The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.489.039
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
Decko postao slike zenske na forum s kojima ju je ucjenjivao.Zabole su negdje kod mene u arhivi te slike 😂😂
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
14 godina
odjavljen
drakula789 kaže...
Decko postao slike zenske na forum s kojima ju je ucjenjivao.Zabole su negdje kod mene u arhivi te slike 😂😂

Jel ti to skupljaš fotke okolo po netu?

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.1.2017 14:24 (Dex.pwn).
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Pa druzi se s tobom, sta ne? 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
14 godina
odjavljen
chutac kaže...

Pa druzi se s tobom, sta ne? 

Ne, ne druži se...

Ne druži se on s amaterima 😋😋😋😋😋😋😋😋

9 godina
neaktivan
Ljudi imam problem.
Jedan lik kojeg inace ne podnosim reko je jednoj curi da ju hocu barit prije no smo pricali.Takodjrler pomagao mi je jedan frend.Ja sam htio curi sam pric l no on je inzistirao da ju zove.Kad ju je pozvo bilo je cudno jer sam samo dosao pred nju i ukipio se i poceo nest mumljati i pobjego jer su svi bili oko mene a ja to ne volim.Sad je cura u fazonu wtf.
2 pitanja
Kako da se iskobeljam iz ovog i dal da prebijem lika koji me zajebo?Taj mi je lik i prije probleme radio ali sam ga uvijek nastojao ignorirati.
Fight with the best,die like the rest!
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ma ne,ja sam samo htio uzet ss,ako netko s foruma je propustio pa da zna o cemu se radi 

14 godina
odjavljen
FatMAN kaže...
dal da prebijem lika koji me zajebo?Taj mi je lik i prije probleme radio ali sam ga uvijek nastojao ignorirati.

Da, jer ćeš imat dobar razlog kad te provoditelji zakona pitaju zašto si ga prebio.

Baci ga na pod i izcipelari ga.

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Samo udri.

14 godina
odjavljen

Savio bi ga ko paragraf.

U osnovnoj, spoji mene frendica s njezinom frendicom. I ta moja frendica kaže frendu da idemo, da nas ostave same.

Ispalim ko iz topa da neću dugo(u smislu ono, idi čekaj me, eto tebi prc, neću brzo :D)

I moj ret. frend kaže, aj ostat ću i ja s njima.

Tad nisam bio agresivan ko sad

Al da mi sad tak nešt napravi, ne znam što bi mu napravio.

11 godina
Dex.pwn kaže...

Al da mi sad tak nešt napravi, ne znam što bi mu napravio.

Ucijenio ga slikama?

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
9 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ma nemoj mu nis, kaj je tocno napravio i zast ste opce u istim krugovima ak ga ne podnosis? Najgore mi je kad tu mi filozofiramo na forumu, a 2000. godiste momci j€bu ko zecevi. Jako mi na zivce idu.

14 godina
neaktivan

kakve slike? sta mu je napravila mala?

15 godina
neaktivan
live4cro kaže...

kakve slike? sta mu je napravila mala?

Bila je živa.

16 godina
neaktivan
Dečki, kakav fizički okršaj zbog toga što vas je neko dobro zajebao? Time ćete samo sebi i drugima pokazat koliko ste psihički nestabilni i jadni karakteri. Pa pobogu, nije vam silovao familiju. 😩 Prvo vas nekolicina treba izgraditi karakter, ako je to još moderno 😂😂 Al inače, hvala vam što me s vremena na vrijeme nasmijete, čak i ovi bez smisla za humor 😂
13 godina
neaktivan
Poznam ovog decka gore i nece on sigurno nikog tuci hahahaha 😂😂😋😂
9 godina
neaktivan
Ooo ne znaš ti mene kad popiz***.
Inace oprostite zbog psovanja jucer,nije bilo namjerno,bio sam zivcan.Inače odlučio sam da neću da ga bijem,jer ću samo tako pokazati da sam veći čovjek nego on.
15 godina
FatMAN kaže...
Ooo ne znaš ti mene kad popiz***.
Inace oprostite zbog psovanja jucer,nije bilo namjerno,bio sam zivcan.Inače odlučio sam da neću da ga bijem,jer ću samo tako pokazati da sam veći čovjek nego on.

ti si visok 158 a on 156 cm?

PSN - darklydexter
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.1.2017 7:41 (Ezio).
14 godina
odjavljen
Naporan si, i dosadan 😉🙂
9 godina
neaktivan
167 a on 175😃
16 godina
The Friendzone Club

ja sam negdje u srednjoj shvatio da su tucnjave za glupe seljacine, i ako ides sam pokrenut tucnjavu to prvo nijedna normalna cura ne voli a i drugi ce te gledat ko da nisi normalan. tuces se samo ako te neko napadne i nemas izbora, sve ostalo je zatucano i ne prilici normalnom ponasanju. imam misljenje da se tuku samo ljudi koji su jako slabi u glavi i koji nista neznaju rjesit mozgom.

14 godina
odjavljen
FatMAN kaže...
167 a on 175😃

Nema veze.

10 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Oho, vidim da nam je dex pravi agresivac, a ja sam ga do sada zamisljao kao ovog sa klavijaturama

I am over 9000!!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.1.2017 10:50 (Shivi).
13 godina
neaktivan
Nije mu dala 😂😂😂
14 godina
The Friendzone Club

Tuce nista ne rjesavaju.Problem se sa tim samo gomila jos vise.U skoli i seljackim disko klubovima se samo tako "rjesava" gdje pojedinim ljudima IQ ide u minus.

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Sta nije onaj dexov post da ga ide tuci bio sarkazam? 

14 godina
odjavljen
Izgleda da nije 😂
Ne mlatim se ja, pogotovo al taj drugi ima cvike na glavi.
Jedino bi ga počeo mlatit kad bi mi djevojku gurnuo, il tak nešt napravio
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

A tucite se ak vam se tuče. Bolje sad sa 16 nego sa 25.

Nemojte pretjerat da ne najebete i dobro 

14 godina
odjavljen
Nisi se dobro upoznao.
Na svu sreću, ima vreća u teretani pa i nisam tak agresivan 😂
12 godina
neaktivan
FatMAN kaže...
Ljudi imam problem.
Jedan lik kojeg inace ne podnosim reko je jednoj curi da ju hocu barit prije no smo pricali.Takodjrler pomagao mi je jedan frend.Ja sam htio curi sam pric l no on je inzistirao da ju zove.Kad ju je pozvo bilo je cudno jer sam samo dosao pred nju i ukipio se i poceo nest mumljati i pobjego jer su svi bili oko mene a ja to ne volim.Sad je cura u fazonu wtf.
2 pitanja
Kako da se iskobeljam iz ovog i dal da prebijem lika koji me zajebo?Taj mi je lik i prije probleme radio ali sam ga uvijek nastojao ignorirati.

1) Koju vražju mater laješ okolo da ti se neka cura sviđa prije nego išta poduzmeš?

2) Nitko ti nije kriv što si se ti ukipio i mumljao

Probaj ponovno kad bude sama, možda joj se svidiš takav smotan 

mar123 kaže...

ja sam negdje u srednjoj shvatio da su tucnjave za glupe seljacine, i ako ides sam pokrenut tucnjavu to prvo nijedna normalna cura ne voli a i drugi ce te gledat ko da nisi normalan. tuces se samo ako te neko napadne i nemas izbora, sve ostalo je zatucano i ne prilici normalnom ponasanju. imam misljenje da se tuku samo ljudi koji su jako slabi u glavi i koji nista neznaju rjesit mozgom.

Potpisujem. 

Ja sam jednog svog bivšeg poslala k vragu zbog toga. Baš mi se da pri svakom izlasku paziti da se slučajno ne pomlati nasred ceste. 

Samo nezreli klinci mogu misliti da je curama sexy kad se dva bivola mlate oko gluposti.

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
10 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Hvala bogu bilo je cura, ali mi nije nikada palo napamet potuc se radi iste. Bilo je davno (srednja skola) situacija gdje mi se "cura" vani zalila da joj se netko nabacuje i kak bi bilo dobro da se "prizemlji" tog lika. Ja sam naravno kao svaki pravi gentleman prizemljio nju. Zinula je kad sam joj rekao da ako ima malo zrna soli u glavi da bi ga odjebala da joj stvarno smeta, a ne da zavlaci nekog i onda se kao zali kad lik zagrize mamac... Bilo je takvih prvoklasnih kuja koje su se hvalile koliko su se puta potukli radi njih, imao sam cak jednu takvu u razredu...

I am over 9000!!!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice