Ja sam u situaciji zanimljivoj znaci zbario sam jednu curu i zapalila se dosta za mene (sto mi se, moram priznati, rijetko događa) i cura je 9.5/10, (trenira odbojku, mozete zamislit), ali sam skuzio da je totalna suprotnost meni (bilo u interesima, glazbi, nacinu zabave, podosta je razmazena, slabi zivci, djetinjasta itd - odmah mi je i bilo jasno sto jedna takva radi sama) i sad smo vec koji tjedan nista konkretno, i ona je meni direktno pisala kak joj se sviđam, cak i previse, dopisivali se itd. - ja sam bio tocno u onoj situaciji: nije mi zanimljivo jer je sve vec sređeno, na pladnju.
I sad jednom nisam mogao van kad i ona i vidim jedan drugi decko nesto pokusava. Vise nema toga da joj se svidam (sto je stalno govorila direktno ili indirektno). I naravno, odmah je meni postala zanimljiva, ali sad je vec mozda kasno, ohladila se od mene koliko vidim po ponasanju i porukama (ili zeli time hard to get privuci paznju). Ukratko, sad ne znam zapravo sto sam htio reci, ali jako mi je zao odjebati/izgubiti takvu priliku jer je cura prezgodna, ali opet ne moze mi biti samo za ukras (a za sad nije ostavila dojam za neku visu funkciju). A s druge strane, vise se volim zaliti i cekati nego se potruditi, ali mi se neda ulagati u prazno.