The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.487.465
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
LLAMABOY kaže...

Pa bolje otic na kur*e u Mađarsku za tih 850kn....just sayin...

Mogli bi jedan forumski izlet organizirat. 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
17 godina
chutac kaže...
LLAMABOY kaže...

Pa bolje otic na kur*e u Mađarsku za tih 850kn....just sayin...

Mogli bi jedan forumski izlet organizirat. 

Ja vozim.

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
14 godina
odjavljen

Sigurno idete probat "Mađarski gulaš". nemojte na Onjegin a, i mene zaboravit

16 godina
The Friendzone Club

Mozemo i kombi rentat, vidim dosta nas ima. 

11 godina
neaktivan
mar123 kaže...

Kad svi ovi suhog labuda navale trebat će vam autobus. 

A ak se već ide onda vam se i ja prikrpam za prijevoz do tamo. Da usput provjerim točnost statističkih istraživanja vezanih za veličinu spravice u Mađarskoj. 

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
9 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...
mar123 kaže...

Kad svi ovi suhog labuda navale trebat će vam autobus. 

A ak se već ide onda vam se i ja prikrpam za prijevoz do tamo. Da usput provjerim točnost statističkih istraživanja vezanih za veličinu spravice u Mađarskoj. 

Samo, zaboravila si najvažniju stvar (valjda piše malim slovima).

Distribucija je vjerovatno Gaussova ili lognormalna.

Tako da bi potvrdila da je statistika točna unutar 5 sigma,  s intervalom pouzdanosti od 95%, moraš testirati bar 1304 uzorka :)

Meni se nekak čini da se autobus vraća doma bez tebe... 

Kruha i igala...
11 godina
neaktivan
fer-de-lance kaže...

Samo, zaboravila si najvažniju stvar (valjda piše malim slovima).

Distribucija je vjerovatno Gaussova ili lognormalna.

Tako da bi potvrdila da je statistika točna unutar 5 sigma,  s intervalom pouzdanosti od 95%, moraš testirati bar 1304 uzorka :)

Meni se nekak čini da se autobus vraća doma bez tebe..

Nisam zaboravila. Napisala sam da idemo zajedno tamo, ali nisam nigdje rekla da se vraćam s vama.

Pa neću valjda takvo važno istraživanje svesti na jedan vikend. Treba tu puno rada 

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
14 godina
odjavljen
U Mađarskoj "izvoli" se kaže "teši". Tak da kad uđete u trgovinu, a mala slaže robu na najnižoj polici, i kaže vam "teši, teši, teši!". Čisto da ju ne shvatite krivo 😂
9 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...

1) Nisam zaboravila. Napisala sam da idemo zajedno tamo, ali nisam nigdje rekla da se vraćam s vama njima .

2)Pa neću valjda takvo važno istraživanje svesti na jedan vikend. Treba tu puno rada 

1) primjeti ispravak.

Ja neću biti u tom busu, jer idem na Island provjeriti jel zbilja ima 10 žena na jednog muškarca 

(i navodno kod njih cure gube nevinost s 13 godina, i to ću provjeriti).

2) valjda ti budu barem platili doprinose, i prekovremeno iznad 200 sati mjesečno (ako ne, osnuj sindikat ).

Kruha i igala...
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2016 14:09 (fer-de-lance).
9 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...
U Mađarskoj "izvoli" se kaže "teši". Tak da kad uđete u trgovinu, a mala slaže robu na najnižoj polici, i kaže vam "teši, teši, teši!". Čisto da ju ne shvatite krivo 😂

Budi svjestan da je pravo na krivo shvaćanje jedno od osnovnih ljudskih prava, uvijek se možeš braniti time 

(i pristanak je precijenjen u današnjem svijetu, zanemari to....)

Kruha i igala...
11 godina
neaktivan
fer-de-lance kaže...

Ja neću biti u tom busu, jer idem na Island provjeriti jel zbilja ima 10 žena na jednog muškarca 

(i navodno kod njih cure gube nevinost s 13 godina, i to ću provjeriti).

fer-de-lance kaže...

Budi svjestan da je pravo na krivo shvaćanje jedno od osnovnih ljudskih prava, uvijek se možeš braniti time 

(i pristanak je precijenjen u današnjem svijetu, zanemari to....)

Njušim jedno 3-5 godina Lepoglave u zraku. 

12 godina
neaktivan
Predator003 kaže...

Postadoh i ja član kluba zahvaljujući ni više ni manje nego - ljubavnici... Mislim, koja je ovo pm!? Šta uraditi? 

Update

Sve je bilo dobro do par dana prije mog prvog posta. Saznao sam da se srela s bivšim i od tada problemi. Prvo je rekla da želi prostora i ozbiljnu vezu. Nakon prekida svakog kontakta vratila se njemu jer joj je debil obećao isto, moš mislit. Pogodite tko mi se sinoć javio? 

Kako da se ponovo spetljam s njom bez da poslije toga misli da ću prijeći preko svega?

btw: Pa je li baš svaka cura ima bivšeg s kojim se mora bar 10 puta pomirit prije nego shvati da je gotovo?

9 godina
neaktivan
Predator003 kaže...

Sve je bilo dobro do par dana prije mog prvog posta. Saznao sam da se srela s bivšim i od tada problemi. Prvo je rekla da želi prostora i ozbiljnu vezu. Nakon prekida svakog kontakta vratila se njemu jer joj je debil obećao isto, moš mislit. Pogodite tko mi se sinoć javio? 

Kako da se ponovo spetljam s njom bez da poslije toga misli da ću prijeći preko svega?

btw: Pa je li baš svaka cura ima bivšeg s kojim se mora bar 10 puta pomirit prije nego shvati da je gotovo?

Pa čuj, ako lik dobro trpa, bude se ona pomirivala  s njim u nedogled 

A ovo kaj misli da ćeš prijeći preko svega ti spada u domenu normalnog ženskog razmišljanja, i ne budi takva papčina da joj progledaš kroz prste.

Ženska samoljubljivost,  i uzdizanje sebe u nebesa su zapravo direktne posljedice njihove narcisoidnosti i egoizma.

A kad joj ti progledaš kroz prste, ona osjeća da joj moć kontrole nad tobom raste, pa joj se broj avanturica "sa strane" eksponencijalno povećava.

Jedino rješenje toga je da postaneš gori od nje, i podvrgneš ju, što će je zapravo tek učiniti sretnom, jer zapravo nesvjesno teži tome, ali nije sigurna od koga to može više očekivati.

A ove fore s težnjom ka ozbiljnoj vezi su ti priče za malu djecu, zapravo poigravanje s tobom.

Uglavnom, poanta je: budi muškarac.

Kruha i igala...
11 godina
neaktivan
Predator003 kaže...

Da, to je obavezni dio folklora. 

12 godina
neaktivan
fer-de-lance kaže...

A ovo kaj misli da ćeš prijeći preko svega ti spada u domenu normalnog ženskog razmišljanja, i ne budi takva papčina da joj progledaš kroz prste.

Ženska samoljubljivost,  i uzdizanje sebe u nebesa su zapravo direktne posljedice njihove narcisoidnosti i egoizma.

A kad joj ti progledaš kroz prste, ona osjeća da joj moć kontrole nad tobom raste, pa joj se broj avanturica "sa strane" eksponencijalno povećava.

Jedino rješenje toga je da postaneš gori od nje, i podvrgneš ju, što će je zapravo tek učiniti sretnom, jer zapravo nesvjesno teži tome, ali nije sigurna od koga to može više očekivati.

A ove fore s težnjom ka ozbiljnoj vezi su ti priče za malu djecu, zapravo poigravanje s tobom.

Ma sve je meni to jasno. Tražio sam djevojku za jednu noć i da sam našao bilo koju drugu na tome bi i ostalo, ali ova je doslovno desetka. Trebao bih staviti sliku kao dex pa bi bilo malo jasnije o čemu pričam

Ne želim ju ženit. Želim se samo još malo zabavljat, makar do nove. Ako je sad zovnem jednostavno znam da ćemo provest dan zajedno i onda zdravo. Zvučim kao ovisnik jel da?

9 godina
neaktivan
Predator003 kaže...

Ma sve je meni to jasno. Tražio sam djevojku za jednu noć i da sam našao bilo koju drugu na tome bi i ostalo, ali ova je doslovno desetka. Trebao bih staviti sliku kao dex pa bi bilo malo jasnije o čemu pričam

Ne želim ju ženit. Želim se samo još malo zabavljat, makar do nove. Ako je sad zovnem jednostavno znam da ćemo provest dan zajedno i onda zdravo. Zvučim kao ovisnik jel da?

Onda ok, samo daj, ali pazi da se ne ukopaš do grla, pogotovo sudeći po ovoj zadnjoj rečenici (klasična zamka).

Kruha i igala...
14 godina
odjavljen

Bolje idi kod Eskima. Oni(glava kuće - mužjak) gostima podare ženicu na jednu noć.

Oh, kako su oni topla srca

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2016 18:11 (Dex.pwn).
14 godina
odjavljen
Predator003 kaže...
fer-de-lance kaže...

Ohh, vidi imamo još mračnih umova ovdje.

Nadam se da ne misliš na tip fotki koje sam ja slučajno(:D) stavio ovdje.

Jer, ako misliš na taj tip fotki - đubre si, veće nego ja čak.

Ako su to obične fotke - nije problem, okači ih ovdje, svakako su negdje na fejsu, insti, ili ptićici

12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Upravo takve fotke  Samo što ih je ona poslala meni, nisam ih ja okolo skupljao 

14 godina
odjavljen
Predator003 kaže...

Upravo takve fotke  Samo što ih je ona poslala meni, nisam ih ja okolo skupljao 

Auuuuuuu

Bajice. Dobar si. Eto, barem imaš neku uspomenu. Sretno

17 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Pišite i mene za taj izlet, al ja ne idem na "skok" nego na debrecenke i da kupim vajkrem. A i mađarski mi je malo za'rđ'o pa da se podsjetim. Zapamtite, kad vas nešto pitaju samo vičite "Nem tudom magyaro" :D

Lumia 520, 640, 830, 930, 950
16 godina
ddarknessfairyy kaže...

mogu se ja pravit da imam mađarske korijene (neces ni primjetiti razliku  ) 

12 godina
Dex.pwn kaže...
Predator003 kaže...
fer-de-lance kaže...

Ako su to obične fotke - nije problem, okači ih ovdje, svakako su negdje na fejsu, insti, ili ptićici

to kaj si ti stavio tu, a nazalost sam vidio te tvoje slike, nisu nista drugo nego normalne slike fejs glupacica koje si slikaju masnu guzicu na izvolte

13 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...
Dex.pwn kaže...
Predator003 kaže...
fer-de-lance kaže...

to kaj si ti stavio tu, a nazalost sam vidio te tvoje slike, nisu nista drugo nego normalne slike fejs glupacica koje si slikaju masnu guzicu na izvolte

To sam i aj rekao.

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
14 godina
odjavljen

Nije masna više. Otkako je prekinula s onim likom, smršavila je na cca 50 kg. Sad je avion  Što meni izuzetno otežava stvar(i).

17 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Nije masna više. Otkako je prekinula s onim likom, smršavila je na cca 50 kg. Sad je avion  Što meni izuzetno otežava stvar(i).

Samo se pazi, kratak je put od aviona do nosača aviona...

Lumia 520, 640, 830, 930, 950
11 godina
neaktivan
loky4i4 kaže...
ddarknessfairyy kaže...

mogu se ja pravit da imam mađarske korijene (neces ni primjetiti razliku  ) 

Pišem u tekicu, znači još samo 1303 kandidata 

9 godina
neaktivan

Mene uvijek  začude te brojke kaj izvuku tko zna od kud (zamračivanje para pod krinkom "istraživanja").

Kak kome paše...

1. Pogotovo kad vidiš istraživanja u kojima je pola država u  Europi ispred Konga i Namibije...

A i ovak  su  brojke sumnjivo male  za sve, uz iznimku   azijskih zemalja.

1. Jedino pravo istraživanje su zapravo proveli u SAD-u  (naći ću sutra PDF s podacima).
  2. Ovo ostalo su bapske priče...
Kruha i igala...
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2016 23:27 (fer-de-lance).
17 godina
The Friendzone Club

ekipa trebam pomoć.
možda nema veze s ovom temom al aj. Uglavnom radim u jednoj firmi di je 95% žena zaposlenih. (je blaženi među ženama ). uglavnom jedna cura me stalno ima na piku. (godinu dana starija od mene) i otvoreno mi je priznala da joj se sviđam i da se zaljubila u mene bla bla bla. uglavnom u početku sam se možda i premišljao, ali nakon nekog vremena mi se jednostavno "zgadila". znaci među nama nikad nije ništa bilo. ali ništa. osim kaj smo jedanputa bili na kavi van radnog vremena jer mi nije dala mira... Uglavnom ja sam joj rekao da između nas ne bude ništa i to više puta. I lijepim riječima i oštrim. Ali ona ne odustaje već godinu i pol skoro. Stalno mi šalje poruke i koje kakve gluposti radi. Zbog posla nažalost ju ne mogu blokirat. Vrhunac je bil jučerašnji domjenak di je ona tjerala ostale kolegice od mene za stolom samo da može kraj mene sjediti. Pila alkohol. Slala poruke da joj falim itd... Naravno ja na to nisam odgovarao. Te kad smo odlazili doma gospodična je kad sam ja otključao svoj auto sjela na zadnju klupu i rekla da ju vozim doma. A ja onak WTF?!?!. Lijepo sam joj rekao da ju molim da izađe iz moga auta. Na kaj je rekla samo da uopće nisam za akciju. I ne nisam. Nit ću ikad bit s njome. Tak dugo nije htjela izać iz moga auta dok se nisam počeo derat na parkingu restorana da se nek gubi van jer sam doslovce popizdil jer je radila scene cijelu večer i naprosto mi je puknul film. Kak da joj utubim u glavu da me ostavi na miru. Da nisam zainteresiran. Da neču ništa s njome. Na poslu je svima jasno da neželim ništa s njome i svi znaju za naš "slučaj". I svi su na mojoj strani, i govore joj da me ostavi na miru...

ak ima tko kakav pametan savjet nek napiše (osim da promijenim posao ) jer maltene ću skrenut...

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
9 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...

ekipa trebam pomoć.
možda nema veze s ovom temom al aj. Uglavnom radim u jednoj firmi di je 95% žena zaposlenih. (je blaženi među ženama ). uglavnom jedna cura me stalno ima na piku. (godinu dana starija od mene) i otvoreno mi je priznala da joj se sviđam i da se zaljubila u mene bla bla bla. uglavnom u početku sam se možda i premišljao, ali nakon nekog vremena mi se jednostavno "zgadila". znaci među nama nikad nije ništa bilo. ali ništa. osim kaj smo jedanputa bili na kavi van radnog vremena jer mi nije dala mira... Uglavnom ja sam joj rekao da između nas ne bude ništa i to više puta. I lijepim riječima i oštrim. Ali ona ne odustaje već godinu i p  ol skoro. Stalno mi šalje poruke i koje kakve gluposti radi. Zbog posla nažalost ju ne mogu blokirat. Vrhunac je bil jučerašnji domjenak di je ona tjerala ostale kolegice od mene za stolom samo da može kraj mene sjediti. Pila alkohol. Slala poruke da joj falim itd... Naravno ja na to nisam odgovarao. Te kad smo odlazili doma gospodična je kad sam ja otključao svoj auto sjela na zadnju klupu i rekla da ju vozim doma. A ja onak WTF?!?!. Lijepo sam joj rekao da ju molim da izađe iz moga auta. Na kaj je rekla samo da uopće nisam za akciju. I ne nisam. Nit ću ikad bit s njome. Tak dugo nije htjela izać iz moga auta dok se nisam počeo derat na parkingu restorana da se nek gubi van jer sam doslovce popizdil jer je radila scene cijelu večer i naprosto mi je puknul film. Kak da joj utubim u glavu da me ostavi na miru. Da nisam zainteresiran. Da neču ništa s njome. Na poslu je svima jasno da neželim ništa s njome i svi znaju za naš "slučaj". I svi su na mojoj strani, i govore joj da me ostavi na miru...

ak ima tko kakav pametan savjet nek napiše (osim da promijenim posao ) jer maltene ću skrenut...

To je ova:

Kruha i igala...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice