.

Carry on
9 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Molim vas, kratite citate.

Ovako uništavate koherentnost i preglednost teme.

Muka je za čitat.

Hvala unaprijed!

P.S. ako ste na mobitelu, dugi pritisak na neku poziciju u tekstu, pa razvučete one dvije oznake unutar koji je zaplavljeni tekst, i onda ona ikonica škarica gore, ili kak vam već je na vašem mobitelu.

Ovak će ljudi samo isr*ti crijeva od muke... 

Kruha i igala...
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.3.2017 23:17 (fer-de-lance).
14 godina
odjavljen
fer-de-lance kaže...

Molim vas, kratite citate.

Ovako uništavate koherentnost i preglednost teme.

Muka je za čitat.

Hvala unaprijed!

P.S. ako ste na mobitelu, dugi pritisak na neku poziciju u tekstu, pa razvučete one dvije oznake unutar koji je zaplavljeni tekst, i onda ona ikonica škarica gore, ili kak vam već je na vašem mobitelu.

Ovak će ljudi samo isr*ti crijeva od muke... 

I ja molim s manje zmija

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Napravio Tinder.

Za sad ga ne znam koristiti.

Ima puno tipaka kojima ne piše značenje..

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
9 godina
neaktivan

Budući da se kolega Onježni ništa ne javlja, očito trpa redovito mačkama s Tindera.

Tak da si na dobrom putu, još samo skuži te tipke koristit 

Očekujemo neki tutorial s nestrpljenjem 

Kruha i igala...
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Moje iskustvo u ovih pola sata.
Jedva se sjetio lozinke za FB

Ulogirao se, uploadalo dvije slike sa FB, profilnu i jednu od pred 6 godina

Obrisao staru, stavio friškiju, sa Van Dyke-om

Lajkao 20 ženski, ignorirao 10

Za sad nema matcheva

Skužio da se vide mutual frendovi-jednom se pojavila cura s kojom sam mutio među zajedničkima-tu sam morao dislajkati-trebao bih odseliti nekamo

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
17 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Yebote koji problemi muče ove ženske pa to je strašno. Dakle ovako, situacija sljedeća: frend iz društva se zatelebao u sestru od moje bivše koja je i meni (još uvijek) kao mlađa sestra. On i ja se znamo preko 20 godina, išli zajedno u razred u osnovnoj i među najboljim prijateljima u društvu mi je. Nju znam 12-13 godina i mlađa je od nas 5 godina, dakle on 29, ona 25.

Dečko inače nije imao baš puno cura kroz svoj život, a i te što je imao su bile s njim većinom iz neke koristi, jer je marljiv a i poprilično zarađuje. Da se razumijemo, nije neki ekstra Antonio Banderas (ili tko je sad popularan kod žena), ali nije ni gubavac. Jednostavno mu baš ne ide sa ženama, malo je povučen, pa i kad mu pokušamo smjestit nešto on se jadan izgubi, a one to shvate kao znak slabosti. Inače je nepušač, sportaš i duša od čoeka.

Ona po naravi slična njemu, ali ju je prije neke 2 godine zaručnik ostavio maltene pred oltarom i to ju je syebalo poprilično. Izgubila samopouzdanje, nekako se zatvorila u sebe i nikakve veze, samo povremene brije. Yebeno je pametna i također osoba koju bi preporučio prijatelju za vezu.

E sad onaj dio koji mene yebe u toj cijeloj priči. On je njoj to rekao nakon par izlazaka koje smo imali svi skupa. Ona mu je rekla da kao nije spremna za vezu. I pošalje on meni poruku kao da mu kažem kakva je i zašto i sve to, i dok sam ja njemu pisao poruku; dolazi mi poruka od nje "kao kakav je dečko čini mi se ok, ne bih ga htjela povrijedit, a sviđa mi se i bla sra". I sad njih dvoje se i dalje dopisuju, on ju pokušava smekšat a ona se ne da. Ona njega sad ne želi izgubit kao prijatelja iako ima neke osjećaje prema njemu. I dalje oboje meni šalju poruke (na znaju da mi oboje šalju poruke) šta i kako dalje.

Znači, drama s njima. Koga i kako savjetovati, kao što neki od vas znaju ja baš nisam osoba da dajem takve savjete jer mi je zadnja veza iz FZ završila ne baš tako slavno.

9 godina
neaktivan

Ucjenjuj ih i natjeraj ih da se spetljaju.

Imaš opravdanje, savjest ti bude čista.

Kruha i igala...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice