The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.485.627
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
chutac kaže...

Ako si prisilno hospitaliziran onda si na onom odjelu na kojemu nema niti interneta niti metalnih predmeta 

Aha, ti doslovno o prisili (trebao sam napisati: spletom okolnosti)....

Možda baš završim na traumatologiji, itd., nisu Jankomir i Vrapče jedine bolnice u gradu....

Pa ak radi neka dobra mlada tetka, možda mi postavi hotspot u sobi i "konfigurira mi DHCP"...

Kruha i igala...
11 godina
neaktivan
chutac kaže...

Ako si prisilno hospitaliziran onda si na onom odjelu na kojemu nema niti interneta niti metalnih predmeta 

Nope, krivo. Ni prisilno dovedene osobe nisu sve na istom odjelu, jer nemaju svi istu uputnu dijagnozu i nisu svi dovezeni u istom stanju. I zašto pobogu nebi bilo metalnih predmeta ili tek tako lupetaš? Na psihijatriji je upravo većina predmeta metalna jer ih se ne može razbiti i upotrijebiti kao oružje a mogu se sterilizirati i koristiti više puta. 

fer-de-lance samo pazi da ne završiš u Vinogradskoj i sve pet. Tamo je wifi očajan. 

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
14 godina
odjavljen

Zašto imam filing da si bila u toj ustanovi?

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2016 14:52 (Dex.pwn).
9 godina
neaktivan

Da, znam za Vinogradsku, to je već common knowledge....

P.S. danas mi je rodendan, dolazi mi jedna medicinarka na proslavu, možda padne nekakva terapija....

Kruha i igala...
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Sve najbolje :)

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
11 godina
neaktivan
fer-de-lance kaže...

P.S. danas mi je rodendan, dolazi mi jedna medicinarka na proslavu, možda padne nekakva terapija....

Pazi da ti tu terapiju ne spraši u dupe pa ti neće bit sretan rođendan...ili možda hoće tko zna 

Anyway sretan ti rođendan! 

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
9 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...
fer-de-lance kaže...

Pazi da ti tu terapiju ne spraši u dupe pa ti neće bit sretan rođendan...ili možda hoće tko zna 

Anyway sretan ti rođendan! 

Bez brige, ova mi je već jednom dala "terapiju".

A, kaj se ove tvoje opaske tiče, čujem da voli i kad joj netko na jedinom za to pogodnom mjestu izmjeri temperaturu "toplomjerom", tak da....

P.S. hvala svima na čestitkama!!!

Kruha i igala...
14 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Čestitke i od mene!

Al', pazi sad ovo - Imaš frendicu(frendica je jer je u Nj.) koja će doći nazad u HR, i doći u tvoje mjesto(inače nije iz mog mjesta). Planirala je ostati preko dana kod mene, al' sam rekao da ostaje preko vikenda(tema o alkoholiziranju u noćnim klubovima[Sova, S Club]). I onak, računam da ću spavat na podu(madraci), a oni na krevetu(ljubaznost). Kad cura ladno kaže da spava do zida. Sve je to super, već vidim da će bit nešto. Al' me brine jedna stvar - kad se dopisujemo, nekako imam filing, da će to biti "Čekaj, prijatelju!".

10 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Mazni je dok spava, neće ni skužiti.

11 godina
neaktivan
matrix777 kaže...

To bi vrlo lako mogao biti Dexov stil 

14 godina
odjavljen
fizicar1 kaže...
matrix777 kaže...

Jok. Dex koristi samo stečeno znanje. Još 2014. mi je preko Skypea prkala kako voli kad ju netko masira/mazi po zadnjici.

Koji bi tvoj stil mogo bit? Da ju možda neće on mazit, a ne ti?  Direktno? :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2016 0:06 (Dex.pwn).
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Kad smo već kod rođendana... Uskoro mi je 21. rođendan, a još nisam imao nikakav romantičan odnos. Kako bi se reklo u narodu - KHHV. Kissless hugless handholdless virgin. 

Ne vidim se kako bi se išta moglo promijeniti, svaki dan mi je potpuno isti i prođe za par minuta. Uvijek sam na istom mjestu, s istim ljudima, u neprekidnom ciklusu samosažaljenja, depresije i neinspirirane masturbacije. 

Koristimo domaće automobile (Rimac inc.)
13 godina
neaktivan
Sve najbolje i tebi sinko.
14 godina
odjavljen
Isti problem, samo je 17, ne 21
14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

mislim da je vrijeme za još jedan review veze 

What could possibly go wrong?
10 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...
fizicar1 kaže...
matrix777 kaže...

Jok. Dex koristi samo stečeno znanje. Još 2014. mi je preko Skypea prkala kako voli kad ju netko masira/mazi po zadnjici.

Ti imas 17 ako sam po prijasnjim postovima dobro skuzio? Pretpostavljam da i ona ima tu negdje 16/17, a prije dvije godine je rekla da voli kad ju se mazi po zadnjici? Napredna cura... Frende moj, ako ju tad ne pomazis neces nikad, ali pazi da te mala ne pojede, ipak je iskustvo debelo na njenoj strani

I am over 9000!!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2016 9:45 (Shivi).
14 godina
odjavljen
Da. Zato mi i je zapala za oko 😅
16 godina
The Friendzone Club

onjegine ako imas kakve domace zivotinje il nesto prijavi se na ljubav je na selu, ako nista uveselit ces nas sve.

16 godina
kad se prijavis na "ljubav je na selu" znaci da si potpuno propao
11 godina
neaktivan
loky4i4 kaže...

Slažem se, al kad malo bolje pogledaš koliko je onaj Lojzek prčio odkad traje taj show izgleda da to i nije loš način, bar za ove koji su u žešćoj krizi 

12 godina
ddarknessfairyy kaže...
loky4i4 kaže...

Slažem se, al kad malo bolje pogledaš koliko je onaj Lojzek prčio odkad traje taj show izgleda da to i nije loš način, bar za ove koji su u žešćoj krizi 

je ali kaj je prčio, veli ona stara: "don't stick your dick in crazy"

9 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...
loky4i4 kaže...

Del_Boy97 kaže...

je ali kaj je prčio, veli ona stara: "don't stick your dick in crazy"

Kak bi rekel jedan moj frend: ja sam ga denes imal nutra!

(samo kaj nikad ne smijemo pitat za detalje, a i susjedova koza ima nekak čudne jariće....)

Kruha i igala...
14 godina
odjavljen
Shivi kaže...
Dex.pwn kaže...
fizicar1 kaže...
matrix777 kaže...

Ti imas 17 ako sam po prijasnjim postovima dobro skuzio? Pretpostavljam da i ona ima tu negdje 16/17, a prije dvije godine je rekla da voli kad ju se mazi po zadnjici? Napredna cura... Frende moj, ako ju tad ne pomazis neces nikad, ali pazi da te mala ne pojede, ipak je iskustvo debelo na njenoj strani

Znam da kasnim ko IE - razmišljam malo. Nije cura napredna, već normalna, ne pravi se fina

16 godina
The Friendzone Club

znaci sve cure koje ne daju picke s 15 se prave fine? stari moj kaj je s tobom?

13 godina
neaktivan
Dok budes tako razmisljao neces nikad nista s ni jednom imat.
11 godina
The Friendzone Club

1. zapela mi za oko jedna prvasica. Vjerovatno zna za moju egzistenciju, jer idemo istim busem u skolu, ali ne vidim da sam ja njoj zapeo. Poslao sam fb req, oko negdje 19:30, prihvatila je tek iduce jutro (6:45 otprilike). Koristeci svoje šerlocke vjestine, aka fb stalking, nema decka, voli dobre memee, ali sudeci po zidu, slusa cajke (ja ih ne slusam i ne volim) Kako stupiti u kontakt. U skoli ili fb? 

Recimo da meni pride cura 3 god starija ispo bi "faca" (ako se zna da je cura dobra, a ne neka hoe). Al isto tako mogo bi dobit odje* da me obiljezi u skoli (ako bi tamo prisao)

2. ima jedna cura, bio sam dezuran s njom jedne god. Nakon sto sam poceo shvacat neke stvari shvatio sam da mi se cura svida. Cijelo drugo polugodiste prosle god sam joj se htio javiti ali sam kukavica ,cicija i je*eni idiot. Sad je ona prva god faksa. Isto tako zivi dosta daleko od mene, pa bi kave pravile problem. Isto mislim da nema decka, ali je jedna od onih koje "sute" na fb (slika svake pola god), mislim da bi se u pjesmama nasli na istom terenu E  sad.....mislim da je cura zrelija i da bi tu najbolje palio direktan pristup, ali sad ju ne vidim u gradu a i ne zalazim na mjesta gdje je ona znala . Ima li tu sanse ili da napustim ideju. 

Sretan rođ sa zakasnjenjem ;)

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
14 godina
odjavljen
mar123 kaže...

znaci sve cure koje ne daju picke s 15 se prave fine? stari moj kaj je s tobom?

Ne znam. Nije da daje šakom i kapom, a nije ni da se pravi fina. Nešto između toga dvoje.

15 godina
neaktivan

Koliko sam skužio, čim se prihvatite, treba razgovor započeti.

Zato si joj trebao doći pod odmorom ili poslije nastave, predstaviti se i pitati jel za kavu.

A za studenticu, rekao bih da ti je sada malo kasno.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
14 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Prc, eto šta!

Otvorim Instu, kad prva fotnja, ona s njim. Ništa :(

15 godina
spasila se u zadnji čas...
One ring to bring them all and in the darkness bind them
E-mail:
Lozinka: