The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.485.377
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

+1 za horoskop. Pogotovo ako je osoba rođena u prvih 12 dana početka znaka. Što je dalje datum rođenja to ima više odstupanja, ali opet iz znaka znam više o osobi nego što nevjernici znaju nakon 2-3 godine poznavanja osobe.

16 godina
Re: The Friendzone Club
Predator003 kaže...

+1 za horoskop. Pogotovo ako je osoba rođena u prvih 12 dana početka znaka. Što je dalje datum rođenja to ima više odstupanja, ali opet iz znaka znam više o osobi nego što nevjernici znaju nakon 2-3 godine poznavanja osobe.

evo ja sam roden 26.10. sto tocno sad ti znas o meni? kakav sam ja?

10 godina
neaktivan
mar123 kaže...
Predator003 kaže...

evo ja sam roden 26.10. sto tocno sad ti znas o meni? kakav sam ja?

Gotov si sad...

12 godina
neaktivan

Horoskop ne koristim za natezanja s nevjernicima poput tebe, a osnovne principe rada horoskopa nema smisla da objasnjavam jer nedostatak paznje od roditelja kod tebe je uzrokovao nemogucnost postizanja unutarnjeg mira zbog cega imas potrebu biti nasilnik cak i na informatickom forumu opustene atmosfere. N.B. ovo za nasilnicko ponasanje je moja opservacija. Inace ne obracam pozornost na autore no veliko L sam podsvjesno povezao sa svadljivom osobom koja tesko mijenja stavove iako suocena neoborivim argumentima.

14 godina
Predator003 kaže...

Horoskop ne koristim za natezanja s nevjernicima poput tebe, a osnovne principe rada horoskopa nema smisla da objasnjavam jer nedostatak paznje od roditelja kod tebe je uzrokovao nemogucnost postizanja unutarnjeg mira zbog cega imas potrebu biti nasilnik cak i na informatickom forumu opustene atmosfere. N.B. ovo za nasilnicko ponasanje je moja opservacija. Inace ne obracam pozornost na autore no veliko L sam podsvjesno povezao sa svadljivom osobom koja tesko mijenja stavove iako suocena neoborivim argumentima.

Moze link na istrazivanje koje potvrduje smisao horoskopa, ili i ti spadas u spomenutu skupinu "koja tesko mijenja stavove iako suocena neoborivim argumentima"?

WordPress ❤
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Moji stavovi su do prije nekoliko godina kad sam aktivno krenuo citati bili steceni uglavnom pod utjecajem okoline. Tako sam kao i vecina ismijavao horoskop, ali nakon tisuca i tisuca procitanih stranica i bezbrojnih sati promisljanja po prvi puta imam osjecaj da na sve gledam na svoj nacin, a ne onako kako gledaju moji roditelji, ucitelji i kako mediji zele da gledam.

Da te zaista zanima nesto novo sam bi dosao do materijala, doslovno je par klikova daleko. Ali ovdje od mene trazis dokaze i ne nadas se da ces ti promjeniti svoje nego moje misljenje. Ja to vise ne dopustam, a ne bi trebao ni ti.

10 godina
neaktivan

Ma pusti ove skepticare i kriticare. Neka vjeruju da znanost sve objasnjava. Jer nisu naucili da se svaki zakon razvio iz nagadanja. Neka vjeruju da ne postoji sudbina. Neka vjeruju da postoji slobodna volja. A toliko puta ih je ona razocarala. Pa kako kad je slobodna da uvijek radi za njih a ne protiv njih. Osim ako nam je vodilja nesto podsvijesno, nesto o cemu govori horoskop.

16 godina
Predator003 kaže...

svaka ti cast, al ne. mozda ti je moj post izgledao kao da te vrijedam ili slicno al ja sam ozbiljno tebe pito, no eto ti si iso svadalackim tonom, to samo govori o tebi i o tome kako si vjerojatno naviko da ti svi prilaze svadalackim tonom pa se automatski tako odnosis prema drugima. "nasilnik cak i na informatickom forumu..."? kakav sam ja to nasilnik, nisam nasilnik ni na forumu ni izvan njega, ni fizicki ni psihicki, mrzim nasilnike. veliko L si povezao sa svadljivom osobom... to veliko L je inace logo kluba za koji navijam, neznam stvarno kakve veze logo kluba ima samnom i mojim ponasanjem. i da, upravo je suprotno, osoba sam koja nema cvrste zatucane stavove i ako mi netko nesto potkrijepi dokazom priznajem svoju gresku i usvojim novo znanje.

13 godina
neaktivan
ks95hr kaže...

Ma pusti ove skepticare i kriticare. Neka vjeruju da znanost sve objasnjava. Jer nisu naucili da se svaki zakon razvio iz nagadanja. Neka vjeruju da ne postoji sudbina. Neka vjeruju da postoji slobodna volja. A toliko puta ih je ona razocarala. Pa kako kad je slobodna da uvijek radi za njih a ne protiv njih. Osim ako nam je vodilja nesto podsvijesno, nesto o cemu govori horoskop.

Hahaha, joj sinko, samo kad vidim tvoje postove na ovom forumu općenito, kurje oči mi progledaju. 
Imaš previše recesivnih štetnih gena u dnk. Duboka mentalna retardacija bi bio moj prvi pick. 

10 godina
neaktivan

Cemu vrijedanje? Zasto si uopce imao potrebu ista napisati? Sto te toliko razljutilo kod mene? Ako je ovo pokusaj da prevazides svoju inferiornost, oprastam ti. Ali ubuduce nemoj jer vise govori o tebi nego o meni.

12 godina
neaktivan

Mislim da na cijelom forumu nema opustenije osobe od mene. Zaista ne vidim gdje kod mene vidis svadilacki ton. S druge strane ja kod tebe jasno vidim obrambene mehanizme, koji ne bi trebali raditi 120% u ovako opustenoj atmosferi.

Upoznat sam s lakersima i znam da je to njihov logo, no nisi me razumio, posto ti ta slika stoji vec duze vrijeme povezao sam tvoj stil sa tom slikom i sada znam sta me ceka cim vidim slovo L. Klub kao takav nije bitan uopce, bitna je slika koja mi je nekoc predstavljala lakerse, a sada kad je vidim prije se sjetim nasilnog anonimca s foruma. 

14 godina
Predator003 kaže...

Aha, znaci znanstvenog istrazivanja koje potkrepljuje tvoje stajaliste nema, ali si se ti pronasao u horoskopu koji se pise toliko opcenito da se mozes pronaci u prorocanstvu za svaki znak, i to je to. A kada te netko pita nesto konkretno, odmah te napada i to te sprijecava da izneses neke argumente. Got it 

Ma slazem se, to ti je sve svijetska urota, ovi zadrti znanstvenici ne zele da mi obicni ljudi znamo pravu moc horoskopa, ali se zato posteni i obrazovani ljudi iz 24 sata i slicnih novina trude tu mudrost podijeliti s nama.

Pretpostavljam da svaku vecer nazoves i ove tarot usluge koje se vrte na (mislim) rtl-u da ti skinu uroke i to? Daj ih onda zamoli i da te rijese ovih nasilnika s foruma koji se usudjuju traziti argumente za tvoja praznivjerja, ma bezobraznici jedni.

WordPress ❤
12 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...
Predator003 kaže...

Bla bla

Pretpostavljam da svaku vecer nazoves i ove tarot usluge koje se vrte na (mislim) rtl-u da ti skinu uroke i to? Daj ih onda zamoli i da te rijese ovih nasilnika s foruma koji se usudjuju traziti argumente za tvoja praznivjerja, ma bezobraznici jedni.

Cemu vrijedjanje. Na tvu su sve prevaranti i to su ciste gluosti, a tebi bi mogao donijeti milijun dokaza za neku tvrdnju s kojom se ne slazes i opet ne bi bilo bitno. Takvi kao ti su "unikati" sa zatucanim nepromjenjivim misljenjima. 

14 godina
Predator003 kaže...

Cemu vrijedjanje. Na tvu su sve prevaranti i to su ciste gluosti, a tebi bi mogao donijeti milijun dokaza za neku tvrdnju s kojom se ne slazes i opet ne bi bilo bitno. Takvi kao ti su "unikati" sa zatucanim nepromjenjivim misljenjima. 

Znaci jos uvijek niti jedno istrazivanje? Pa eto daj link na barem jedno (znam da je par klikova daleko ali ja zelim tvoju preporuku), onda mozes govoriti kako ne zelim promijeniti svoje misljenje. Znaci samo jedan link na ispravno znanstveno istrazivanje i javno cu ti se ovdje ispricati.

WordPress ❤
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Raditi nesto znajuci da iz toga nece proizaci nista je izvor frustracija danasnjeg covjeka. Ne zelim gubiti vrijeme na nesto sto mi ne donosi nista i nije mi zanimljivno. 

Kazes "znam da je par klikova daleko ako zelim od tebe link" trrbam li uopce nastaviti?

14 godina
Predator003 kaže...

Raditi nesto znajuci da iz toga nece proizaci nista je izvor frustracija danasnjeg covjeka. Ne zelim gubiti vrijeme na nesto sto mi ne donosi nista i nije mi zanimljivno. 

Kazes "znam da je par klikova daleko ako zelim od tebe link" trrbam li uopce nastaviti?

Taj quote je bio potaknut tvojom prethodnom porukom, in reality i ti i ja znamo da takav link ne postoji, sto je i razlog zasto jos uvijek nisi nista stavio u temu (iako ti se dalo napisati vec x uzastopnih poruka u kojima nisi rekao nista suvislo :) ).

Evo javi mi svoj racun preko privatne poruke, javno ti obecajem uplatiti 100 kuna za link koji trazim (dakle znanstveno istrazivanje koje potkrepljuje tvoje vjerovanje u horoskop). Da ne kazes da ti to nece donjeti nista, mislim da je to vise nego ok satnica za takav "posao".

WordPress ❤
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Sada moje ne postavljanje linka postaje stvar principa i odupiranja forumskim siledžijama. Umjesto da mi dajes 100 kuna otiđi u prirodu kupi sebi sladoled, malo se opusti i razmisli o pitanjima poput: koje su sanse da sam uvijek u pravu? jesam li sveznajuci? je li ista apsolutno?

Btw materijalno je prolazno i ne predstavlja mi nista.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.4.2016 13:22 (Predator003).
14 godina
Predator003 kaže...

Sada moje ne postavljanje linka postaje stvar principa i odupiranja forumskim siledžijama. Umjesto da mi dajes 100 kuna otiđi u prirodu kupi sebi sladoled, malo se opusti i razmisli o pitanjima poput: koje su sanse da sam uvijek u pravu? jesam li sveznajuci? je li ista apsolutno?

Ne ide ti trolanje, jednostavno nisi zabavan. Savjetujem instrukcije kod Mentalista! Ne znam da li naplacuje, ali materijalno je ionako prolazno 

WordPress ❤
11 godina
OriginalEXE kaže...
Predator003 kaže...

Ne ide ti trolanje, jednostavno nisi zabavan. Savjetujem instrukcije kod Mentalista! Ne znam da li naplacuje, ali materijalno je ionako prolazno 

Sada je Onjegin ;) da ne bi čovjek kao budala tražio 

LoL
16 godina
neaktivan

Ak cita zvjezde valjda znade da mentalist=onjegin

--------------------------------------------------------------------------------------------
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.4.2016 14:26 (zerocool12).
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Imam osjecaj da bi me pojednici sad upucali samo jer sam iznio svoje stavove, a onda mi kazete da ste objektivni a ne zatucane osobe, a svasta...

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Da, i ja smatram da bi ju trebao zvati van, ali...

A ček, kriva tema..

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
16 godina
The Friendzone Club

Sad kad još uleti arandela sa svojim glupostima...

9 godina
neaktivan
Pa ljudi otisli ste malo u drugu temu nego sta je ovaj topic triba bit....nek svako viruje u sta oce bilo dokazano il ne koga briga(mene osobno ne) i nastavimo dalje i tocka
13 godina
neaktivan
Diablo86 kaže...

Sad kad još uleti arandela sa svojim glupostima...

Nemojte se igrati nevinašaca.

Svi želite da doleti.Što si prije to priznate biti ćete sretniji.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
15 godina
Ikarus01 kaže...

Nemojte se igrati nevinašaca.

Svi želite da doleti.Što si prije to priznate biti ćete sretniji.

ja ju jedva čekam da doleti

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.4.2016 0:40 (win4crazzy).
9 godina
neaktivan
The Friendzone Club

samo da ostavim ovo ovdi i produzim svojim putem

9 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Prekinuo sam sa zivcanom. Normalno ja sam kriv, ko bi drugi.. Sve najljepse smo si zazeljeli i rekli kak cemo se po najljepsem pamtiti da bi ona drugi dan me cijelog izvrijeđala, nek se smiri malo. Ali ovo da je ljuta bila cesto je najmanji problem, bilo je dosta vise toga svega dok ja nisam izgubio nade i posumnjao u sve to.

EDIT: I ljudi dragi u friendzonu, pitati za vezu je 3.14ckin dim prema onome kad treba prekinuti. 

EDIT2: I lijepo su mi rekli da ne serem gdje jedem, bilo poslovno, fakultetski ili skolski, jos mi samo fali da na nekom sluzbenom eventu bude nekakav incident.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.4.2016 10:27 (SMA Solar).
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Jbg, a i ja ne znam dati savjet kako ostati u vezi nego samo za prekid...  

Ali zapravo, ako cura (osoba) nije svjesna da joj ne možeš čitati misli i da svoje misli, želje, potrebe, osjećaje mora jasno dati do znanja i dobiti nekakvu "potvrdu o primitku" sa druge strane... 

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
15 godina
SMA Solar kaže...

Prekinuo sam sa zivcanom. Normalno ja sam kriv, ko bi drugi.. Sve najljepse smo si zazeljeli i rekli kak cemo se po najljepsem pamtiti da bi ona drugi dan me cijelog izvrijeđala, nek se smiri malo. Ali ovo da je ljuta bila cesto je najmanji problem, bilo je dosta vise toga svega dok ja nisam izgubio nade i posumnjao u sve to.

EDIT: I ljudi dragi u friendzonu, pitati za vezu je 3.14ckin dim prema onome kad treba prekinuti. 

EDIT2: I lijepo su mi rekli da ne serem gdje jedem, bilo poslovno, fakultetski ili skolski, jos mi samo fali da na nekom sluzbenom eventu bude nekakav incident.

Cestitam : )

Znam da si trenutno pod utjecajem emocija(i takodjer vjerojatno jos neko vrijeme).
Kada se malo smiris biti ce ti drago sto si se izvukao iz takve toksicne veze u kojoj nemozes biti "ti" vec se moras kontrolirati i triput premisljati sto ces reci.
I da opet na kraju zavrsi s tim da tebi nije dobro, nju necu ni prokomentirati jer po tom sto si rekao njoj nikad nije bilo dobro. ;D
Naici ce neka druga, smirenija i bolja, pa ce se sa osmjehoj prisjecati te zivcane i sam sebi govoriti "sto je to meni trebalo".
: D

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice