Može samo jedno pitanje
Zar svi decki koji imaju cure su đubrad i sebične šupčine koji nesmiju nikada iskazati marenje i svoje osjećaje pa koji je to kurac onda?
Zašto bih ja morao sebe iskvariti i glumititi takvog za malo p*cke?Kakav sam ja to čovjek koji se ne drži svojih principa i načela ako ne voli i poštuje sebe,ako ne sanira svoje mane te njeguje svoje vrline ?Na kraju krajeva čini se da hodam put samoće jer imam svoje ja a trebalo bi biti upravo suprotno.Da se razumijemo ne zagovaram papučarenje niti papčenje.Treba znati reći ne i fak off i biti flegma u određenim situacijama.

).Reko ćao ćao,vidimo se,naravno uz smiješak i neodvajanje pogleda sa njenoga lica,jer me hipnotizirala svojom ljepotom.Odo ja tako dalje,uzeo sok i stao čitati taj letak koji mi dala.Vidim ima nečega i dobroga,odlučio se vratiti i uzeti neke vitamine.Vidi ona mene da se vračam,nasmješi se.Cijelo vrijeme dok sam bio si mislim bajo nemaš što izgubiti osvoji je.Mislite da jesam,naravno da sam zablokirao i ništa napravio.Daje mi ona proizvod uz obostrano gledanje u oći i smješkanje.Zdravo,zdravo.... Sjedim u autu,vračam se kući i mislim si da se okrenem i vratim do nje.Možda sam i trebao.