The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.489.346
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ja sam u situaciji zanimljivoj znaci zbario sam jednu curu i zapalila se dosta za mene (sto mi se, moram priznati, rijetko događa) i cura je 9.5/10, (trenira odbojku, mozete zamislit), ali sam skuzio da je totalna suprotnost meni (bilo u interesima, glazbi, nacinu zabave, podosta je razmazena, slabi zivci, djetinjasta itd - odmah mi je i bilo jasno sto jedna takva radi sama) i sad smo vec koji tjedan nista konkretno, i ona je meni direktno pisala kak joj se sviđam, cak i previse, dopisivali se itd. - ja sam bio tocno u onoj situaciji: nije mi zanimljivo jer je sve vec sređeno, na pladnju.

I sad jednom nisam mogao van kad i ona i vidim jedan drugi decko nesto pokusava. Vise nema toga da joj se svidam (sto je stalno govorila direktno ili indirektno). I naravno, odmah je meni postala zanimljiva, ali sad je vec mozda kasno, ohladila se od mene koliko vidim po ponasanju i porukama (ili zeli time hard to get privuci paznju). Ukratko, sad ne znam zapravo sto sam htio reci, ali jako mi je zao odjebati/izgubiti takvu priliku jer je cura prezgodna, ali opet ne moze mi biti samo za ukras (a za sad nije ostavila dojam za neku visu funkciju). A s druge strane, vise se volim zaliti i cekati nego se potruditi, ali mi se neda ulagati u prazno.

14 godina
Re: The Friendzone Club
SMA Solar kaže...

ali sam skuzio da je totalna suprotnost meni (bilo u interesima, glazbi, nacinu zabave, podosta je razmazena, slabi zivci, djetinjasta itd - odmah mi je i bilo jasno sto jedna takva radi sama)

Sve si sam rekao, sta mi jos mozemo dodati. Zgodne cure je lijepo gledati, ali ako ne uzivas u njenom drustvu onda i sam znas da to nema smisla. Jedino ju mozes pitati ako je zainteresirana da budete strangers with benefits :)

(╯- , -)╯︵ ┻━┻
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Valjda ju svrbi pa kad je vidjela da je tebi lijepo biti suh, krenula je na nekog drugog, za kojeg se nada da razmišlja glavicom, a ne glavom.

Ali koji vrag, odbojkašica ti se nudi da ju trpaš i odustaneš? A da ti se odbojkaš nudio?  

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
16 godina
The Friendzone Club

kao prvo mislim da si malo pretjerao u ocjeni, jer 9.5 znaci savrsenstvo u izgledu, nekako ne vjerujem da je ta takva.

a kao drugo, ocito je da ju zanima samo ku*ac, a to si joj i trebo dat, a ne se nesto dopisivat i ostat na "zbario sam ju", jer sad neki drugi vjerojatno radi nesto vise od barenja.

14 godina
odjavljen
SMA Solar kaže...

(trenira odbojku, mozete zamislit)

10 godina
neaktivan
SMA Solar kaže...

totalna suprotnost meni (bilo u interesima, glazbi, nacinu zabave, podosta je razmazena, slabi zivci, djetinjasta itd - odmah mi je i bilo jasno sto jedna takva radi sama)

Sam si sebi dao odg.zasto se ohladila, takve uzivaju u centru paznje i cim pokazes nezainteresiranost, gotovo, nisi vise zanimljiv...

Zasto bi moralo biti negativno to ako nemas iste interese sa curom/deckom? Mislim da ne bih dugo izdrzao u vezi sa nekim tko ima iste interese kao i ja, a pogotovo da smo iste struke. Zanimljivije mi je pricat sa nekim tko se bavi necim drugacijim od mene, tko ima drugaciji pogled na svijet, tko mi moze reci nesto novo, pokrenut neku novu temu itd. a ne da trabunjamo o istim stvarima i slazemo se skoro oko svega itd...

I am over 9000!!!
14 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Znači hitno, al' baš hitno mi trebaju za ideje za pričanje. Zahvlajujem!

15 godina
Dex.pwn kaže...

izbjeglice, trump, mesić, onaj klinac sto su ga propucali deset puta , bacili u neku rupu ali je prezivio...biraj

PSN - darklydexter
9 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Navodno budu vlasnici OPG-a po novom dobivali normalni dizel umjesto plavog.

Tak da si sad budu mogli i aute tankat (jebena ušteda, pogotovo ako imaš puno zemlje).

Eto, zanimljiva tema...

Kruha i igala...
14 godina
odjavljen
fer-de-lance kaže...
Dex.pwn kaže...

Navodno budu vlasnici OPG-a po novom dobivali normalni dizel umjesto plavog.

Tak da si sad budu mogli i aute tankat (jebena ušteda, pogotovo ako imaš puno zemlje).

Eto, zanimljiva tema...

U tebe sam najviše nade polagao.

Ozbiljno je.... Ispričali smo se, a sad mi fali tema za razgovor.

Ako uzmem pauzu, možda ju neko s većim međunožnim kuglicama otme..

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.1.2017 19:17 (Dex.pwn).
9 godina
neaktivan

Aha, oprosti.

Pričajte onda o dnevnim ulošcima (omiljeni dizajn, brand, itd.).

A ako imate različite stavove o toj temi, ne vuci raspravu dalje, jer se bude naljutila, i odjebala te.

Nakon toga pričajte o kolinju, vitlima za izvlačenje vozila, receptima, ili o kretanju stranih valuta (s posebnim naglaskom na izražen rast kineskog Juana).

P.S. kaj ti misliš da fakat postoje univerzalne teme za razgovor?

Bolje počni nonšalatno baljezgati i izvaljivat kvalitetne fore, jer joj ovak budeš brzo dosadio....

Kruha i igala...
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ne može ti netko drugi smišljati teme. Ili imate o čemu pričati ili ne.

Oćeš tražit nekog da ti ga pridržava dok ste u krevetu? 

15 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Daj adresu, poslat ću ti kurvu.

Pingu ;)
14 godina
odjavljen
fer-de-lance kaže...

P.S. kaj ti misliš da fakat postoje univerzalne teme za razgovor?

Bolje počni nonšalatno baljezgati i izvaljivat kvalitetne fore, jer joj ovak budeš brzo dosadio....

<3

17 godina
Dex.pwn kaže...

Jebia dexi slobodno uzmi pauzu, nismo svi kao ti da otimamo cure i prijetimo im objavljivanjem njihovih explicitnih slika. 

P.S. sreća da nisam u ŽU jer bi joj već uletio s pikom... ups, spikom, spikom 

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
9 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ma ne j€beju ju drugi, mala samo iskoristava svoju ljepotu i vrti ih. Nije mi jasno kod nje bilo htjela me cura silovati, pricala sta bi mi sve radila i rekoh moze idemo do mene - promjenila pricu, ti bi mene samo htio iskoristit. Meni nista jasno..

Sto se tice tema, ako je cura normalna i zainteresirana i iz "sta se radi" i sl. ce se razviti razgovor, a mozes ti biti komedijas svjetske razine, ako mala nece, nece. Meni je sasvim normalno inace kad cura zna tak neke aktualnosti i svasta nesto random, a ne kad ide iz filma u film i pjesme u pjesmu i glumice u glumicu.

14 godina
odjavljen
Najbrži kaže...
Dex.pwn kaže...

Jebia dexi slobodno uzmi pauzu, nismo svi kao ti da otimamo cure i prijetimo im objavljivanjem njihovih explicitnih slika. 

P.S. sreća da nisam u ŽU jer bi joj već uletio s pikom... ups, spikom, spikom 

Ne kužim vas....

Znači kad sam koristi tu "foru" s fotkama na ostalim članovima, govorili ste da je "fora" izmrcvarena.

Ne kužim, kaj vi ne griješite nikad? Onaj ko radi, taj i griješi... Šta ćete me sad svaki put zajebavat za te fotke hebene.

Ne sjećate se da ste jeli prije pola sata, a sjećate se da je tam neki Slavonac Dex okačio fotke.

Nemam ništ protiv tebe, da ne misliš da se sam tebi obraćam. Obraćam se sad zbog tvog posta jer u njemu spominješ te fotke, a ko zna kad će opet netko to spomenuti.

Iskreno, ja sam tu "foru" "izmrcvario", a vi ju i dan danas mrcvarite. Mrcvarite izmrcverano....

Kaj nemate nikog za zajebavat, pa je tu Dex za prčvajz u mozak?

Idete mi na pimpek. Pogotovo par likova koji se ponekad jave na moj post.

Nekad imam problem, ovo ono, tu smo da si pomognemo. Niste ni vi znali sa ženama, netko ih razumije, netko ne. Nije nitko kriv ak' ne razumije ta bića, pa nisam ni ja.

Ja se duboko ispričavam svim Masterima koji znaju sa ženama jer postavljam pitanja koja su oni već prošli(ili su ih pak preskoćili).

Ćao.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.1.2017 23:53 (Dex.pwn).
14 godina
odjavljen
SMA Solar kaže...

Sto se tice tema, ako je cura normalna i zainteresirana i iz "sta se radi" i sl. ce se razviti razgovor, a mozes ti biti komedijas svjetske razine, ako mala nece, nece. Meni je sasvim normalno inace kad cura zna tak neke aktualnosti i svasta nesto random, a ne kad ide iz filma u film i pjesme u pjesmu i glumice u glumicu.

A pričali smo sad, mal škola, mal ovo, mal ono.

Sam ja očigledno imam nekakav možđani problem pa mislim da svakog gušim, dosađujem, i smaram. A ta osoba ne želi reći direktno(što najviše cijenim kod osoba) da ju smaram.

Ne znam, možda ne smaram, možda da, glupo mi je pitat jer bi tek onda imao osječaj da smaram.

Ne barim njih sto, u pola godine možda "zakuvam" s jednom. A onda, onda nju tretiram ko unikat, trudim se, gledam sam naprijed, ne odustajem, što opet dovodi do smaranja(možda).

Brzo se vežem, brzo se osječaji razviju, a možda kod nje nije tako. Meni je to normalno, pa mislim da je i kod nje tako, a 90% da nije.

Vjerojatno sam takav zato što volim sve da je perfektno, da je najbolje. E sad kad treba past odluka, mozak mi prokuva jer jednostavno ne znam što je njoj najbolje, a želim da ima sve najbolje, da uživa.

I tu nastane blokada - što ako ovo? kako će ona reagirat na to? Bojim se ako ne bude najbolja reakcija, a opet znam/mislim da ću krivo odabrati.

U jednoj sekundi trne glava, noge se odsjecaju. Rado bi da nije tak. 

Trudim se koliko god mogu, i koliko god znam, jbg, valjda će jednom krenut pravo, valjda je to to, nadam se.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.1.2017 0:08 (Dex.pwn).
9 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Ne barim njih sto, u pola godine možda "zakuvam" s jednom. A onda, onda nju tretiram ko unikat, trudim se, gledam sam naprijed, ne odustajem, što opet dovodi do smaranja(možda).

Brzo se vežem, brzo se osječaji razviju, a možda kod nje nije tako. Meni je to normalno, pa mislim da je i kod nje tako, a 90% da nije.

Vjerojatno sam takav zato što volim sve da je perfektno, da je najbolje. E sad kad treba past odluka, mozak mi prokuva jer jednostavno ne znam što je njoj najbolje, a želim da ima sve najbolje, da uživa.

I tu nastane blokada - što ako ovo? kako će ona reagirat na to? Bojim se ako ne bude najbolja reakcija, a opet znam/mislim da ću krivo odabrati.

U jednoj sekundi trne glava, noge se odsjecaju. Rado bi da nije tak. 

Trudim se koliko god mogu, i koliko god znam, jbg, valjda će jednom krenut pravo, valjda je to to, nadam se.

Ajme meni, Dex, pa ti si zapravo Tajči !!!!

Kruha i igala...
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.1.2017 0:26 (fer-de-lance).
10 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Dex.pwn Posto su "tvoje ucjene" vec dosadne i bogu i vragu moram ti rec da ne budi toliko osjetljiv na tude komentare, pogotovo komentare ljudi koje ne poznas, zbog toga i jesi meta zajebancije... Jel tebi sta predstavlja u zivotu ako se proserem tu po tebi? Apsolutno nista, otici ces u skolu, druzit se sa kim se druzis, dopisivat sa kim se dopisujes itd...

Edit: pod "tvoje ucjene" mislim na zajebanciju poput gepeka, ucjenjivanja slikama itd

I am over 9000!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.1.2017 12:24 (Shivi).
14 godina
odjavljen
Kakve ucjene sad?
14 godina
odjavljen
I da, tog lika znam
13 godina
neaktivan
Ma decko je preopterecen tudjim misljenima..Da ga je briga za tudje mišljenje ne bi bio sada tu.
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Nitko te ne zajebava iz loše namjere, uglavnom kroz zajebanciju ti govorimo istinu.

A to šta se ti pališ na svaki post, tvoj problem, nije ti tak dobro u životu.

Nemoj se sad ljutiti, ali nisi baš zanimljiv, zato nemate o čemu pričati. Mogu ti reći neke stvari koje sam učio kod tebe, ali ako želiš, nije mi namjera nikoga vrijeđati. Kad ti se na to ukaže, možda poradiš na tome.

13 godina
Dex.pwn kaže...

Sam ja očigledno imam nekakav možđani problem pa mislim da svakog gušim, dosađujem, i smaram. A ta osoba ne želi reći direktno(što najviše cijenim kod osoba) da ju smaram.

Ne znam, možda ne smaram, možda da, glupo mi je pitat jer bi tek onda imao osječaj da smaram.

Sudeci po tvojim postovima u ovoj temi, definitivno dosadujes i smaras. Osim ako si uzivo za 180 stupnejva drukciji, ali to obicno nije slucaj :)

14 godina
odjavljen
PP
17 godina
protjeran
The Friendzone Club

Osjećam puno negativne energije trenutno.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.1.2017 12:33 (Prince-Artas).
14 godina
odjavljen
I vi smarate s tom "forom" s fotkama.
15 godina
The Friendzone Club

Kakva fora sa fotkama? Jel može neki recap za nas koji nismo pratili prošlu sezonu?

PSN - darklydexter
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.1.2017 13:11 (Ezio).
11 godina
Frajer digne nos za sitnicu ko neko razmazeno deriste...da sam zensko ni ja nebi bio sa tobom haha
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice