The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.474.057
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Jucer oko 5 ujutro, na nekoj tramvajskoj stanici (oko sc-a) sam upozno neku curu, zenska je preslatka ( kolko se sjecam izgleda ), ugl. imam i broj moba.

Pitanje je: na koji nacin zapocet konverzaciju? :D

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.10.2015 11:27 (Edge).
13 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
Edge kaže...

Jucer oko 5 ujutro, na nekoj tramvajskoj stanici (oko sc-a) sam upozno neku curu, zenska je preslatka ( kolko se sjecam izgleda ), ugl. imam i broj moba.

pitaj ju kaj misli intel vs amd 

14 godina
The Friendzone Club

pitaj koju temperaturu ima njezina pećnica. naravno ako ima amd.

Ne predaj se nikad osim kad moraš!
14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

"Ej, jel se sjećaš mene iz busa? :)"

"Da, naravno. :)"
"Svidjela si mi se taj dan pa me zanima jel bi htjela na kavu da se upoznamo."

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
12 godina
Edge kaže...

gdje si nabavio broj moba?! :P

ako ti ga ona sama nije dala nemoj joj se javiti preko moba..

ako ne znas ime saznaj i javi joj se na fejsu..

u stilu ja sam decko sa stanice bla bla bla... xd

Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.[121119962015]
9 godina
neaktivan
Edge kaže...

treba si ju odma pitati za kavu makar je bilo 5 ujutro

17 godina
odjavljen
The Friendzone Club

To je bilo danas ustvari u 5 ujutro, a ne jucer, probudio sam se s kusur promila.

Ugl. zensku sam pito za broj, bio sam pod gasom pa mi je bilo svejedno, ne sjecam se bas svega super, ali znam da smo zajedno isli doma u istom pravcu cca. sat i pol i cavrljali putem i sva sreca nisam ispo previse "glup" zbog alkohola jer tu znam pretjerat.

Tak da kroz dan cu poslat SMS pa cemo vidjet jel bude kaj.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3
9 godina
neaktivan
Edge kaže...

To je bilo danas ustvari u 5 ujutro, a ne jucer, probudio sam se s kusur promila.

Ugl. zensku sam pito za broj, bio sam pod gasom pa mi je bilo svejedno, ne sjecam se bas svega super, ali znam da smo zajedno isli doma u istom pravcu cca. sat i pol i cavrljali putem i sva sreca nisam ispo previse "glup" zbog alkohola jer tu znam pretjerat.

probaj ju bas nazvati to nece ocekivat

12 godina
Edge kaže...

ako ti je dala broj valjda si joj bio zanimljiv i moguc kao potencijal kandidat :P

slazem se s kolegom mocekom da ju nazoves :P

to bi bilo iznenadenje :D

no fear :D

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Osim ako ti je dala krivi broj. Mislim, i tad ce biti iznenadenje. 

Salim se, svakako nazovi ili napisi poruku. Mozda bolje nazovi.

10 godina
neaktivan
Edge kaže...

Javi se i ne cekaj, a konverzaciju zapocni jednostavno.

Ej bok, ja sam taj i taj, upoznali smo se na tramvajskoj stanici neki dan u 5 ujutro... na prvi dojam mi se cinis kao zanimljiva osoba i rado bih te odveo na kavu ili nesto da saznam malo vise o tebi :)

Clueless gamers shouldn't judge
13 godina
neaktivan
Edge kaže...

Ne zaboravi da je do prije 10 godina to bio jedini način da se nekog pozove na dejt, milijardama muškaraca je to uspjelo. 

Koristimo domaće proizvode za pranje zuba - Kalodont (Saponia Osijek)
15 godina
neaktivan
Koliko ja vidim, ti bi nju već trebao pozvati k sebi da "gledate netflix" jer ste već prvu kavu-upoznavanje odradili u tih sat i pol!
Šalu na stranu, pričali ste sat i pol - imaš materijala.
Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Plot twist: umjesto svog broja dala je broj kvartovske mesnice

14 godina
The Friendzone Club

zato recite da vam ponovi broj kad ga zapisete, ak ga je izmislila, drugi put kad bude govorila vjerovatno ce reci neki novi, osim ak nije neki genije sa PMF-a...onda predlazem da ju zaobidjete da nebi s njom u kasnim vecernjim satima racunali diferencijalne jednadzbe drugog reda

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
17 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Nisam se mogo prije javit jer nisam bio doma, sutra idemo na kavu jer se nismo niti upoznali u pravim okolnostima. 

Osim toga, danas sam slucajno naso jos neku zensku u imeniku, valjda je ona upisivala broj u mob jer sumnjam da bi tocno upiso broj i ime, ali nemam sjecanja iz tog intervala. Ima fotkicu na whatsapp i oke izgleda, ali nek bude pricuva za sad.

btw. kad vam zenska da broj upisite ga za provjeru u facebook trazilicu i vjerojatno ce je nac jer dosta ljudi naivno daje facebook-u broj, cisto za info. :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.10.2015 23:05 (Edge).
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

s jednom curom se cujem stalno bez prekida vec par mjeseci no nikako da izademo(vidimo se i pozdravimo no nikako sami)

ja sam nju zvao par(2) puta i ona nije mogla i onda je ona mene isto zvala par puta i onda ja nisam mogao i to se vise nije spominjalo.

nema decka niti pricamo o tome

pricamo o svemu otvorno i opusteno no samo preko fejs

kako da joj kazem dabi nesto vise snjom?

10 godina
neaktivan
The Friendzone Club

"Svidas mi se i hocu nesto vise"

Uz vase okolnosti ona nece jedino ako je luda.

13 godina
neaktivan
SiO kaže...

s jednom curom se cujem stalno bez prekida vec par mjeseci no nikako da izademo(vidimo se i pozdravimo no nikako sami)

ja sam nju zvao par(2) puta i ona nije mogla i onda je ona mene isto zvala par puta i onda ja nisam mogao i to se vise nije spominjalo.

Da,  to će se desiti... Trenutno si ti njen gay prijatelj. 

12 godina
SiO kaže...

ili si gej frend kao sto kaze ognjegin ili je i ona donekle zainteresirana ako jos nije imala decka niti ista..

pozoves ju na razgovor i razgovaras xd

simple as that :P

14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Opet ju zovi i pitaj kad će imat vremena. 
Lako ćeš skužit jel nema vremena ili ne želi izać s tobom.

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

to cu napraviti.

nisam samo ja nju zvao,zvala je i ona mene par puta(vise nego ja nju).

no ja nisam mogao i sada vec mjesec dana nitko nista u vezi toga.

14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ti si se usro, a ona je mislila da ju ne doživaljavaš kao potencijalnu curu.

14 godina
SiO kaže...

Ne znam u kojim si godinama, ali ostavi se whatsappa i facea, ta sranja će istrulit našu generaciju, ne mogu ti opisati koliko mi se gade ljudi koje znam s kojima ne možeš normalno popričati jer stalno po mobitelu nešto gledaju i dopisuju se...

Dopisivanje koristi tu i tamo; ja se sa svojom malom čujem cca 1 tjedno, razmjenimo par poruka, uglavnom je to samo da se nađemo i onda uživo se družimo, a ne ko geekovi preko ekrana. Znam da je 2015 i popularno je biti dostupan u svakom momentu, ali previše mladosti ti ide na gledanje u mobitel i iščekivanje poruka, bit ćeš opušteniji i normalniji ako od*ebeš to. 

Što se tiče tebe i nje, zapamti da su i cure ljudska bića, ti se s njom dopisuješ na neki prijateljski način i to njoj djeluje kao da ne želiš ništa ozbiljnije(jer se nisi nikako izjasnio, poziv na kavu ne znači ništa). Tako da si sad u nekakvom laganom friendzonu isključivo zato što u jako velikom periodu nisi napravio ništa. 

Stoga sad ju pozovi van i daj joj do znanja da oćeš nešto više. Ako te odjebe, naučio si da se ne smiješ mjesec dana motati dok ne kažeš što misliš i ideš dalje, nije jedina.

9 godina
neaktivan
Keops kaže...
SiO kaže...

Ne znam u kojim si godinama, ali ostavi se whatsappa i facea, ta sranja će istrulit našu generaciju, ne mogu ti opisati koliko mi se gade ljudi koje znam s kojima ne možeš normalno popričati jer stalno po mobitelu nešto gledaju i dopisuju se...

Dopisivanje koristi tu i tamo; ja se sa svojom malom čujem cca 1 tjedno, razmjenimo par poruka, uglavnom je to samo da se nađemo i onda uživo se družimo, a ne ko geekovi preko ekrana. Znam da je 2015 i popularno je biti dostupan u svakom momentu, ali previše mladosti ti ide na gledanje u mobitel i iščekivanje poruka, bit ćeš opušteniji i normalniji ako od*ebeš to. 

Što se tiče tebe i nje, zapamti da su i cure ljudska bića, ti se s njom dopisuješ na neki prijateljski način i to njoj djeluje kao da ne želiš ništa ozbiljnije(jer se nisi nikako izjasnio, poziv na kavu ne znači ništa). Tako da si sad u nekakvom laganom friendzonu isključivo zato što u jako velikom periodu nisi napravio ništa. 

Stoga sad ju pozovi van i daj joj do znanja da oćeš nešto više. Ako te odjebe, naučio si da se ne smiješ mjesec dana motati dok ne kažeš što misliš i ideš dalje, nije jedina.

potpis

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

u subotu cemo se vidjeti,mi smo se prakticni upoznali i znam puno o njoj kao i ona o meni.

vidjeti cemo na cemu smo u subotu 

da je bar samo mjesec dana ;)

13 godina
neaktivan
Keops kaže...

Što se tiče tebe i nje, zapamti da su i cure ljudska bića, ti se s njom dopisuješ na neki prijateljski način i to njoj djeluje kao da ne želiš ništa ozbiljnije(jer se nisi nikako izjasnio, poziv na kavu ne znači ništa). 

Ako su cure ljudska bića kako nije skontala da je jedini razlog zašto se tip dopisuje s njom to što se nada da će završiti skupa? 

16 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
Keops kaže...

Što se tiče tebe i nje, zapamti da su i cure ljudska bića, ti se s njom dopisuješ na neki prijateljski način i to njoj djeluje kao da ne želiš ništa ozbiljnije(jer se nisi nikako izjasnio, poziv na kavu ne znači ništa). 

Ako su cure ljudska bića kako nije skontala da je jedini razlog zašto se tip dopisuje s njom to što se nada da će završiti skupa? 

Zato što unaprijed zna da je gej.

13 godina
neaktivan
Sto se to događa da cure 2-3-4. raz srednje gledaju po 5-6 godina starije decke. Jel to po vama normalno ili ja samo takve slucajeve primjecujem? Evo znam 10 parova gdje je mlada cura stariji decko na 1 par gdje je obrnuto. Ali ipak, npr. cura 3. srednje da je s nekim 3. god faksa mi nije ugodno za vidjeti. Kaj su takva krizna vremena pa se cim prije zele osigurati ili?
Extra wurst
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Nisu krizna vremena, tako je oduvijek bilo. Ništa nenormalno, vjerojatno ima neke veze sa ženskom psihom.

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice