Ima li tko kakav savjet, kako otpiliti žensku, a da se ne naljuti, nego ono da u budućnosti imam šanse i dalje kod nje?
Bio sad vani za Božić, i dođe do frenda neka cura, njih dvoje se kao bare već dulje vremena bla bla, i s njome bila frendica, i ona kaže svojoj prijateljici da kaže mom frendu kako hoće da se upozna sa mnom itd, uponzali se mi, otišli van, malo briju bacili i odem ja kući oko 3, pol 4. Doda me ta cura na fb, prihvatim je sutradan, gledam, frajerka rođenja u 4.mj '97, a ja starji 3 dana od Boga.
Jbg, da barem ima 18, tako da mi se u zadnjih 5 dana javila 5 puta, a ne znam šta da joj kažem, jel, ono kad napuni 18 neće biti više toliko važno, pa ne bi htio da ona mene odjebe za cjeli život jer mala izgleda k'o avion, ma kakav avion, space shuttle.
ja se ne bih igrao ako je mala bomba, pusti godine ja bi nastavio dalje zabrijavat s njom a ta 4. mjeseca dok ne postane punoljetna brzo produ, godine su ipak samo broj...vidim ionako svako malo curke 97/98 godiste sa likovima koji imaju 21+